facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit Midden-Drenthe

CrossFit Midden-Drenthe

Info

Join the CrossFit community. Constant gevarieerd trainen met hoge intensiteit door middel van functioneel bewegen.



"CrossFit is een combinatie van cardiotraining, gymnastics en olympic weightlifting. De workouts zijn kort en intensief, en gebaseerd op functioneel bewegen. Door het beoefenen van CrossFit word je fitter, sterker, leniger en krijg je meer kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. CrossFit bereidt je voor op de fysieke inspanningen die je in je dagelijkse leven tegen kunt komen. CrossFit wordt uiterst intensief begeleid door onze coaches, die voortdurend letten op techniek, bijsturen corrigeren en aanmoedigen. Er is veel individuele aandacht voor onze leden. De groepen bestaan uit maximaal 12 personen."
Adres: Hanekampen 47A, 9411 XN Beilen
Telefoonnummer: +31628578093
Stad: Beilen
Route: Hanekampen 47A
Postcode: 9411 XN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: CrossFit Assen, PowerMama CrossFit, CrossFit na zwangerschap, Powermama Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportpark Noord-West Beilen Sportpark Noord-West Beilen 666 meter Fijne sportpark. Veel sporters. Lange lijnen en paden Geen bewegwijzering velden.
Fitnesscentrum Body Art Beilen Fitnesscentrum Body Art Beilen 744 meter Ongeïnteresseerd personeel aan de telefoon. Vond het maar raar om een normale vraag t...
SV Beilen SV Beilen 778 meter Banen weer in topconditie, dank de vele vrijwilligers/sters! En altijd gezellig en go...
Drenthehal Drenthehal 959 meter Grote hal. Voor de toeschouwers laat het te wensen over. Het was erg druk en alle to...
Anytime Fitness Beilen Anytime Fitness Beilen 2 km Anytime Fitness Beilen, een fijne fitness club waar je 24 uur per dag toegang hebt to...
Sport- & Racketcentrum Anybody Sport- & Racketcentrum Anybody 2 km Sport- & Racketcentrum Anybody biedt naast fitness mogelijkheden diverse groepslessen...
Zwembad De Peppel Zwembad De Peppel 2 km Disco zwemmen gehad, echt een aanrader... Veel kinderen, leuke muziek... Goede begele...
Recensies
Heerlijke plek voor een goede workout! Trainers weten waar ze het over hebben en de workout varieert elke keer weer. Al met al een prima box om je uit te komen leven.
Super mooie box, de sporters en trainers stralen zoveel aanstekelijke energie uit. Ook als nieuw lid wordt je zeer warm verwelkomd, de trainers nemen de tijd voor je en letten nauwkeurig op techniek. Daardoor maakt het deze sport voor iedereen toegankelijk.
Ontzettend gezellige box met trainers die weten waar ze het over hebben. Je voelt je vanaf de eerste minuut welkom. De plek om fit te worden en te blijven door de dagelijs variërende trainingen.
Professionele begeleiding! Duidelijke uitleg. Wordt rekening gehouden met blessures e.d. wordt goed op je houding gelet tijdens de oefening! En heel belangrijk voor nu in deze tijd. Alles keurig schoon en hygiënisch, je kunt op 1,5 meter van elkaar gewoon blijven sporten!
Leuke en sportieve box. We hebben een drop in gedaan en werden alleraardigst verwelkomt. Bedankt voor de leuke les.
Mooie box met goed materiaal en gedreven trainers. De trainingen zijn divers en uitdagend. Dé plek om fit te worden en te blijven!
Wat een prima plek om fit te worden en fit te blijven! Met pittige en afwisselende trainingen en met trainers die goed op je houding letten. En een prettige sfeer tijdens en na de trainingen!
Lekker sporten! Met goede begeleiding en een leuke club mensen!
Super leuke box, goede begeleiding!
Goede sfeer heerlijk om te trainen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid