facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Aquarijntje

Info

prive-zwemles voor kinderen.

Geschiedenis

Wij zijn Saskia Custers en Nicole Warnier.
Na jarenlange ervaring in het geven van zwemlessen in diverse zwembaden, zijn wij vanaf 2004 met onze eigen zwemschool gestart.



Onze doelstelling is, op een kindvriendelijke, professionele en individuele manier, kinderen vanaf ongeveer 4½ jaar op te leiden.

Dit gebeurt volgens de eisen van het Nederlandse Zwem ABC, zoals deze zijn bepaald door de Nationale Raad Zwemdiploma’s.

Wij geven les in een groepje van maximaal 2 kinderen tijdens de A-opleiding, en maximaal 4 tijdens de B\C-opleiding.

Voor het behalen van het A-diploma moet een beginner , die niet echt bang is voor water , rekenen op ongeveer 40 lessen!



"Zwemschool Aquarijntje is een NRZ erkende zwemschool voor het A,B,C. diploma, locaties in Eijsden, Houthem, Valkenburg, Maastricht, Beek, kijk op onze site voor meer info."
Adres: Diverse lokaties in limburg, Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 06-20196548
Stad: Eijsden
Route: Diverse lokaties in limburg



op zoek naar gerelateerd: Privé zwemles Roermond, Zwembad Berg en Terblijt, MBvO Zwembad De Treffer, Zwembad Cauberg, Cauberg Plaza Berg en Terblijt, Geusseltbad aquafit, Geusseltbad abonnement, Vrijzwemmen Geusseltbad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad De Treffer Eijsden Zwembad De Treffer Eijsden 12 km Slechte ervaring wat betreft diploma zwemmen. Steeds ging ze niet over naar het volge...
Recensies
Heel erg tevreden, een jaar lang bij een ander op zwemles geweest en geen enkele vooruitgang gemaakt, en nu een aantal maanden bij aquarijntje en al bijna klaar voor het a diploma, ze zijn misschien wat duurder maar absoluut het geld waard
Privé zwemschool voor abc-zwemlessen volgens nrz-richtlijnen. De kinderen vinden het leuk.
Vertaald door Google Hele leuke school om te leren zwemmen in NL. Warme zwembaden en speciale aandacht voor kinderen. Mijn beide kinderen gaan hierheen. Geen klacht tot nu toe. Zeer vriendelijk personeel. Origineel Very nice school for learning swimming in NL. Warm pools and dedicated attention to kids. Both of my kids are going here. No complaint so far. Very friendly staff as well.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid