facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zo aan de Klovenier

Zo aan de Klovenier

Info

Huiselijke, kleinschalige opvang in bosrijke omgeving. Babygroep 0-2 jaar en peutergroep 2-4 jaar. Met deskundige en enthousiaste pedagogisch medewerkers.

Geschiedenis

Zo aan de Klovenier ligt in een bosrijke omgeving, nabij scholen en zwembad en biedt dagopvang aan kinderen van nul tot vier jaar oud. Er is een prachtige belevingstuin met natuurlijke elementen waar uw kind naar hartenlust kan spelen en ontdekken.
Binnen bieden de lichte ruimtes veiligheid, uitdaging, de ruimte om te ontdekken en een huiselijk gevoel voor ieder kind.




"Zo aan de Klovenier is een kleinschalige dagopvang in een bosrijke omgeving met een prachtige belevingstuin om naar hartenlust te spelen en ontdekken.We bieden dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast bieden we voorschoolse educatie voor peuters. Dit is een speciaal activiteitenprogramma om de ontwikkeling van kinderen van 2,5 tot 4 jaar extra te stimuleren.Benieuwd naar Zo aan de Klovenier? Neem een kijkje op onze website en vraag een rondleiding op de vestiging aan."
Adres: Klovenier 8A, 4661 MD Halsteren
Telefoonnummer: 0164 687 038
Stad: Halsteren
Route: Klovenier 8A
Postcode: 4661 MD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Zo Kinderopvang, Zo Kinderopvang Oosteinde, Opvang Halsteren, BSO Tholen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zo op het Groene Hart Zo op het Groene Hart 785 meter Very cool place, my child had great moments there, and he learned a lot. They have gr...
Gastouderopvang Kiekiek Gastouderopvang Kiekiek 2 km Een hele fijne en unieke plek voor jonge kinderen! Kleine locatie met vast team van h...
Recensies
Wat een ontzettend fijne en warme plek! We zijn hier heel hartelijk welkom geheten door de vestigingsmanager en de groepsleidsters. De sfeer is heel goed en persoonlijk. We zouden dit kinderdagverblijf zeker aanraden! Vooral voor kinderen die van veel buitenruimte en groen houden.
Een hele fijne en unieke plek voor jonge kinderen! Kleine locatie met vast team van hele goede en betrokken leidsters. Een mooie grote en groene buitenruime met kippen, buitenbedjes en afgescheiden baby-speelruimte. Echt een aanrader! Ga in ieder geval even kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid