facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Peppel

Zwembad De Peppel

Info

Zwembad De Peppel is een overdekt zwembad met verschillende baden en een grote glijbaan.

Geschiedenis

Zwembad De Peppel is een schitterend overdekt zwembad met verschillende zwembaden. Een 25 meter wedstrijdbad met een watertemperatuur van ongeveer 27 graden Celsius; een doelgroepenbad van 20 x 10 meter met beweegbare bodem, instelbaar van 0 cm tot 140 cm diepte; en twee kleine peuterbaden met een diepte van 20 en 30 cm. De temperatuur van de peuterbaden is gemiddeld 31,5 graden Celsius. De grote trekpleisters zijn de glijbaan en de 15 meter lange slang die tijdens het recreatieve zwemmen in het diepe bad ligt. Tijdens vakanties ligt er regelmatig een grote octopus in het diepe bad.
Er worden door deskundig personeel zowel reguliere zwemlessen als zwemlessen in speciale groepjes voor kinderen met een specifieke leerbehoefte gegeven. Ook is er zwemles voor volwassenen en er is een speciale lesgroep voor alleen dames.
Verder worden de volgende doelgroepactiviteiten aangeboden: zwangerschapszwemmen, baby- en peuterzwemmen, aquarobic en aquajoggen.

Adres: 't Spiek 4-6, 9411 KV Beilen
Stad: Beilen
Route: 't Spiek 4-6
Postcode: 9411 KV



op zoek naar gerelateerd: zwembad de peppel openingstijden, zwembad de peppel ede prijzen, zwembad de peppel beilen, zwembad ede buitenbad, zwembad de peppel beilen entree, zwembad de peppel beilen tarieven, zwembad de peppel foto's, zwembad ede glijbaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Peppel De Peppel 0 meter Vriendelijk personeel, mooi en schoon zwembad.
De Peppel De Peppel 947 meter Leuk zwembad, met een groot koud bad en een klein warm badje.
Drenthehal Drenthehal 1 km Grote hal. Voor de toeschouwers laat het te wensen over. Het was erg druk en alle to...
Sportpark Noord-West Beilen Sportpark Noord-West Beilen 2 km Fijne sportpark. Veel sporters. Lange lijnen en paden Geen bewegwijzering velden.
CrossFit Midden-Drenthe CrossFit Midden-Drenthe 2 km Heerlijke plek voor een goede workout! Trainers weten waar ze het over hebben en de ...
SV Beilen SV Beilen 2 km Banen weer in topconditie, dank de vele vrijwilligers/sters! En altijd gezellig en go...
Recensies
Disco zwemmen gehad, echt een aanrader... Veel kinderen, leuke muziek... Goede begeleiding en zwembad personeel was in goede getalen aanwezig...!!!! was echt leuk!
Vroeger zat hier een prachtig zwembad met mooie buitenbaden en ligweide. Nu wordt het zwembad bij temperaturen boven de 25 graden gesloten omdat het te warm is en kan je alleen binnen terecht! Als je in de zomer lekker wilt zwemmen, ga hier dan absoluut niet heen.
Prima zwembad, met 2 hoofdbaden: 1 diep en 1 doelgroepen bad. Daarnaast kinderbad en glijbaan. Jaarabonnement is ca 200 eur, maar dan kun je ook zwemmen in Smilde en westerbork buitenbad. 10 keer baantjes zwemmen is ca 40 eur en 19 weken kaart ca 80 eur. Zwembad wordt goed bezocht. Kijk voor openingstijden op de site. Tijdens de zomervakantie van de lagere scholen om 8.30 uur. Buiten de schoolvakanties om ca 7.30 uur, maar dat varieert per dag. Vriendelijke personeel en fijne sfeer
Goede instructeurs. Het online afmelden en resultaten inzien heb ik ook inmiddels onder de knie. De hygiëne lijkt erg goed. Erg behulpzaam personeel!
Als je geld en tijd kwijt wilt moet je je kids hier naar zwemles doen. Na twee jaar les en ruim 600,00 lesgeld moesten we zelf aangeven hoe onze dochter zwom waarna ze verder kon naar volgende groep. Pas na vragen waarom er geen beoordeling was werd en pas beoordeeld. Zwempas is een periode geldig die niet een maand na betaling!!! dus bij betaling mis je soms meteen al een paar dagen. En bij afmelden krijg je 4x kans op een inhaalles op een andere dag! Na de 4x, betaal je gewoon de afgemelde les. Tijd rekken…. Geldklopperij! Wij zijn naar een ander gestapt die onze klachten vaker had gehoord over de Peppel. Wees gewaarschuwd mensen.
Klein maar fijn, lekkere glijbaan, goed schoon en vriendelijke mensen. Ze hebben een kaartsysteem wat erg complex wordt als je er ook zwemlessen volgt. Kinderen krijgen dan wel gratis toegang. Olé.
Een goed zwembad voor de sporters, voor een dagje zwemmen kan je beter naar andere plekken gaan aangezien ze hier geen duikplanken en glijbanen hebben voor de kinderen. Personeel is top en het is een mooie locatie voor zwemwedstrijen, omdat er een redelijk ingebouwde tribune aanwezig is. Parkeergelegenheid is niet groot maar wel gratis!!
Dit zwembad had jàren terug nog een buitenbad.Helaas nu niet meer.En in de zomervakantie is het gesloten en moet je òf naar een koud buitenbad in Westerbork,of naar Assen wat weer duurder is , of naar het blauwe meer wat overruled wordt door schreeuwende en zuipende pubers en waar overal bierdopjes liggen en buiten het strand gedeelte glas onder water en vooral niet te vergeten ; de viezerikkendie gluren,naaktzwemmen tussen meisjes en met hun blote pielemoos in de bosjes staan en zelfs volwassen vrouwen lastig vallen!!!
Leuk zwembad, maar in het verleden wel eens te koud water voor kleine kinderen. Dan werd aan de balie moeilijk gedaan over geld terug. Dat is later door de gemeente na mijn klacht wel rechtgezet. Het schijnt dat je op de website temperatuur van het water kan zien.
Dit zwembad heeft een leuke glijbaan! En het water is er lekker warm. Leuk waterspeelgoed aanwezig, waarmee gespeeld mag worden. Goed badpersoneel!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zwembad De Peppel met het openbaar vervoer


Beilen, Het Spiek 210 meter
22
520
Beilen, Het Spiek 210 meter
22
520
Beilen, Kerk 340 meter
22
Beilen, Linthorst Homanweg 360 meter
22
Beilen, Kerk 360 meter
22

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid