facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering en Partyservice Raymond de Haan

Catering en Partyservice Raymond de Haan

Info

Catering en Partyservice Raymond de Haan
Voor een uitgekookte service!

Geschiedenis

U wilt uw gasten verwennen en de catering tot in de puntjes verzorgd hebben? We zijn de cateraar die dat perfect voor u regelt. Als het nu gaat om belegde broodjes voor een lunch of een compleet verzorgd bedrijfsfeest,we hebben de creativiteit en ervaring om dat exact naar uw wensen in te vullen. Verse producten en ingredienten zijn volgens ons de basis voor een goed gerecht. Wij gebruiken dan ook alleen duurzaam gevangen vis ,en vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Wij bereiden alle gerechten en staat daarom garant voor kwaliteit. Een uitstekende service is daarbij vanzelfsprekend.

Adres: Handelsweg 11-A, 8152BN Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572361650
Stad: Lemelerveld
Route: Handelsweg 11-A
Postcode: 8152BN



op zoek naar gerelateerd: Hapjes bestellen Raalte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwakenberg Eten & Drinken Zwakenberg Eten & Drinken 751 meter Eten is lekker. Wachttijd en afspraken nakomen is niet best. Als het druk is en je be...
Recensies
Raymond is enorm flexibel en een cateraar om op te bouwen. Wij bestellen nu al dik een jaar catering via Raymond en het is elke keer heerlijk kwalitatief eten. Een cateraar met passie!
Dik verdiende 5 sterren! Op de verjaardag van onze dochter bedachten we op het laatste moment dat een verzorgde bbq wel fijn zou zijn. Ondanks een sterfgeval in zijn familie én de drukte van de lokale feestweek, was het geen probleem. De bbq was TOP verzorgd. We hebben enorm genoten en het heeft in belangrijke mate bijgedragen aan een fijne verjaardag!
Ondanks de lava goed bereikbaar en goed etene
Alles was in de puntjes goed geregeld.
Geweldige service. Heerlijk eten meer dan genoeg!! Voortreffelijk vlees.veel variaties.
Goede service. Geen afwas achteraf. Alles keurig geregeld. Voldoende vlees en prima kwaliteit. Optijd gebracht en gehaald.
Vorige week familie feestje georganiseerd bij ons thuis. Het eten bij Raymond besteld, alles was heerlijk! Goede reacties van de familie!
Onlangs een BBQ laten verzorgen door Raymand. Alles tip top in orde. Van het vlees tot de salades alles was lekker en mooi gepresenteerd. Een vakman die weet wat ie doet met een passie voor goed eten. Een echte aanrader.
Super buffet kompleet en bezorgd aan huis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid