facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Ringberg - Scheemda

Zwembad de Ringberg - Scheemda

Info

Het complex omvat een peuterbad, een ondiep en een diep bad.

Geschiedenis

Het complex omvat een peuterbad, een ondiep en een diep bad. Het peutergedeelte beschikt over een peuterglijbaan, apart terras en een zonneweide. Het ondiepe bad met glijbaan en het diepe bad met duikplank is omringd door een grote zonne-/speelweide. Op de speelweide staat voor de jongere jeugd een klimtoestel en voor de oudere jeugd is er een beachvolleybalveld. Bij de goed voorziene kiosk kunt u terecht voor koffie, thee, fris, snoep, ijs, enz.

Tot ziens in Zwembad "de Ringberg" in Scheemda.

Adres: Badhuislaan 6, Scheemda
Telefoonnummer: 0597591571
Stad: Scheemda
Route: Badhuislaan 6


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: zwembad de ringberg entree, zwembad finsterwolde, badhuislaan 6, scheemda, zwembad de watertoren, zwembad meeden, openluchtzwembad, abonnement zwembad scheemda, zwembad sellingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad De Ringberg Zwembad De Ringberg 0 meter Goed en schoon zwembad. Mooie glijbanen en duikplank, prijs is mooi laag!
Recensies
Wat een zalig zwembad en wat een lieve badmeesters-en -juffen. Er hangt hier altijd een gemoedelijke sfeer, waarschijnlijk mede door de vele lieve vrijwilligers die hier belangeloos helpen. Top!!!
Heel fijn zwembad met genoeg vertier voor groot en klein, versnaperingen voor een klein prijsje en ook de entree is prima te doen. Gouden tip; neem contant geld mee. Alleen de entree kaartjes kun je pinnen, bij de kiosk werken ze met contant geld
Heerlijk om even lekker af te koelen voor jong en oud. 2 tips voor volgend jaar! Een pin automaat en een airfryer bij de kiosk. Zo kunnen jullie veel meer snacks aanbieden!
Heerlijk openlucht zwembad. Goed onderhouden en zeer schoon. Complimenten.
Zeer leuke zwembad en ook netjes,goed bijgehouden !
Heerlijk gezwommen en zeker de moeite waard voor dat geld. Echter mensen hou die wc netter en maak vaker schoon.
Prachtig, schoon zwembad. Hulde voor de vele vrijwilligers.
Leuke zwembad, maar zeer matige openingstijden. Het is vandaag 30+ graden. En dan word je om 17 uur het zwembad uitgewerkt. De prijzen die gehanteerd worden zijn redelijk. Personeel is natuurlijk wel vrijwilliger, maar de gemeente mag wel ingrijpen in de zomer. Het is niet meer van deze tijd dat op een tropische dag, de deuren om 17 uur sluiten op een zaterdag. Ook is het hier niet mogelijk om te pinnen. Maar parkeren is dan wel weer gratis
Alles goed voor elkaar. Je kunt heerlijk een half uur baantjes trekken op je eigen baan. Omkleden prima geregeld. Enige hetgeen ik handig zou vinden wanneer je online een baan kunnen reserveren.
Leuk openlucht zwembad, zoals ik me zwemmen in het openluchtzwembad 40 jaar geleden herinner. Goed onderhouden, peuterbad, kleuterbad met glijbaantje , wedstrijdbad met duikplank. Mooie, ruime ligweides, volleybalveldje, springkussen. En in de zomer van 2019 een mooie, nieuwe, brede glijbaan. Winkel/snackbar. Prijzen zeer acceptabel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid