facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgoppas

Info

Zorgoppas matcht ouders van zorgbehoevende kinderen met een geschikte en betaalbare oppas.

Geschiedenis

Zorgoppas matcht ouders van zorgbehoevende kinderen met een geschikte en betaalbare oppas.

Waarom Zorgoppas?

In Nederland zijn er 200.000 ouders met een zorgintensief kind. Het vinden van een oppas is dan erg moeilijk. Even het buurmeisje van 13 inschakelen is geen optie. Door deze zware mantelzorgtaak krimpt het netwerk en is er geen ruimte om even op adem te komen.

Vakkundige match met een klik

Zorgoppas zorgt voor een goede match voor je kind én voor jou. Op basis van de behoeften van je kind en van jou maken we een voorselectie. Daarna volgt de persoonlijke kennismaking zodat je weet dat er een echte klik is. Zo vind je een vertrouwde oppas die bij kan springen wanneer dat nodig is.

We zoeken ouders en mensen die zorgoppas kunnen zijn om zo de verbinding te leggen en een goede match te maken.

Wat is Zorgoppas?

Zorgoppas is een initiatief van twee sociaal betrokken ondernemers die in samenwerking met gemeente ’s-Hertogenbosch en diverse professionele zorgaanbieders dit platform ontwikkelen. Samen willen we een structurele en effectieve oplossing bieden voor ouders en kinderen.

Zo kunnen we ouders van kinderen met een sociale, psychische en/of lichamelijke beperking aan een passende oppas helpen.



"Voor ouders van zorgbehoevende kinderen die binnen het eigen netwerk niemand vinden, regelt Zorgoppas geschikte oppas."
Adres: Helftheuvelweg 11, 5222 AV 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31852083450
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Helftheuvelweg 11
Postcode: 5222 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zorgoppas vacatures, Zorgoppas Apeldoorn, Zorgoppas review, Gemeente Amsterdam Zorgoppas, Oppas uit PGB, Oppas hulp, Pgb autisme oppas, Lilian Jes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Bimbi Oppascentrale + Villa Bimbi Oppascentrale + 2 km Wij hebben een onwijs mooi zoontje mogen krijgen. Hij heeft een hele vervelende en sl...
Recensies
Zorgoppas combineert met hoofd en hart een no-nonsens-aanbod dat bijdraagt aan een betere samenleving.
Bedankt voor de fijne samenwerking! Groet Mark & Jimena
Supermooi sociaal initiatief van betrokken mensen. Zo krijgen ouders met een zorgbehoevende zoon of dochter weer een beetje tijd voor zichzelf terug. <3
Erg goed om te zien wat zorgoppas doet voor zorgbehoevenden en hun ouders. Goed initiatief en betrokken mensen die er alles aan doen om dit concept een succes te mogen maken!
De zorgoppas is een enorme verrijking in ons gezin. De zorgoppas maakt het mogelijk dat ik kan werken en dat de kinderen dan in goede handen zijn. Een reguliere oppas is onvoldoende voor ons gezin. De zorgoppas ontzorgt en geeft ons meer vrijheid. Wij zijn er enorm blij mee.
Mooi bedrijf met een geweldige missie en een team dat persoonlijke aandacht centraal heeft staan in hoe zij de dingen doen.
Mooi concept!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid