facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carpe Diem Sailing

Carpe Diem Sailing

Info

De specialist in dagtochten. Klasse tjalken: bedrijfsuitje, relatiedag, huwelijksfeest of verjaardag. Bel 0299 -652945 of e-mail [email protected].

Geschiedenis

Bedrijfsuitje, teambuiling, vergaderen en relatiedagen.
Huwelijksfeesten verjaardagen en party's



"1 dag zeilen1 dag zeilen met de specialist in dagtochten. We verhuren tjalkjacht Carpe Diem 15 – 40 passagiers en vier Klasse Tjalken en Klippers 40 – 120 passagiers. De schepen zijn speciaal ingericht voor één dag zeilen op het Markermeer en vertegenwoordigen de top van de branche.1 dag of middag zeilenKies 1 dag zeilen met Carpe Diem Sailing voor een compleet verzorgde, actieve en ontspannen zeildag. De bemanning ontvangt u met Brabantse gastvrijheid en humor. Als gast wordt u uitgenodigd met de schipper en de matroos het schip te zeilen. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om u heen.Genieten van één dag zeilenWe organiseren met veel plezier zeildagen sinds 1983."
Adres: Galgeriet 5, 1141 GA Monnickendam
Telefoonnummer: 0299652945
Stad: Monnickendam
Route: Galgeriet 5
Postcode: 1141 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuiderzee Zeiltochten Zuiderzee Zeiltochten 70 meter Fantastisch authentiek schip met een warm interieur. Lieve kundige bemanning met pas...
Apartment rental waterland Apartment rental waterland 89 meter Apartments Waterland
Ferienwohnung Amsterdam Ferienwohnung Amsterdam 92 meter Ferienwohnung Amsterdam +31651325125
Boat Bike Tours Boat Bike Tours 109 meter Uw vaar- en fietsvakantie wordt altijd professioneel georganiseerd. Vaar- en fietsto...
Sailing Adventure Tours Sailing Adventure Tours 109 meter Sailing Adventure Tours biedt tal van actieve zeilvakanties in binnen- en buitenland ...
Catharina van Mijdrecht Catharina van Mijdrecht 151 meter #Wedstrijd #zeilen met 4 #tjalken en #klippers vanuit het mooie #Monnickendam. Georga...
Zeilwerk Zeilwerk 205 meter Zeilwerk organiseert je dagje varen op een oerHollands vissersschip.
Zuiderzee zeilen Zuiderzee zeilen 229 meter Op 01/07/2023 zijn wij als bedrijfsuitje mee gaan zeilen met Arnold en de bemanning. ...
Van Verre Van Verre 314 meter Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt door Myanmar. Alles prima geregeld, alles k...
Redmoon Sailing Redmoon Sailing 597 meter
Country Cycling Country Cycling 997 meter Country Cycling neemt u mee met inspirerende fietstochten door Waterland.
Puur Azië Puur Azië 1 km Puur Azië is een hele fijne reisorganisatie. Rosalie, reageert snel en luistert goed ...
Marieke de Boer-Werner Personal Touch Travel Marieke de Boer-Werner Personal Touch Travel 3 km Persoonlijk reisadviseur voor al jouw reiswensen. Graag deel ik mijn kennis en passie...
Recensies
Wat hadden wij een heerlijke dag op deze prachtige Zeetjalk de Carpediem! Een geweldig goed onderhouden schip met veel luxe en gemak aan boord zoals ligkussens voor op het teakhouten dek met veel beweegruimte. Ook binnen is het prachtig en authentiek. Leo de schipper is een leuke vent en gastheer die je het gevoel geeft dat de boot die dag van jou is en jij de regie zelf mag bepalen. De bediening en catering was ook echt geweldig. Mooie verse producten en vooral goed klaargemaakt. Wij kwamen werkelijk niets tekort! Leo en team,... superbedankt voor deze heerlijke dag!
We hadden een heerlijke teamdag bij Carpe Diem. Heerlijk gezeild, gezwommen in het Markermeer en goed verzorgd. Hele fijne en aardige crew. Zeer tevreden en we komen zeker nog eens terug!
Wij hebben een fantastische teambuildingsdag gehad bij Carpe Diem! Je moet af en toe even werken, maar dat is juist leuk om te doen. Er is ook genoeg ruimte om rustig met je collega's te praten. De bemanning is vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Het eten en drinken was top geregeld en lekker! Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor een top dag met een ontspannen sfeer!
Ik had het genoegen om een fantastische dag zeilen te beleven met de tjalk Carpe Diem, samen met bijna 40 collega's. We hadden het geluk om de prachtige Marker Wadden te bezoeken, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Ik moet zeggen dat de hele ervaring van begin tot eind geweldig was, en dit was mede te danken aan de geweldige service en flexibiliteit van het Carpe Diem-team. Al vanaf het moment dat we contact opnamen om alles te regelen, werden we behandeld met warmte en professionaliteit. De communicatie verliep vlot en al onze vragen werden snel en adequaat beantwoord. Het team was zeer flexibel en paste het programma aan onze wensen aan, zodat we optimaal van onze dag konden genieten. Eenmaal aan boord werden we begroet door een vriendelijke en attente bemanning. Ze stonden altijd klaar om te helpen en zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden op het schip. Het eten dat voor ons werd bereid, was absoluut heerlijk. We werden getrakteerd op smaakvolle gerechten die met zorg waren bereid. De bediening was uitstekend en er werd goed voor ons gezorgd. Wat ik ook waardeerde, was dat er ook in het Engels instructies en uitleg werden gegeven voor onze buitenlandse collega. Dit toont aan dat het Carpe Diem-team veel aandacht besteedt aan het creëren van een inclusieve en gastvrije sfeer. Het maakte de ervaring des te aangenamer en iedereen voelde zich betrokken en op zijn gemak. Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat een dag zeilen met de tjalk Carpe Diem een absolute aanrader is. De fijne contacten vooraf, de flexibele mogelijkheden, het heerlijke eten en de vriendelijke en attente bediening maken deze ervaring echt onvergetelijk. De Carpe Diem zorgt ervoor dat je een geweldige tijd hebt op het water. Ik kan niet wachten om weer aan boord te stappen en nogmaals te genieten van alles wat zij te bieden hebben.
Na een zeer vriendelijk ontvangst door de crew op het prachtige schip de Carpe Diem hebben we de hele middag kunnen genieten van én deelnemen aan een heerlijke zeilmiddag met geweldige verzorging door Leonard, Jasper en Yvonne. De rondleiding van Trijntje in Marken was nog een extra leuke verrassing. Namens ons hele Equigy team: hartelijk dank! Jullie hebben ons team een geweldige dag bezorgd.
We hebben een super leuk en gezellige dag aan boord van de Carpe diem doorgebracht met ons team van 26 mensen. De bemanning is aardig en vriendelijk en past zich helemaal aan aan je wensen. Alles kan. Een aanrader voor iedereen.
Met onze school zijn we twee dagen wezen zeilen met de Korenvaer op het markermeer. We hebben 2 geweldige dagen gehad. Het schip was tip top in orde en de eigenaren bijzonder vaardig. Wat opviel was de positieve benadering van onze leerlingen. Onze leerlingen die veranderende omstandigheden lastig vinden waren zichtbaar aan het genieten. Niets dan complimenten voor zowel de aanvraag en uitgebrachte offerte alsook de ontvangst en ervaring aan boord. We komen nog eens terug!!
We hebben een fantastische dag gehad met ons personeel, Leo en Jasper op de Carpe Diem. Na een mooie zeildag met volop wind en zon zijn we verwend met heerlijk eten dat geserveerd werd wanneer de boot uit de wind was gelegd. Veel dank voor deze bijzondere dag!
Met ons bedrijf hadden wij een middag vergaderen en zeilen op de Vriendschap. Een mooie middag en prima georganiseerd door Leo. De boot de Vriendschap is zeker een aanrader, ook bij wat slechter weer is er binnen genoeg ruimte en is het gezellig ingericht met verschillende gezellige hoekjes. Ook de bbq is zeker een aanrader, heerlijk gegeten!
Vandaag ons jaarlijkse personeelsuitje op deze prachtige tjalk mogen vieren. Het was een prachtige dag, goede wind, mooie gesprekken, heerlijke catering en professioneel en zeer vriendelijke bemanning. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid