facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuiderzee zeilen

Zuiderzee zeilen

Info

Uitnodiging voor een fantastische zeiltocht voor zowel rustzoekers als feestgangers, zowel landrotten als zeilfanaten, gezelligheidsdieren en smulpapen.

Geschiedenis

Welkom in de wereld van de oudste nog zeilende tjalk van de Bruine Vloot, mijn Zuiderzee. Laat de dagelijkse zorgen aan de kant staan en kom aan boord. Beneden staat de koffie klaar.
In het gezellige ruim met plaats voor 12 personen vind je een karakteristieke zithoek, slaapplaatsen verdeeld over 10 eenpersoonsbedden en 2 twijfelaars, een volledig ingerichte kombuis en een toiletruimte.
Zeilen is mijn passie. Samen maken we een zeilplan naar jullie wensen en rekening houdend met de weersverwachting. Onder leiding van mijn enthousiaste matroos kunnen jullie het schip zeilklaar maken, waarna het spel met de golven en de wind begint. Op weg naar onze bestemming zet ik graag iemand aan het roer van 50 ton zeilplezier. Maar uiteraard kan ieder zijn eigen invulling aan deze zeildag geven.
Omdat ik ervaring heb met zoveel mogelijkheden wat betreft havens en hun eigen sfeer, stiltegebieden, barbecuegelegenheden, uitgaansmogelijkheden, enz., raad ik aan contact met mij op te nemen. We kunnen dan overleggen over een zeiltocht die helemaal naar jullie wens is.



"Zeilen op het IJsselmeer en WaddenzeeEen heerlijke dagje zeilen op het Markermeer met uw bedrijf, personeel, team. Even genieten van het buitenzijn met een groep, actief zeilen samen met een professioneel team.Zuiderzee Zeiltochten bied verzorgde zeiltochten aan voor groepen maar ook voor een individueel meezeiltochtje."

"Zeilen op het IJsselmeer en WaddenzeeEen heerlijke dagje zeilen op het Markermeer met uw bedrijf, personeel, team. Even genieten van het buitenzijn met een groep, actief zeilen samen met een professioneel team.Zuiderzee Zeiltochten bied verzorgde zeiltochten aan voor groepen maar ook voor een individueel meezeiltochtje."
Adres: Haven 11, 1141 AZ Monnickendam
Telefoonnummer: 0031(0)622859496
Stad: Monnickendam
Route: Haven 11
Postcode: 1141 AZ



op zoek naar gerelateerd: Zeilen IJsselmeer met schipper, Zeilen IJsselmeer dagtocht, Zeilen met lunch, Dagje zeilen Waddenzee, Tjalk Zuiderzee, Zeilen groepsuitje, Zeilboot huren IJsselmeer, Platbodem Zuiderzee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeilwerk Zeilwerk 55 meter Zeilwerk organiseert je dagje varen op een oerHollands vissersschip.
Catharina van Mijdrecht Catharina van Mijdrecht 80 meter #Wedstrijd #zeilen met 4 #tjalken en #klippers vanuit het mooie #Monnickendam. Georga...
Boat Bike Tours Boat Bike Tours 128 meter Uw vaar- en fietsvakantie wordt altijd professioneel georganiseerd. Vaar- en fietsto...
Sailing Adventure Tours Sailing Adventure Tours 128 meter Sailing Adventure Tours biedt tal van actieve zeilvakanties in binnen- en buitenland ...
Van Verre Van Verre 129 meter Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt door Myanmar. Alles prima geregeld, alles k...
Ferienwohnung Amsterdam Ferienwohnung Amsterdam 154 meter Ferienwohnung Amsterdam +31651325125
Apartment rental waterland Apartment rental waterland 158 meter Apartments Waterland
Zuiderzee Zeiltochten Zuiderzee Zeiltochten 187 meter Fantastisch authentiek schip met een warm interieur. Lieve kundige bemanning met pas...
Carpe Diem Sailing Carpe Diem Sailing 229 meter Wat hadden wij een heerlijke dag op deze prachtige Zeetjalk de Carpediem! Een geweldi...
Redmoon Sailing Redmoon Sailing 411 meter
Country Cycling Country Cycling 961 meter Country Cycling neemt u mee met inspirerende fietstochten door Waterland.
Puur Azië Puur Azië 1 km Puur Azië is een hele fijne reisorganisatie. Rosalie, reageert snel en luistert goed ...
Marieke de Boer-Werner Personal Touch Travel Marieke de Boer-Werner Personal Touch Travel 3 km Persoonlijk reisadviseur voor al jouw reiswensen. Graag deel ik mijn kennis en passie...
Recensies
Op 01/07/2023 zijn wij als bedrijfsuitje mee gaan zeilen met Arnold en de bemanning. Het is echt een aanrader om dit te gaan doen! Het eten was heerlijk en je krijgt er zeker geen honger, mee zeilen is echt een hele ervaring en echt even iets meer actie en avontuur dat maakte het vooral heel erg leuk!
Super om weer mee te mogen varen met de Zuiderzee. Genoten van de dag met allemaal fijne mensen! Ouderwets genoten op deze schitterende historische Tjalk, maar toch ook met de tijd meegegaan met de nieuwe stalen mast etc. Dit zie je er gelukkig niet aan af ;- Een heel fijn seizoen gewenst!
Magnifiek teamuitje beleefd! Alle ingrediënten voor een onvergetelijke belevenis waren aanwezig; met man en macht de zeilen hijsen, heerlijk uitwaaien aan dek, prachtige vergezichten over het water, comfortabele zitjes beneden deks en gezellig geborreld terwijl we voor anker lagen voor het mooie Monnickendam. Een echte aanrader, dankjewel Arnold en team!
Een onvergetelijke dagtocht naar het wad heb ik mogen mee maken op de Zuiderzee. De gezelligheid, ervaring en het eten waren meer dan het geld waard. Als extra werden we bij het heizen van de zeilen en het sturen van het schip betrokken door de schipper en de matrozen. Een unieke ervaring op een prachtig schip. Een ervaring die ik 100% aanraad!
Het was afgelopen zondag 8 mei een geweldige dag. Door Corona is de zeiltocht 2 keer uitgesteld maar nu was het eindelijk zover. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het eten was fantastisch geregeld, er was rekening gehouden met de allergieën van mijn gasten. De schipper en de maat waren ontzettend vriendelijk en gastvrij en het meehelpen vond iedereen fijn. Al mijn gasten waren lyrisch over de dag. Bedankt Arnold en Tim!
Afgelopen weekend een bedrijfsuitje gehad 29 personen met Zuiderzee zeiltochten. Fijne communicatie vooraf en de dag zelf was super geregeld. Arnold en zijn crew zijn relaxte mensen / het eten was top. Bedankt voor de fijne dag!
1e paasdag een geweldige dag gehad met schipper Arnold en zijn "bemanning " dames. Heerlijke lunch, enthousiaste verhalen prachtig weer en leuke mensen om ons heen. Alles prima verzorgd!
Geen mooiere plek om je bruiloft te vieren of een feest te geven. Wij hebben met onze vrienden en familie een onvergetelijke dag gehad op de Zuiderzee. Pilou en Arnold zijn ontzettend gastvrij en zorgen dat alles naar wens geregeld wordt. Voor het feest bij de Zuiderzee langs geweest om alles door te spreken en dieetwensen gluten-vrij, vega zijn geen enkel probleem. Het eten en de drankjes waren in een woord super! Heerlijke eigengemaakte salades met verrassende combinaties en het vlees van de bbq kwam vers van de slager en was heerlijk mals. Ook het juttertje met verse haring beviel iedereen aan boord. Tijdens de tocht voor iedereen de mogelijkheid en soms noodzaak om mee te helpen met de zeilen, wat de dag nog extra mooi tintje geeft. Achteraf ook super mooie foto's ontvangen die tijdens de tocht gemaakt zijn, dus de herinnering ligt ook vast. Top gewoon en een dikke aanrader!
Dinsdag 17 mei 2016 een onvergetelijke dag gehad op de Zuiderzee! Wij hebben ons trouwfeest en islamitische ceremonie gegeven op een 5 uur durende zeiltocht, en wat een fantastische keuze was het om dit op de Zuiderzee te vieren. Al weken voorafgaand aan het feest zijn we met open armen ontvangen door Arnold en Pilou. Zij hadden alle aandacht voor onze wensen en zorgden op ons verzoek voor halalvlees, alcoholvrije drankjes, extra cocktails en hield rekening met speciale dieetwensen van onze gasten. Ook konden wij een dag van te voren de boot bezoeken en het beneden vertrek versieren. De dag zelf was in 1 woord perfect. De ongedwongen sfeer, het mogen meehelpen bij het hijsen van de zeilen, de humor en gastvrijheid van de bemanning, het klopte gewoon. Onze gasten waren ook erg te spreken over de BBQ die door Arnold verzorgd werd. Kippendijen, hamburgers, lams sjasliek en worstjes, maar ook verschillende salades en sausjes, en genoeg voor iedereen. Als kers op de taart kregen we achteraf een heleboel foto's die Migo en Pilou van ons gemaakt had tijdens de vaartocht, gratis en voor niets. Kortom, mede dankzij Arnold, Pilou, Migo en Joost hebben wij een onvergetelijke dag beleeft! Een dikke aanrader!
Gisteravond een prachtige zeiltocht gemaakt op de authentieke Zuiderzee vanuit het mooie stadje Monnickendam. Het was perfect zeilweer, winkracht 3 tot 4 en een prachtige zon totdat hij als een vuurrode bal achter de horizon verdween. Mooi om te zien hoe de schipper met liefde over het schip vertelt en hoe hij aan iedere liefhebber geduldig uitlegd hoe je koers houdt aan het roer. Dat lijkt makkelijk met zo’n groot schip maar vergt toch best stuurmanskunsten. Alle drankjes en hapjes waren heerlijk en kwamen met enige regelmaat uit het kombuis. De scheepshond “Skip” was gezellig aanwezig. Wij hebben met elkaar koorleden van een oratoriumkoor een superleuke avond gehad. Ben je op zoek naar een bijzonder teamuitje die geschikt is voor eigenlijk iedereen? Ga mee op de Zuiderzee; je hebt een onvergetelijke avond en wordt warm en hartelijk ontvangen en verzorgd door dit schippersgezin en hondje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid