facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgkwekerij De Bloemenhof Ermelo

Zorgkwekerij De Bloemenhof Ermelo

Info

Vaste planten, Hagen en Struiken. Eenjarigen/Perkgoed, Violen, Kerstbomen, wisselend assortiment decoratie artikelen, zelf gemaakt e.d.

Geschiedenis

Zorgkwekerij Bloemenhof is een groeiende en bloeiende werklocatie voor mensen met een verstandelijk en of lichamelijke beperking.
Samen met hen kweken en verkopen wij vaste planten/ hagen/ struiken eenjarigen e.d. in onze eigen winkel.

Daarnaast hebben we nog leuke hout en vogelvoederproducten.

Kijk op onze website voor nog meer informatie.
www.zorgkwekerijbloemenhof.nl



"Tuincentrum Bloemenhof is een dagbestedingslocatie en leerbedrijf voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking."
Adres: Molenkamp 79, 3853 HG Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 088 0367200
Stad: Ermelo
Route: Molenkamp 79
Postcode: 3853 HG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dovenhofje Ermelo, Plantenwinkel Ermelo, Logeerhuis Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De struukakkers De struukakkers 1 km Mooi tuincentrum met heel veel keuze qua buitenbeplanting. Kan een Intratuin of Ranzi...
Recensies
Tot gisteren toe nooit van gehoord. Maar zocht op markplaatsr naar taxus, en dit was lekker dichtbij. Taxus ophehaald en echt groter dan verwacht voor n mooi prijsje. Top hulp ook daar Zeker aan te raden
Leuke spulletjes, en goed geholpen. Was alweer even geleden dat ik er geweest ben. Maar voelde weer als vertrouwd Kwam er vroeger vaak om planten te kopen.
Mooie kwekerij en heel aardige en behulpzame mensen.
Een lust voor het oog om hier rond te lopen en te zien wat deze geweldige mensen samen hebben neergezet. Het enthousiasme is warm, ik kom er dus heel graag. Het is een openbaring dat deze mensen zo enthousiast bezig zijn om je meteen te helpen zodra je binnenkomt. Geen groot assortiment, maar dat is onbelangrijk voor mij. Ik kom hier vaker. Toppers zijn het.
Wat een schitterend leuk tuincentrum. Leuk opgezet en heerlijk om even rond te lopen en het enthousiasme te delen met deze mensen. Deze mensen met een beperking, zijn echte kanjers met mogelijkheden. Hun enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Ze delen graag hun vakkennis. Prijzen zijn gewoon erg schappelijk, maar je steunt ook deze mensen als je iets koopt. Ik kom er graag. Ook hele mooie kerstbomen. Kom hier nu al meerdere jaren. 5 sterren dik verdiend.....
Heel vriendelijk ontvangen. Planten zien er heel goed verzorgd uit. Misschien de keuze niet heel groot,maar wat betreft het doel begrijpelijk Ga zo door de mensen zijn gemotiveerd.
Mooi te zien met hoeveel plezier mensen met een beperking hier aan het werk zijn
Geweldige instelling!!!
Wat een leuke dingen verkopen ze hier en ook zo leuk hoe iedereen je wil helpen!
Geweldige tuincentrum, goed geholpen door de heren en dame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid