facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Arons

Zwemschool Arons

Info

Al vele jaren een begrip in Vlaardingen en omstreken. Het adres voor goede en leuke zwemlessen.



"De leukste zwemschool van Vlaardingen en omstrekenZwemschool Arons is al 50 jaar actief. Duizenden kinderen hebben bij ons met succes en bovenal met plezier hun diploma behaald. Wij bieden verantwoorde en resultaatgerichte zwem-ABC opleidingen. Arons’ instructrices gaan mee het water in, kennen uw kind bij naam en maken op z’n tijd een grapje! Maar pakken de lessen ook serieus aan. Vanaf de eerste les leert uw kind de echte zwembewegingen. Uw kind krijgt meer zelfvertrouwen in het water en kan zich al snel redden."
Adres: Waalstraat 60, 3131CS Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-4357031
Stad: Vlaardingen
Route: Waalstraat 60
Postcode: 3131CS



op zoek naar gerelateerd: Snorkelen Vlaardingen, Zwemfeestje Vlaardingen, Zwemschool Rotterdam, Buitenzwembad Vlaardingen, Zwemles Rijnsburg, Zwembad De Kulk Openingstijden, Zwembad Westland, Zwembad Dolfijn openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kulk De Kulk 885 meter Poolparty voor mijn kleindochter die 8 jaar werd. Veel plezier gehad met haar vriendi...
Recensies
Persoonlijke benadering, kleine groepjes en 2 juffen vanaf 8 kindjes. Het is er klein en de juffen geven je een warm onthaal, zodat het bijna 'huiselijk' aanvoelt.
Deze zwemschool besteed veel aandacht aan de kinderen. Lessen worden gegeven in zwembad de Kulk in Vlaardingen, voor kinderen die watervrees hebben geven ze ook les in hun eigen zwembad wat een stuk kleiner is en leren de kinderen spelenderwijs hun angst te overwinnen.
Onze twee dochters zijn er altijd met plezier naar toe gegaan. Fijne zwemschool. Hebben vaak goed of voor de kinderen.
Klein zwembad. Ideaal voor een zwemfeestje. Als ouder kan je genieten zonder iets te hoeven doen en regelen. Alles wordt verzorgd, we kregen zelfs nog een kopje koffie. Bedankt!
De zwemfamilie van Vlaardingen. Goede lessen, geduldige begeleiding indien nodig. Echte aanrader!
Vriendelijk, maar door corona duurt het allemaal wel lang.
Geweldige zwem lerares,vooral voor de kleinere groepjesTop
Super leuke zwemschool om kindjes te laten zwemmen
Heel leuk met kleine groepjes
Fijne leraren en goede begeleiding van de lessers .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid