facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kulk

De Kulk

Geschiedenis

In het zwem- en recreatiebad De Kulk kan iedereen zich volledig op zijn eigen manier ontspannen. Voor de echte wedstrijdzwemmer is er een 25 meter wedstrijdbad. Wil je op je gemak wat rondzwemmen, dan voel je jezelf ongetwijfeld meer thuis in het andere 25 meter bad met beweegbare bodem. Kom je puur voor de pret, dan is er ook nog een recreatiebad. Compleet met 45 meter lange glijbaan, wild waterbaan en een bruisend watergordijn.


Zelfs aan de allerkleinsten zullen zich hier uitstekend vermaken. Voor hen is er zowel binnen als buiten een veilig peuter speelbad. U heeft geen kind meer aan ze. De Kulk biedt ook nog volop andere mogelijkheden om te ontspannen, waaronder een whirlpool of het bubbelende bruisbad.


In het weekend speciaal tarief voor gezinnen
Met een meerbadenkaart kunt u nog goedkoper zwemmen
Na een paar uur van sportieve inspanning is het aangenaam bijkomen met een drankje aan de sfeervolle bar. Of neem plaats in het gezellige restaurant. Hier kun je genieten van een verrukkelijke lunch, een tussendoor snack en zelfs van een compleet diner. Komende zomer kun je daarna ook buiten uitrusten op de ligweide.


Activiteiten in De Kulk:

Recreatiezwemmen
Zwemlessen voor alle diploma’s
Meer bewegen voor Ouderen
Aquajogging
Aquafitness
Aquarobics
Trimzwemmen
Teddybeerzwemmen
Peuterzwemmen
Snorkelen
Hydrogym
Zweminstuif voor ouderen


Daarnaast biedt De Kulk onderdak aan zwem- en duikverenigingen, alsmede aan particuliere zwemscholen.


Tarieven:
Enkel bad recreatief zwemmen
€ 5,10

Enkel bad 65+ en jeugd tot 12 jaar
€ 4,85

Vakantietarief jeugd (van 3 jr tot 12 jr.)
€ 4,40

Kinderen t/m 2 jaar
€ 2,45

Voor uitgebreide informatie en actuele openingstijden: www.Dekulk.nl

Adres: Westlandseweg 200, 3131 HX Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-248 3333
ln.kluked@ofni
Stad: Vlaardingen
Route: Westlandseweg 200
Postcode: 3131 HX



op zoek naar gerelateerd: brasserie de kulk, zwembad schiedam, zwembad de kulk zwemscore, zwemmarathon de kulk, splash sensation de kulk, de kulk inloggen, splash sensation de kulk vlaardingen, de dolfijn maassluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemschool Arons Zwemschool Arons 885 meter Persoonlijke benadering, kleine groepjes en 2 juffen vanaf 8 kindjes. Het is er klei...
Recensies
Poolparty voor mijn kleindochter die 8 jaar werd. Veel plezier gehad met haar vriendinnetjes. Alles leuk geregeld in het zwembad, versierde tafel, opblaasbaar speelgoed in het bad. Patatje, ijsje, snack, limonade en chips. Heel veel blije gezichtjes vandaag.
Leuk om zwemwedstrijden van onze kleindochter te kijken. Net als in alle andere zwembaden wel erg warm. Nadeel dat de kantine om 16.30 uur dicht ging, terwijl de wedstrijden nog niet afgelopen waren.
Mijn zoontje van 5 jaar gaat hier met plezier naar zwemles! Vriendelijk badpersoneel, vooral tijdens het wachten kijken naar de zwemles in de brasserie, worden we vriendelijk geserveerd met een glimlach door de positief uitstralende Patricia!
Leuk, mooi zwembad met gezellig personeel. Door de drie baden, 25 meter wedstrijdbad, 25 meter doelgroepenbad met beweegbare bodem en recreatiebad met glijbaan en diverse andere attracties is er voor iedereen wat te doen.
Vind het schandalig dat de douches al 3 maanden "stuk" zijn. Als je vraagt wanneer het gemaakt wordt krijg je te horen dat ze niet weten hoelang het gaat duren.... Heb er geen woorden voor
Supergezellig en heel vriendelijk personeel en een prachtig zwembad waar Ik me als de Rotterdamse zeemeermin Aqua als een vis in het water voelde. Ook kan je hier heerlijk eten en drinken en Ik vond de koekjes in de vorm van een voet erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar! ‍Was ook erg gezellig omdat, de Wannebiezz er ook waren en er optraden, wat eindigde met een polonaise in het water, het was echt een feest! Hoop dat ze daar gauw weer eens terug komen.
brasserie in zwembad met overeenkomstige temperaturen. de dames van de bediening waren zeer voorkomend maar vergaten drank uit te serveren. Eten was wel oke.
Eerst zwemles van mijn zoontje. Het is een gewoon zwembad met water e.d. Niets bijzonders maar prima om lekker een paar baantjes te doen.
Nooit meer! nieuwe racistische redders halen je uit het water met je baby en gooien je eruit omdat ze dat willen. Ik raad zo'n ervaring niemand aan.
Echt een heel.slecht zwembad geworden , of er is personeel te kort of de glijbaan is kapot . Er is altijd wel wat hier. Ook op zondag weer gaan groot bad open , en veelste druk in dat kleine badje wat wel open is. 1 ster alleen om dat de patat hier lekker is . Een tip : rij door naar Maassluis de dolfijn is veel leuker . Of naar monster daar hebben ze net een heel nieuw bad neer gezet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid