facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwakenberg Eten & Drinken

Zwakenberg Eten & Drinken

Info

Zwakenberg Eten & Drinken is van alle markten thuis. Geniet van een hapje en drankje in ons eetcafé, of kies je toch voor de Take Away

Geschiedenis

Zwakenberg Eten & Drinken “van Toen naar Nu”

In 1968 openden Arnold en Gerda Zwakenberg een café annex snackhal aan de Posthoornweg in Lemelerveld.

In 1972 werd het huidige pand aan de Kerkstaat gekocht, waarna een grondige verbouwing volgde.
Na deze verbouwing volgde in 1973 de opening.

Na een aantal succesvolle jaren was het gebouw toe aan nog een verbouwing om meer aan de wensen en behoeften van de klanten te kunnen voldoen. Na deze verbouwing volgde er een open huis op 16-4-1981.

In 1991 werd het pand volledig gemoderniseerd en werd de nadruk van café exploitatie verlegd naar de cafetaria. Op 24-10-1991 werd het pand heropend.

In 1994 treed dochter Anita toe tot de vennootschap. En telt de onderneming 3 vennoten.

Op 1 juli 2000 wordt de vennootschap eveneens uitgebreid met een vennoot dit betreft de echtgenoot van Anita. Harrie Loman, die vanaf 1981 al werkzaam is binnen het bedrijf.

In 2002 hebben Arnold en Gerda de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en treden uit de vennootschap.

Op 1-1-2012 treedt de dochter van Harrie en Anita toe tot de vennootschap. Hiermee is de 3de generatie een feit.

In het voorjaar van 2014 is er besloten de café/bar exploitatie te beeïndigen en deze ruimte dienst te laten doen asl eetcafé. Waarmee aan de lange periode van het biertje aan het "schap" en einde kwam, maar waarmee eveneens een nieuwe weg is ingeslagen.

Na een verbouwing van 2 maanden is naast de realisatie van het nieuwe eetcafé is ook de toiletgroep onder handen genomen, waardoor de sanitaire voorziening weer helemaal aan de wensen van deze tijd voldoet.

Het eetcafé biedt plaats aan 24 gasten, die van een veelzijdige lunch- en dinerkaart kunnen genieten. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor de organisatie van vergaderingen, verjaardagen enz.

Adres: Kerkstraat 1, 8151 AR Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-371526
Stad: Lemelerveld
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 8151 AR



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoeken Lemelerveld, Reimink Lemelerveld, Restaurant Lemele, Restaurant De Driesprong, Hoekje Lemelerveld, Zwakenberg Raalte, Fantasia Lemelerveld, Chinees Lemelerveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catering en Partyservice Raymond de Haan Catering en Partyservice Raymond de Haan 751 meter Raymond is enorm flexibel en een cateraar om op te bouwen. Wij bestellen nu al dik ee...
Recensies
Eten is lekker. Wachttijd en afspraken nakomen is niet best. Als het druk is en je bestelt ruim van tevoren telefonisch dan laten ze je gerust nog 20-25 min wachten. Reden: internetbestellingen krijgen ‘voorrang’.
Leuk terras, vriendelijk personeel. Sukerbietenschnitzel gegeten en die was prima in orde. Niet vegetarisch overigens wat de naam misschien doet vermoeden. Suikerbieten gebied en daar zijn ze trots op!
Op een druk tijdstip kwamen we met een groep van 10 waarom der 4 kidsen zijn geweldig geholpen en we hebben heerlijk gegeten na een dagje uit. Dat was voor ons een heel fijne afsluiter. Bedankt nog!
Kleine horeca gelegenheid met een kleine kaart. Volop keuze maar goede en eenvoudige gerechten. Voor een heel schappelijke prijs. Als je snel iets wilt eten en niet naar de snackbar wilt is dit een prima alternatief. Vriendelijke bediening en lekker eten wat wil je nog meer. Karel
Echt een geweldige zaak, we hadden het vorig jaar al ontdekt tijdens een vakantie en zijn dit jaar zeker weer terug gekomen. Heerlijk eten en geweldig personeel, wat wil een mens nog meer.
Het is een leuk en goed restaurant alias snackbar goéd eten en drinken. Prima hoeveelheid en goede prijs
Lekker patatje.
Lekker gegeten, leuke bediening en een mooi interieur
Prima eten voor een redelijke prijs. Mogelijkheid om in de schaduw te zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid