facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com

Info

Zonnebrillen.com is de webshop waar je alle merkbrillen online kunt bestellen.



"Bij ons vind je de nieuwste en mooiste zonnebrillen van dit moment. Met onze internationale webshop zijn wij al ruim 7 jaar de grootste online zonnebrillen webshop van de Benelux en vertegenwoordigen een breed assortiment van exclusieve en populaire merken.We zijn opgericht in 2011 en sindsdien gevestigd in Leiden. In 2017 zijn wij onderdeel geworden van GrandVision Benelux, de huidige marktleider binnen de optiekbranche en moederbedrijf van onder andere de optiekketens Pearle en Eye Wish. Wij bedienen klanten wereldwijd door onze webshop zowel in het Nederlands als in het Engels, Duits en Frans aan te bieden."
Adres: Willem Barentszstraat 1, 2315 TZ Leiden
Telefoonnummer: 0717370074
Stad: Leiden
Route: Willem Barentszstraat 1
Postcode: 2315 TZ



op zoek naar gerelateerd: Zonnebril heren, Zonnebril dames, Zonnebril kopen, Goedkope zonnebril, Zonnebril online passen, Zonnebrillen Bijenkorf, Prada zonnebril, Zonnebril rechthoekig
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OG Frames OG Frames 883 meter Goed bereikbaar, prima parkeren. Koffiemachines worden allemaal niet onderhouden. Zij...
Van den Hurk Optiek Van den Hurk Optiek 976 meter Zeer professioneel! De opticien nam de tijd voor ons, legde alles goed uit en gaf ons...
Recensies
Qua prijs zijn ze redelijk goed maar qua levering voelt het minder premium aan. Ik had laatst een Oakley besteld maar kreeg hem binnen zonder schoonmaak doekje en je zag dat de verpakking al gebruikt was inplaats van dat je een gloednieuwe bril geleverd krijgt. zelfde probleem had ik bij een ray-ban zonnebril. bij de bijenkorf krijg je een bril die ongedragen is en hier is dat blijkbaar niet het geval.
Onlangs voor de 2e keer een zonnebril besteld. Erg blij mee! Snelle service, goede kwaliteit en hebben regelmatig leuke acties.
Voor 2300u besteld, morgen geleverd gaat niet op. Wacht nog steeds op m'n zonnebril! Bestellen ging snel maar krijg geen bevestigingsmail met tack&trace. Sorry, maar vind dat slechte reklame, eens maar nooit meer. Hopelijk krijg ik m'n zonnebril ooit. Tot nu toe voelt het als oplichting
Ik heb zonnebril besteld voor 109 € en ik krijg twee maal email voor de bezorgen maar was niks gestuurd en nog niet binnen, ik vind slecht service, nooit meer bij de bedrijven.
Zonnebril voor ons pa besteld. Gister besteld net in huis gehad. Zeer scherpen prijzen voor merk zonnebrillen! Zkr een aanrader
Zonnebril erg snel geleverd. Voldeed niet aan verwachting dus pakketje retour gestuurd. PostNL gaf aan dat het pakketje opnieuw bij mij geleverd zou worden, hier ging iets mis dus nam ik contact op met de klantenservice. Zij gaven mij echt het gevoel alsof ik het pakketje verkeerd had opgestuurd en het voelde alsof ze mij wantrouwde. Er kon met moeite een soort van excuus vanaf. Uiteindelijk is het pakketje volgens PostNL bij mij afgeleverd met hun handtekening.. Ik vroeg een bewijs omdat de track en trace dus niet klopt maar deze kreeg ik niets. Ik had graag een nieuwe besteld want de levering was snel maar deze klantenservice spreek ik niet graag meer.
Tot 23.00 besteld = de volgende dag in huis. Klopt. Twee keer kort opeenvolgend een item besteld waarvan 1 retourzending. Hiervan stond de retourboeking van de gelden binnen 24 uur weer op mijn rekening. Zoals iemand hieronder al zei: hier word ik blij van. Makkelijk bestelproces en ook de retourzending en - boeking gaan net zo snel als het bestellen zelf. TOP!
Jammer dat een nieuwe zonnebril helemaal onder de vet vlekken zit en een laag stof erop. Je verwacht toch een schone nieuwe zonnebril als je m nieuw koopt. Beetje vreemd. Wel snel geleverd.
Erg tevreden. Snelle levering, goed bereikbare klantenservice en retour snel verwerkt.
Zonnebril werd snel geleverd maar had na 1 keer gebruik barstjes. Retour geen probleem, ook supersnel antwoord op vragen. Top webwinkel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid