facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoom Optiek

Zoom Optiek
Adres: Vogelaar 30A, 4617LG Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 31164795366
Stad: Bergen op Zoom
Route: Vogelaar 30A
Postcode: 4617LG



op zoek naar gerelateerd: Opticien Bergen op Zoom Bergse Plaat, Brillenwinkel Bergen op Zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oogzorgcentrum van der Ham Optiek Oogzorgcentrum van der Ham Optiek 2 km Heel fijn personeel, zowel de oogmetingen als afwijkende oogmetingen kunnen zij uitvo...
Recensies
Ik heb hier een nieuwe veiligheidsbril gekocht. Handig en gratis Parkeren! Ik heb goed advies gekregen en hierdoor ook besloten mijn bril te vernieuwen. Ze hebben genoeg keuze in de winkel. Ik ben zeker tevreden en blijf graag een klant.
Prima service. In het verleden een bril bij Pearl gekocht waar ik altijd mijn brillen kocht die in de loop der tijd gebroken was een titanflex montuur. Bij Pearl kon deze niet gerepareerd worden maar bij Zoom Optiek wel en zelfs binnen een paar dagen. Bij Pearl zien ze me nooit meer terug.
Zoom Optiek heeft een uitgebreide een mooie collectie brillen. Ik ben zeer goed geholpen door Murat. Deze opticien verstaat zijn vak en geeft het juiste advies. Een uitstekende Opticien en zeker een aanwinst voor Bergen op Zoom! Voor mijn volgende bril zal ik zeker weer gebruik maken van uw diensten, Murat. Ik beveel deze zaak zeker aan.
Liep naar binnen voor een zonnebril, ontzettend veel keus en meteen geslaagd. Service was super snel! Op sterkte besteld en was dag erna klaar. Tegelijk ook meteen pas foto’s kunnen laten maken. 2 vliegen in 1 klap. Zal hier zeker vaker naar toe gaan. Vaste klant erbij!
Super goed geholpen! Ik had de laatste tijd veel last van hoofdpijn, pijnlijke ogen en kon daardoor ook slecht de dag doorkomen. Bij zoom optiek heb ik het juiste advies gekregen en zo goed geholpen! De hoofdpijn weg en geen last meer van mij ogen! Dank jullie wel voor de fijne service en de goede hulp
Ontzettend te vrede met de service, Terug mogen komen met mijn bril en werd meteen vriendelijk geholpen! Zeker een aanrader. Ik zal hier zeker vaker komen.
Eerlijk advies betrouwbaar en klantvriendelijk En de koffie staat klaar. Gratis parkeergelegenheid, 2 brillen op sterkte gekocht
Super geweldige service en klant vriendelijkheid !!! Zeer tevreden met de manier waarop ik geholpen ben, helemaal TOP !!!
Goed professioneel advies, mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid