facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zo op het Groene Hart

Info

Buitenschoolse opvang Zo op het Groene Hart biedt diverse soorten opvang voor kinderen van de Biezenhof en de Rode Schouw en andere scholen in Halsteren.

Geschiedenis

De BSO vangt kinderen op van basisschool de Biezenhof en basisschool de Rode Schouw. Ook kinderen van andere basisscholen maken gebruik van de BSO. Zij worden uit school opgehaald en veilig met de Zo-kinderopvang bus naar Zo op het Groene Hart gebracht.
De voorschoolse opvang start om 7.00 uur en duurt totdat de les begint (9.00 uur). De pedagogisch medewerkers brengen kinderen naar de diverse scholen.
Voor de vakantieopvang is er altijd een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. Samen met de andere Zo-BSO's vermaken de kinderen zich op BSO-vestiging de Schans of trekken zij eropuit!
In overleg met de basisschool biedt Zo op het Groene Hart ook incidentele opvang aan, dit betekent dat uw kinderen terecht kunnen wanneer de school eerder sluit of de kinderen vrij hebben in verband met bijvoorbeeld een studiedag.



"Bij Zo op het Groene Hart in Halsteren bieden wij buitenschoolse-, voorschoolse-, tussenschoolse- en vakantieopvang aan. De locatie ligt in een prachtige groene omgeving. Na een dag in de schoolbanken kan je kind naar hartenlust spelen en bewegen in onze enorme buitenspeelruimte van wel bijna 10 duizend vierkante meter."
Adres: Rode Schouw 85, 4661 VE Halsteren
Telefoonnummer: 0621624540
Stad: Halsteren
Route: Rode Schouw 85
Postcode: 4661 VE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 08:30


op zoek naar gerelateerd: Zo Kinderopvang, Zo Kinderopvang hoofdkantoor, Opvang Halsteren, Zo Kinderopvang Oosteinde, Zo kinderopvang Dinteloord, Zo Kinderopvang tarieven, BSO Tholen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zo aan de Klovenier Zo aan de Klovenier 785 meter Wat een ontzettend fijne en warme plek! We zijn hier heel hartelijk welkom geheten do...
Gastouderopvang Kiekiek Gastouderopvang Kiekiek 1 km Een hele fijne en unieke plek voor jonge kinderen! Kleine locatie met vast team van h...
Recensies
Very cool place, my child had great moments there, and he learned a lot. They have great and highly professional supervisors and teachers. Lots of arts and crafts, lots of activities and games. I am proud that my child grew up there. .. Zeer coole plek, mijn kind had daar geweldige momenten en hij heeft veel geleerd. Ze hebben geweldige en zeer professionele begeleiders en docenten. Veel knutselen, veel activiteiten en spelletjes. Ik ben er trots op dat mijn kind daar is opgegroeid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid