facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiosk Natuurbad de Zandpol

Info

Verkoop van friet, broodjes, ijsjes en snacks bij het Natuurbad in Zandpol. Vrij entree. Woensdagmiddag (buiten zomervakantie) is er kinder(euro)middag.

Geschiedenis

Bij het natuurzwembad vindt u een zandstrand, een zeer ruime ligweide, een kiosk, kleedkamers, douchemogelijkheden, speeltoestellen.Entree en parkeren is gratis. Daarnaast is het terrein rolstoelvriendelijk en zijn er voldoende plekken voor het stallen van uw fiets.

Fietsen en honden zijn helaas niet toegestaan op het terrein.

Het zwembad heeft het schoonste water in de omgeving en wordt automatisch bijgevuld uit een bron. Elk jaar wordt in de winter het hele bad leeg gehaald en schoongemaakt.

Op het terrein bevindt zich een kiosk waar in de zomerperiode koffie, snacks, snoep, ijs en frisdrank te verkrijgen zijn. Bij mooi weer kunt u op ons sfeervolle terras ultiem genieten van een kop koffie
met uitzicht over het zwembad.

Elke woensdagmiddag (buiten de zomervakantie) is er van 13.00 - 17.00 euromiddag. Tijdens dezemiddag zijn er diverse snacks zijn maar voor slechts 1 euro te verkrijgen. Kortom, een leuk en betaalbaar dagje uit voor uw gezin! Wij bieden tevens mogelijkheden voor kinderfeestjes.

U vindt ons aan Middenweg 107 in Veenoord. 1 mei - 1 september dagelijks geopend. Buiten deze periode alleen bij mooi weer. In de zomer worden er diverse activiteiten rondom het natuurbad georganiseerd. Houd onze agenda hiervoor in de gaten!



"Het natuurbad in Zandpol is een prachtige plek om te zonnen en zwemmen. Entree en parkeren zijn gratis. Er is een kiosk die bij mooi weer dagelijks geopend is tussen ongeveer 11.00 en 19.00 uur. Bij de kiosk zijn er koffie, snoep, ijs, friet, snacks, bier, fris, wijn en speelgoed verkijgbaar. Kom gerust eens langs!"
Adres: Middenweg 120, Veenoord
Telefoonnummer: 0628391867
Stad: Veenoord
Route: Middenweg 120


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemschool Veenoord Zwemschool Veenoord 3 km Oudste dochter voor A en B geweest, verbaasde me over de manier van betaling, contant...
Recensies
Super vriendelijke vrouw in de kiosk. Toiletten verbazingwekkend schoon. Zelfs na een warme drukke dag.
Heerlijk natuurbad met rondom een zandstandje en schaduw van de bomen. Toiletten en snackgelegenheid aanwezig. Douches aanwezig. Gratis parkeren.
Leuk meertje om te zwemmen, wel veel boerenpummels die de godganse dag naar hoempapa, hardcore en andere herrie luisteren
Mooie en rustige plas om de ochtend in te beginnen ‍
mooi meer! beetjes frisjes in mei :-
Geweldige plek voor alle doelgroepen. Schoon, gratis en je hebt zo'n en schaduwplekken. Verder een leuke speeltuin, kiosk met vriendelijke bediening, grasvelden en een stukje bos. Echt een aanrader!
Geweldige locatie,alles top,een tip voor het huis een extra raampje voor ijs en snoep en een 18 jarige daar neerzetten extra omzet en meer gemak voor de bezoekers
Grote keuze voor dit type gelegenheid
Voor iedereen goed vertoeven. Van ierebadje top zeer diep.
Fantastisch! Geweldig water om in te zwemmen. Water js van goede kwaliteit. Mooi ingedeeld in drie verschillende dieptes, waardoor er voor iedereen ruimte is. Patat met mayo is toch wel een 11/10 waard. Goede en dikke patat met mayo zoals het hoort te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid