facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Carrousel

Zwembad Carrousel

Info

Zwembad Carrousel is een doelgroepenbad die voor jong en oud veel te bieden heeft. Zwemlessen, recreatief zwemmen en groepslessen.

Geschiedenis

Het zwembad in MFC Carrousel bestaat uit 2 grote bassins en een peuterbad. Hieronder uitgebreidere informatie.

Wedstrijdbad
In het wedstrijdbad van 25*15 meter kunt u banen zwemmen of meedoen aan de aquasportactiviteiten.
Het water in het wedstrijdbad is 27 graden.

Recreatiebad
In het recreatiebad van 20*10 meter, met een maximale diepte van 1.40 meter kunt u banenzwemmen of deelnemen aan één van de activiteiten.
Het water is 32,5 graden zodat dit bad uitermate geschikt is voor onder andere baby,- peuter- en kleuterzwemmen, revalidatiezwemmen en meer bewegen voor ouderen.

Naast de verschillende baden, beschikt het zwembad over 2 wirlpools en een stoomcabine waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt.

Activiteiten
Iedere woensdagmiddag worden er activiteiten, voor jong & oud, georganiseerd in het zwembad.
Op woensdagmiddag en in het weekend is het in het recreatiebad ondiep.
De bodem staat dan op 50 tot 80 centimeter. Ideaal om met jonge kinderen te komen zwemmen!



"Kijk voor de specifieke openingstijden van de diverse baden en al onze activiteiten op onze website."
Adres: Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529-452047
Stad: Ommen
Route: Van Reeuwijkstraat 5
Postcode: 7731 EH



op zoek naar gerelateerd: Binnenzwembad Ommen, Zwembad Ommen zwemles, Babyzwemmen Ommen, Mijn Carrousel Ommen, Carrousel Ommen leerlingvolgsysteem, Medisch zwemmen ommen, Zwembad Hardenberg, Zwemvereniging Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Openluchtbad Olde Vechte, Ommen Openluchtbad Olde Vechte, Ommen 1 km Grote ligweiden met veel gras, 25 meter zwembad, speelzwembad met kleine glijbaan en ...
Camping Libra Camping Libra 4 km 8 persoons huisje gehuurd badkamer te smerig voor woorden stukken tegels voegen die e...
Recensies
Prima zwembad om wat baantjes te trekken. niet heel bijzonder. Als het gaat om zwemlessen prima ervaringen mee wat betreft de kwaliteit wel vind ik de prijzen voor de zwemles erg hoog.
Mijn vier kinderen kregen hier zwemles van een aardige instructeur. En ze vonden het heerlijk om in het warme water te spelen, ook al was het buiten nul graden. En Ik heb me daar ook prima vermaakt in de saunaruimte. Het was echt een leuke ervaring! Ik moedig iedereen hier in de buurt aan om de plaats te bezoeken.
Er is een 25-meterbad en een instructiebad van 15 meter, beide met een beweegbare bodem. Ook is er een bubbelzone, een stoomcabine en 2 kleine bubbelbaden. Verder is er voldoende kleedruimte en beperkte horeca aanwezig.
Kids hebben een prima middag gehad. Zou er een volgende keer weer naar toegaan.
Leuk zwembad, klein maar fijn... hele vriendelijke zwemonderwijzers. Aanrader voor zwemlessen
Voor de kleine kinderen tot 7 a 8 voldoende speel mogelijkheden! Verder mooi schoon en lage entreeprijs
goed zwembad helaas wordt het na een tijdje saai door weinig speeltoestellen
Mag hier zonder disQRiminatie code niet binnen komen. Gelukkig net alle kinderen afgezwommen, hoeven we daar niet meer heen, zwembaden genoeg die hier niet aan mee werken!
zoals altijd is het even lekker om hier te zwemmen. Er was tegelijkertijd een zwemlesgroep. De spullen die ze gebruikten hangen aan zo'n rekje. Ik dacht ik doe eens gek en pak ook wat spullen. Dit werd totaal genegeerd. Een basisschoolvriend deed dit ook maar hij kon gelijk het bad verlaten! Dit ben ik niet van de medewerkers gewend. Ik hoop dat zij dit voorval ook hebben geëvalueerd en dat ze het in het vervolg beter aanpakken..
Afzwemmen met de anderhalve-meter-regel. 1 ouder bij het bad, de rest mocht in de kantine kijken op een groot scherm. Dat ging best goed. Aardige mensen, denken leuk mee en zijn vriendelijk tegen de kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid