facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Treffer Eijsden

Zwembad De Treffer Eijsden

Info

zwemplezier voor jong en oud

Geschiedenis

http://zwembaddetreffer.nl/

Zwembad De Treffer bestaat uit een binnen- en buitenaccommodatie. Het biedt spanning, ontspanning en plezier voor jong en oud. De temperatuur is met 30 graden Celsius aangepast aan kinderen die leren zwemmen en diverse doelgroepen.
Naast het recreatieve zwemmen zijn er diverse activiteiten zoals banen zwemmen, aquajoggen, MBvO en MBvH.



"Zwemplezier voor jong en oud"
Adres: Marathon 6, 6245 EZ Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 043-4091807
Stad: Eijsden
Route: Marathon 6
Postcode: 6245 EZ



op zoek naar gerelateerd: Zwembad De Treffer openingsuren, Zwembad De Treffer prijzen, Zwembad openingsuren, Zwembad de Treffer app, De Treffer Waregem, De Treffer Waregem cafetaria openingsuren, Zwemclub Eijsden, Zwembad Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemschool Aquarijntje Zwemschool Aquarijntje 12 km Heel erg tevreden, een jaar lang bij een ander op zwemles geweest en geen enkele voor...
Recensies
Slechte ervaring wat betreft diploma zwemmen. Steeds ging ze niet over naar het volgende groepje. Ik ging 2x in de week om ervoor te zorgen dat het wat sneller ging. Ze kijken niet naar de ontwikkeling per kind, maar puur naar de blokken wat hun aanbieden. Andere zwemschool gezocht en binnen 6 weken1x in de weekhad ze haar A Diploma, terwijl ik in Eijsden nog zeker 30 lessen nodig had als je weer niet blijft zitten om mijn dochtertje voor haar A Diploma te kunnen laten opgaan. Ik raad zeer zeker deze zwemschool niet aan. Het is puur de kast spekken en dat heb ik ook meerdere keren bij hun gemeld. Maar daar hebben ze niets mee gedaan.
Buitenbad is saai maar zorgt voor verkoeling. Jan en alleman rookt gewoon op het terrein, niet alleen sigaretten maar ook tientallen joints gaan er hier per uur op, bizar dat niemand hier wat mee doet.
Fijn zwembad om af te koelen en wat baantjes te trekken.De ligweide is bezaaid met sigarettenpeuken.Bah.Er wordt enorm veel gerookt en geblowd.Dat dit mag vind ik onbegrijpelijk.
Buitengedeelte is fijn om een dag door te brengen. Helaas nu nog weinig schaduw, maar wanneer de pas geplante bomen wat groter zijn zal er meer dan genoeg schaduw zijn
Mooi zwembad. Grote speel weide. En zelfs Wi-Fi. Kinderen zijn blij met dit zwembad. Goed gedaan personeel top.
Prima plaats voor de zwemlessen van je kind. Op een nabije locatie 4 jaar bezig geweest om A te halen. Hier gewoon binnen 1 jaar: A, B en C! Zeer capabele juffen die niet alleen langs de kant roepen wat kids moeten doen maar ook daadwerkelijk het water in springen. Vreemd maar nooit eerder gezien dat een zwemjuf het water in ging je zou anders verwachten hé!? Duidelijke instructies. Door met de les en soms een geintje. Alles met humor maar wel volgens de les regels. Doel: op een leuke plezierige manier leren zwemmen en je zwemdiploma's halen. Ik ga het niet aanraden want dan wordt het er te druk maar eerlijk is eerlijk wel een aanrader.
Leuk buitenzwembad, niet te druk en goede cafetaria. Drie baden, 1 voor de hele kleintjes, 1 voor de iets grotere of nog zonder zwemdiploma en 1 diepbad. Speeltuintje erbij. Zeker een aanrader op een warme zomer dag. Tip: neem een parasol mee als je niet in de volle zon wilt liggen. Schaduwplekken zijn meestal direct bezet.
Het buitenbad heeft wat onderhoud nodig maar je kunt er fijn vertoeven.
Het zwembad bestaat buiten uit drie baden: een peuterbad, een baantjesbad met duikplank en kinderbad met glijbaan. De ligweide is groot. Er is een beperkt aantal bankjes om op te zitten. Neem een kleed mee om op te liggen. Een ticket voor het zwembad is duur. Er is een kiosk waar je frisdrank, ijs, tosti's en panini's kunt kopen. Parkeren kan gratis in de straten rondom het zwembad.
Leuk zwembad 2x geweest 2x iets gebloed 1x was door de vloer 2x was door de rode fontein in hdt buitenbad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid