facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogzorgcentrum van der Ham Optiek

Oogzorgcentrum van der Ham Optiek

Info

Een optiek zaak waar oogzorg op het hoogste niveau uitgevoerd wordt, om voor u de beste bril, lens of andere hulpmiddel te vervaardigen.

Geschiedenis

Een optiek zaak waar oogzorg op het hoogste niveau uitgevoerd wordt, om voor u de beste bril, lens of andere hulpmiddel te vervaardigen. De optometrist werkt ook in het ziekenhuis Bravis te Bergen op Zoom. De samenwerking tussen uw huisarts, de optometrist als ook uw Oogarts is dan ook perfect. Tevens onderscheidt van der Ham optiek zich door de unieke merken die ze verkopen. De bril die u hier uitzoekt versterkt uw persoonlijkheid. Ook de passie van de medewerkers zullen u aangenaam verassen. Kortom kom eens langs en ervaar wat deze mensen voor u kunnen betekenen, u zult versteld staan. Tot binnenkort.

Adres: Stationsstraat 10, 4611CC Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164236121
Stad: Bergen op Zoom
Route: Stationsstraat 10
Postcode: 4611CC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Ham optiek Hoogerheide, Van der Ham Facebook, Zonnebril Bergen op Zoom, Brillenwinkel Hoogerheide, Louis Peeters van der Ham
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoom Optiek Zoom Optiek 2 km Ik heb hier een nieuwe veiligheidsbril gekocht. Handig en gratis Parkeren! Ik heb goe...
Recensies
Heel fijn personeel, zowel de oogmetingen als afwijkende oogmetingen kunnen zij uitvoeren. Bij het vinden van een bril ook tijdens corona maatregelen helpen ze je optimaal, helpen ze je uitstekend. Ik kom er regelmatig om mijn bril weer bij te stellen en dat doen ze altijd weer. Dit ligt niet aan hun, maar aan mij omdat ik heel vaak stoot partijen tegen mij bril heb Het personeel komt altijd aardig over en helpt je goed en vlot.
Hier geweest voor een oogkeuring tbv CBR. Snel en vakkundig geholpen.
Al jaren klant en tot volle tevredenheid! Er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht. Heel kundig personeel en super vriendelijk! een dikke 10 dus!!
Zaterdagmiddag naar binnen gegaan. Ik was bang, had namelijk sinds de dag ervoor bijna geen goed zicht meer in mijn linkeroog. Enige "goede" oog Deze geweldige mensen hebben me zo goed geholpen. Om 17.00 was het sluitingstijd maar de testen gingen gewoon door. Pas om 18.00 uur verlieten wij de winkel met een brief vol uitslagen om naar de huisartsenpost te gaan, waar ze ons dankzij hun vakbekwaamheid al verwachtten. Zelfs later hebben zij nog contact gezocht met mijn eigen huisarts zodat we alsnog heel snel door konden naar Rotterdam Oogziekenhuis. Ik ben hun enorm dankbaar! Meer dan ik kan zeggen! Dit maak je naar mijn idee maar heel weinig mee! HARTELIJK DANK NOGMAALS!!! Louis bedankt! Groeten Manuela Stouten
Uitstekend onderzoek naar best passende contactlenzen. Uitgebreide metingen met hoogwaardige technische apparatuur waar elk ziekenhuis van droomt. Resultaat is dat ik van een 60% zicht contactlenzen van oogarts Stolmed kliniek naar 80 tot 90% ben gegaan contactlenzen van der Ham Bergen op Zoom. De passing van de lenzen is ook erg veel beter, zodat ik ze zonder problemen heel de dag kan inhouden zonder te hoeven druppelen. Zeer tevreden met dit resultaat!
Een aangename sfeer, er wordt ruim de tijd voor je genomen en op hoog vaktechnisch niveau gewerkt. Dat blijkt uit alles. Reeds geholpen door Sanne, Linda en Max die allen voor dezelfde kwaliteit staan. Een verademing, deze optometristen. Aanrader!
Een hele goede services ik had er veel eerder naar toe moeten gaan. Eindelijk een goede bril waar ik op alle afstanden goed zie
Goede service, kundig personeel. Altijd bereid om mee te denken en te helpen.
Goede service, aandacht voor de klant en de wensen goed vertaald naar de juiste bril.
Super kundig en top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid