facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De struukakkers

De struukakkers

Info

bij ons vindt u echt alles voor de tuin maar ook diverse decoratieartikelen voor in huis

Adres: Oude nijkerkerweg 167, Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341551585
ln.srekkakuurts-ed@ofni
Stad: Ermelo
Route: Oude nijkerkerweg 167


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: struukakkers kolbaanweg, struukakkers harderwijk, struukakkers vacatures, opening struukakkers ermelo, nieuwbouw struukakkers ermelo, struukakkers facebook, opening struukakkers, kolbaanweg ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgkwekerij De Bloemenhof Ermelo Zorgkwekerij De Bloemenhof Ermelo 1 km Tot gisteren toe nooit van gehoord. Maar zocht op markplaatsr naar taxus, en dit ...
Recensies
Mooi tuincentrum met heel veel keuze qua buitenbeplanting. Kan een Intratuin of Ranzijn nog een puntje aan zuigen. De moeite waard.
Gevarieerd aanbod, zowel voor binnen als buiten. Prijzen gemiddeld. Zoveel fijner om hier mijn planten te kopen dan in de grote ketenwinkels.
Voor Ermeloërs al jaren een begrip. Kwaliteit staat bij de Struukakkers hoog in het vaandel. Ze denken klantgericht en zij zijn klantvriendelijk. Het assortiment is breed en diep. De Struukakkers op deze locatie is maar liefst vijf keer groter dan op de oude locatie. Het is sfeervol ingericht en er is gelegenheid om op je gemak een kopje koffie te drinken. Parkeerplaatsen zijn er voldoende en ook voor de fiets is er parkeerruimte.Er is in het pand, naast een bloemenwinkel ook nog een winkel waar je leuke en gezonde producten kunt kopen. Ze zijn er weer prachtige winter violen!
Uiteraard een leuke winkel met veel leuke spullen voor in en om het huis en tuin & en balkon niet vergeten. Mooie gietijzeren muur haak gekocht.
Gezellig winkel zeker de kerst versiering. Niet heel groot maar heeft echt alles wat je zoek en zeker goedkoper dan de gemiddelde tuincentrum. Parkeren gratis voor de deur.
Splinternieuw groot tuincentrum geopend voorjaar 2018 Kan zich meten met de grote jongens. Super mooi! En betaalbaar. Met een heuse landelwinkel met biologische producten en hele mooie woon en tuin accesoires! Ze verkopen ook outdoor kleding en laarzen.Je moet er gewoon een keer naar toe. Je kunt er ook in de binnentuin heerlijk koffie drinken of iets anders. Ligt aan de Kolbaanweg tussen Ermelo en Harderwijk.
Super winkel. Mooie kerstbomen en kerstspullen en nog veel meer. Een aanrader
Mooi ingericht tuincentrum met leuke spullen wooninrichting
Groot assortiment. Ziet er allemaal netjes en verzorgd uit. Vriendelijk personeel.
Fijne winkel met voldoende keuze. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid