facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgvuldig Leven

Zorgvuldig Leven

Info

Urnen voor mens en dier van keramiek. In een goed gesprek tot een mooi ontwerp te komen. Mogelijkheid om zelf te maken, decoreren of glazuren.

Adres: Brede Slagen 11, 4823 LM Breda
Telefoonnummer: 0653874622
Stad: Breda
Route: Brede Slagen 11
Postcode: 4823 LM



op zoek naar gerelateerd: Expertisecentrum Euthanasie folder, Euthanasie machtiging, Raad van toezicht expertisecentrum euthanasie, Voltooid leven dementie, Expertisecentrum Euthanasie nascholing, Euthanasie feiten, Gesprek euthanasie, Begeleiding euthanasie
Recensies
Het was voor mij de eerste kennismaking met mindfulness. De cursus was helder van opzet met elke week een ander thema. Diane zorgde voor een aangename sfeer waarin alles vertrouwelijk besproken kon worden. Ook kon ze door haar ruime ervaring iedereen handige tips geven. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mindfulness cursus in Breda!
Ik heb de cursus mindfulness gedaan bij Diane. Echt een aanrader! Diane heeft verstand van zaken, laat iedereen in zijn waarde en creëer een fijne, open sfeer.
Ik heb in het najaar van ‘22 de mindfulness cursus bij de Pellikaan gevolgd. De cursus was erg verhelderend, ik heb veel geleerd. We kregen ook een werkboek uitgereikt met veel oefeningen en tips, ook na de les was Diane zo vriendelijk om ons te voorzien van behulpzame informatie.
Hele fijne en waardevolle training gedaan bij Diane: mindfulness voor ouders. De mindfulness oefeningen en inzichten geleerd en dat toegepast op je omgang met je kinderen. Het helpt echt om bewuster en daardoor ook rustiger te kunnen reageren op de kids, en wat meer rust te bewaren in de spitsmomenten! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Zorgvuldig Leven.

Breda begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Brede Slagen 11 breda begraafplaats kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Zorgvuldig Leven adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Zorgvuldig Leven. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Zorgvuldig Leven delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coöperatie DELA Coöperatie DELA 5 km .. Triest .. hier wil je niet vaak komen
Begraafplaats Zuylen Begraafplaats Zuylen 5 km Begraafplaats Zuylen is een begraafplaats aan de Tuinzigtlaan in de wijk Princenhage ...
Zuylen Uitvaartverzorging Zuylen Uitvaartverzorging 5 km Vandaag in het grand café geweest om afscheid te nemen van iemand die ik 50 jaar heb ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid