facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuylen Uitvaartverzorging

Zuylen Uitvaartverzorging

Info

Zuylen Uitvaartverzorging Breda

Geschiedenis

Zuylen uitvaartverzorging is er voor u in de periode na een overlijden. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze professionele en gemotiveerde uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Het is onze missie om voor ieder budget de mooiste en best passende uitvaart te
verzorgen. Daarnaast hebben wij alles onder één dak om een uitvaart naar wens voor u te verzorgen. Op de dag van de uitvaart kunt u rekenen op onze flexibiliteit, coulance en hartelijkheid. In het kort maakt dit Zuylen uitvaartverzorging uw uitvaartverzorger!

Adres: Tuinzigtlaan 11, 4813 XH Breda
Telefoonnummer: 076 521 68 77
Stad: Breda
Route: Tuinzigtlaan 11
Postcode: 4813 XH


Recensies
Vandaag in het grand café geweest om afscheid te nemen van iemand die ik 50 jaar heb gekent. In det Grand Café was het heel apart maar wel prima passend bij deze man. Het is echt anders dan een traditioneel afscheid.
Nog geen ster waard! Uitermate onbeschoft personeel. Moeder is gecremeerd zonder medeweten van deel familie en vrienden. Als je informatie wilt hebben als dochter of de as er nog is krijg je die niet. En wordt de telefoon er op gegooid. SCHANDALIG! Hier wordt aangifte over gedaan.
Wij zijn erg teleurgesteld tijdens het ophalen van de urn van onze zoon. We werden niet netjes behandeld.Een man die ons hielp moet nog leren om met respect met mensen om te gaan. Raad deze uitvaartverzorging niemand aan.
De uitvaartservice was mooi en goed verzorgd. De online stream is meedere malen voor lange periodes uitgevallen en ook werd ook voortijds beeindigd. Als je een online-service aanbiedt voor deze gelegenheden moeten ze ook betrouwbaar zijn.
Mooie uitbeelding van een paar handen die rijken in de hoogte
Goede mensen perfect omte komen
Geen klachten van opa
Sfeervolle begraafplaats.
mooi crematorium
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Zuylen Uitvaartverzorging.

Breda begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Tuinzigtlaan 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Zuylen Uitvaartverzorging adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Zuylen Uitvaartverzorging. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Zuylen Uitvaartverzorging delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coöperatie DELA Coöperatie DELA 229 meter .. Triest .. hier wil je niet vaak komen
Zorgvuldig Leven Zorgvuldig Leven 5 km Het was voor mij de eerste kennismaking met mindfulness. De cursus was helder van opz...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid