facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Hurk Optiek

Van den Hurk Optiek

Info

Al ruim 60 jaar is Van den Hurk Optiek een begrip in Leiden. Dit gezellige familiebedrijf geeft in februari 2014 het stokje over aan de volgende generatie.

Geschiedenis

Al meer dan 60 jaar is Van den Hurk Optiek een begrip in Leiden. Sinds 2014 waait er met eigenaar Stefan een frisse wind door de winkel. Naast de benodigde papiertjes (studie Optiek en Contactlensspecialist) beschikt Stefan ook over waardevolle ervaring in de optiekbranche. Naast vakkennis wordt er door alle medewerkers van Van den Hurk Optiek veel tijd en aandacht gestoken in de persoonlijke wensen van de klant. In een gezellige, huiselijke sfeer adviseren wij u graag over de aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen.

Adres: Hooigracht 100, 2312 KX Leiden
Telefoonnummer: 071-5132600
Stad: Leiden
Route: Hooigracht 100
Postcode: 2312 KX



op zoek naar gerelateerd: Opticien Leiden, Beste opticien Leiden, Opticien Leiden Breestraat, Saton Optiek, Saton Optiek Leiden, Opticien Leiden 5 Meiplein, Van der Wiel optiek LEIDEN, Zonnebrillen winkel Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OG Frames OG Frames 352 meter Goed bereikbaar, prima parkeren. Koffiemachines worden allemaal niet onderhouden. Zij...
Zonnebrillen.com Zonnebrillen.com 976 meter Qua prijs zijn ze redelijk goed maar qua levering voelt het minder premium aan. Ik ha...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 2 km Je Ogen zijn wereldsterren !! Onderhoud ze goed en breng ze langs voor een deskundi...
Recensies
Zeer professioneel! De opticien nam de tijd voor ons, legde alles goed uit en gaf ons een eerlijk advies. De persoonlijke aandacht is super, zeker aan te raden dus.
Ik ben erg goed geholpen hele aardige man. Ik ga zeker vaker terugkomen. Hij neemt de tijd om je goed te helpen.
Enkel gekomen voor een reparatie aan mijn bril werd ik snel en vriendelijk geholpen. Mijn bril is meteen ook volledig opgepoetst en schoongemaakt, zonder dat om te hebben gevraagd. Uitstekende service en vriendelijk personeel.
Vandaag de def. lenzen besteld. Met deskundigheid en vriendelijkheid alles uitgelegd, begeleidt en besloten.Echte aanrader deze opticien!
Top service! Fijne uitleg van de nachtlenzen en altijd een vrolijke sfeer.
Super zaak! Enorm goede service! Meedenkend en oplossingsgericht! Tevens beschikken ze over een mooi assortiment kwaliteitsbrillen! Voor iedereen wat wils! Ik kom hier graag weer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid