facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Bimbi Oppascentrale +

Villa Bimbi Oppascentrale +

Info

Oppascentrale met getraind personeel, gekoppeld aan een vast gezin. Samen met ons professionele team maken we een feestje voor elk kind.In de omgeving 's-Hertogenbosch.



"Pedagogische ondersteuning gespecialiseeerd in slaap bij kinderen van 0 tot en met 5 jaar. Ambulante ondersteuning aan huis en online totdat de gezinsdoelen zijn behaald."
Adres:
Telefoonnummer: 07338449030
Stad: 's-Hertogenbosch


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgoppas Zorgoppas 2 km Zorgoppas combineert met hoofd en hart een no-nonsens-aanbod dat bijdraagt aan een be...
Recensies
Wij hebben een onwijs mooi zoontje mogen krijgen. Hij heeft een hele vervelende en slechte start gehad. Hij huilde onwijs veel en was heel erg onrustig. Uiteindelijk bleek er medisch iets te zijn, wat behandeld werd. Echter, bleef ons zoontje na de behandeling vrij onrustig. Hij was prikkelbaar, huilde veel en sliep heel slecht. Wij hadden vrij snel contact opgenomen met een slaapcoach, maar dit bleek ons helaas niet te helpen. Toen ons zoontje ruim 6,5 maand oud was, kwamen wij in contact met Josanne. We wisten niet meer wat we moesten doen. Totdat Josanne op ons pad kwam. In het begin was ik er erg huiverig voor, omdat we al eerder een slaapcoach hadden gesproken. Dit was anders!! Vanaf moment 1 luisterde Josanne echt naar ons. Zij keek naar de behoefte van ons zoontje en naar die van ons. Daarop stelde zij een mooi slaapplan samen. Wij pakten dit gelijk met beide handen aan. En het werkte vanaf moment 1! Ongelooflijk. Totaal niet verwacht. Maar ons zoontje veranderde enorm. Hij sliep de nachten door, de dutjes overdag gingen goed, hij werd vrolijk, hij ontwikkelde razend snel en wij konden steeds meer genieten van elkaar. Wat was dit een verademing. Dit alles gebeurde niet vanaf moment 1, maar wij kregen wel de nodige steun, tips en motivatie om hier uiteindelijk te komen. Josanne maakt dus niet alleen een plan voor het slapen. Zij kijkt echt naar het totaal plaatje. Slapen, belastbaarheid, rust, voeding, inspanning en ontspanning. Zij heeft zoveel kennis en is zo gedreven. Daarnaast is ze heel goed bereikbaar voor alle vragen die je tussendoor hebt. Geen een vraag is te gek. Ze stelt het plan bij waar nodig en geeft onwijs veel tips en tools. Tot slot laat ze het gezin niet los, voordat het kindje en de ouders weer goed slapen, goed in hun vel zitten en het vetrouwen weer terug is! Josanne is niet 'zomaar' een slaapcoach. Ze heeft een pedagogische achtergrond en dat zie en voel je aan alles. Ze is zo ontzettend goed in haar vak en dit doet ze vanuit haar hart. Ze legt dus ook heel veel uit over wat passend gedrag is per leeftijd van het kind. Josanne, onwijs bedankt dat je ons zo goed hebt geholpen! Wij hebben onze rust terug kunnen vinden. Wij kunnen weer genieten van elkaar. En dat is gekomen, sinds dat jij bij ons binnenstapte. Je bent echt een topper!
Wij zijn al langere tijd met Josanne in contact, eerst voor onze jongste en nu weer voor onze oudste zoon. Josanne heeft ons intensief begeleid in een heftige periode van weinig slaap en andere omstandigheden. Daarin denkt ze mee in uiteraard het slapen, maar ook de omgang van onze oudste met de gehele situatie. Je kunt echt merken dan Josanne een gedegen achtergrond heeft in de Pedagogiek, maar dit ook echt vanuit haar hart uitdraagt. Ze is oprecht geïnteresseerd in kinderen, gedrag, slaap en alles daaromheen. Zo fijn om zo'n professional naast je te hebben. Zelfs nu we voor de jongste ons traject met succes doorslapen! hebben afgesloten, voelen we ons nog vrij en welkom om contact op te nemen met Josanne. Zoals nu weer, dan voor onze oudste zoon. Bedankt Josanne, fijn dat je ons kunt bijstaan en hebt bijgestaan!! Lieve groet, M&M.
Mijn dochter sliep al maanden onrustig in de nacht, vaak wakker en wilde dan alleen maar bij mij in bed slapen. Toen ben ik opzoek gegaan naar een slaapcoach en kwam bij Josanne terecht. Na een intakegesprek heeft ze een duidelijk slaapplan opgesteld en deze nog helemaal samen doorgenomen. Binnen korte tijd sliep mijn dochter door, ze huilde soms nog wel even maar met alle tips en trucs van Josanne bleef ze ieder geval in bed liggen. En nu slaapt ze zelfs zelfstandig door! Ik hoef er niet meer heen en ze huilt ook nog amper. Ik heb oprecht een heel ander kind er voor terug gekregen! Het contact was ook altijd erg fijn en laagdrempelig.
Toen wij opzoek waren naar een slaapcoach werd onze zoon van 10 maanden elke nacht elk uur wakker en had hij nog veel hulp nodig met slapen. We zijn erg blij dat we Josanne tegenkwamen. Josanne zette een duidelijk plan op en dacht daarbij aan de wensen van ons; zonder cry-out methodes liefdevol leren slapen. Laagdrempelig contact en vele tips, ook met voeding en gedrag waren erg fijn. Luca en wij slapen heerlijk. Bedankt Josanne!
Ontzettend goed geholpen door Josanne! Ze heeft ontzettend veel kennis van haar vak en is ontzettend gedreven. Ze stopt niet totdat kind en ouders lekker slapen en vertrouwen hebben in de nachten en slaapjes. Van een baby die overdag korte slaapjes had, en snachts iedere driekwartier huilde naar een baby die van 7-6/7 snachts slaapt en een heerlijk ritme heeft overdag. Zo vrolijk en ze ontwikkeld zich als een speer. We zijn zo ontzettend blij met Josanne haar hulp en raden haar aan bij iedereen die slaapproblemen hebben met hun kindjes.
Na met verschillende slaapcoaches gewerkt te hebben, zonder resultaat, kwamen we uit bij slaapcoach Josanne. Zij heeft ons met een professionele hands on aanpak geholpen om onze doelen 100% te bereiken, in een korte afzienbare periode. Na het opvolgen van haar advies zagen wij al snel resultaat, wat stap voor stap resulteerde in een eindresultaat waarvan wij van te voren niet hadden durven denken dat dit mogelijk was. Enorm veel lof en respect hoe zij altijd voor ons heeft klaargestaan, heel snel bereikbaar was en met zowel praktische als strategische tips altijd heeft verder kunnen helpen.
Ze is bij ons thuis komen kijken en ze voelt meteen heel goed aan wat ze kan betekenen! Ik raad haar enorm aan omdat ze gewoon echt een luisterd oor bied! Zonder oordeel! Hulp binnen jullie kaders! Mee denkt, enorm begripvol is, met alles rekening houd binnen het gezin en ook nog eens gewoon een hele leuke vrouw
We zijn ontzettend blij dat we weer Heerlijk de hele nacht onbezorgd kunnen slapen! Dank Josanne en Team voor jullie begeleiding en support. Heel fijn contact dat altijd positief en vol vertrouwen is!
Met een aantal simpele interventies is het slapen van onze dochter enorm verbeterd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid