facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Ringberg

Adres: Badhuislaan 6, 9679 HC Scheemda
Telefoonnummer: 0597-591571
Stad: Scheemda
Route: Badhuislaan 6
Postcode: 9679 HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad de Ringberg - Scheemda Zwembad de Ringberg - Scheemda 0 meter Wat een zalig zwembad en wat een lieve badmeesters-en -juffen. Er hangt hier altijd e...
Recensies
Goed en schoon zwembad. Mooie glijbanen en duikplank, prijs is mooi laag!
Een fijn zwembad om in te duiken met je vrienden & het personeel is zeer aardig maar met de hete lentes van tegenwoordig zou ik graag willen dat het zwembad eerder in het jaar opengaat maar verder een goed buitenlucht zwembad.
Heerlijk gezwommen afgelopen zondag. Zwembad is netjes en schoon, hulde aan de vrijwilligers! Zeer goed oplettende badjuffen.
Opgeruimd schoon bad. Een duikplank en een water slide. 2 baden. Prima vertoeven
Alles goed voor elkaar. Je kunt heerlijk een half uur baantjes trekken op je eigen baan. Omkleden prima geregeld. Enige hetgeen ik handig zou vinden wanneer je online een baan kunnen reserveren.
Genoten van het heerlijke water! Ik kom voortaan war vaker in dit buitenzwembad!
Goeie zwembad voor jong en oud. Niet duur.
Erg mooi zwembad, kids vinden het altijd een feest om bij jullie te komen zwemmen op een mooie warme zonnige dag.
Niet te duur, leuke sfeer, maar voor mensen met weinig lichaamsvet is het water iets te koud. Lichte verwarming of een slim systeem daarvoor zou gewaardeerd kunnen worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid