facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openluchtbad Olde Vechte, Ommen

Openluchtbad Olde Vechte, Ommen

Info

Openluchtbad Olde Vechte is gelegen aan de Vecht in Ommen. Het bad wordt sinds 2015 gerund door vrijwilligers. Kijk voor openingstijden op onze site



"Openluchtbad Olde Vechte is gelegen aan de Vecht in Ommen. Het bad wordt sinds 2015 gerund door vrijwilligers."
Adres: Zeesserweg 12a, 7731 BG Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: (0529) 451506
Stad: Ommen
Route: Zeesserweg 12a
Postcode: 7731 BG



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Ommen, De olde vechte ommen restaurant, Openingstijden Olde Vechte, Zwembad Ommen openingstijden, Abonnement Olde Vechte, Binnenzwembad Ommen, Zwemvierdaagse Ommen, Mijn Carrousel Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad Carrousel Zwembad Carrousel 1 km Prima zwembad om wat baantjes te trekken. niet heel bijzonder. Als het gaat om zwemle...
Camping Libra Camping Libra 4 km 8 persoons huisje gehuurd badkamer te smerig voor woorden stukken tegels voegen die e...
Recensies
Grote ligweiden met veel gras, 25 meter zwembad, speelzwembad met kleine glijbaan en een peuterbadje. Kiosk om wat te eten te kopen en wat speeltoestellen. Veel afvalbakken en speciale wespenvangers. Alles gerund door vrijwilligers, om dit open luchtzwembad voor Ommen te behouden op deze prachtige locatie.
Mooi openlucht bad. Erg schoonwater. Lekker fris en een nette lig weide. Gerund door vrijwilligers. Hierdoor helaas beperkte openingstijden. Maar hier is natuurlijk wel wat aan te doen. Meld je aan als vrijwilliger.
Prima zwembadje voor basisbehoefte en afkoelen. Netjes en gewoon schoon. maar vergeleken met zwembaden in omringende dorpen en stadjes om de haverklap dicht. Vaak ook op de heetste dagen. Of alleen maar beperkte tijdslots. Dus als het een keer open is, is het meteen propvol, wat bezoek niet aantrekkelijk maakt.
Voor een leuk prijsje voor de entree lekker de hele dag wezen zwemmen
Eerst wwachten voor een dichte deur omdat er niet genoeg personeel was om toezicht te houden, heeft bijna 40 minuten geduurd. Daarna bleek de duikplank afgesloten tot bijna weer 45 min later. En daarna riepen ze om dat ze toch maar het zwembad eerder dichtgooien ivm personeel bezetting! Kortom : wat een slechte zaak en wij de volle pond betalen! Lekker makkelijk ! Ik ga volgende keer wel weer naar het heuveltjesbad.
Duikles gehad daar, Super ervaring met hele leuke instructeurs.
Heerlijk overzichtelijk zwembad. Ook veel speeltoestellen. Waardoor de kinderen zich zeker een dag kunnen vermaken. Daarbij ook nog eens behoorlijk veel schaduw. Op een warme dag zoals vandaag 35 graden is dat ideaal. Wij komen zeker een keer terug.
Super mooi openlucht zwembad gerund door vrijwilligers! Prachtige natuur! Ben je in Ommen in de zomer, bezoekje waard! Kijk wel goed naar de openingstijden. Is soms in voor en najaar in blokken op de dag geopend/dicht.
Mooi en overzichtelijk zwembad voor iedereen. Heerlijk water en goede schone sanitere voo voorzieningen. Kluisjes kleed kamers. Het belangrijkste voor een zeer aantrekkelijke entree prijs.
Mooi weer, dus naar het zwembad. Dus vandaag in Ommen. Het openluchtbad is netjes, schoon, goed onderhouden met een kiosk. De douches en de kleedruumtes zien er netjes en schoon uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid