facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zelf Goedkoop Verhuizen

Zelf Goedkoop Verhuizen

Info

Zelf verhuizen met de deskundige hulp van een professional. De goedkoopste optie om te verhuizen van A naar B. Al vanaf €195. Ook voor uw verhuislift.

Geschiedenis

Zelf goedkoop en veilig verhuizen met hulp van professionals? Wij nemen uw zorgen uit handen tegen de laagste prijzen.



"Zelf Goedkoop Verhuizen met behulp van een verhuishulp! Huur een verhuiswagen van 39 m3 en/of een verhuislift. Wij verzorgen ook internationale verhuizingen."
Adres: Kuiperstraat 17, 5371LJ Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 06 - 215 84 227
Stad: Ravenstein
Route: Kuiperstraat 17
Postcode: 5371LJ



op zoek naar gerelateerd: Zelf verhuizen, Helpen verhuizen, Zelfverhuizer
Recensies
Wij zijn op 5 juli van Apeldoorn naar Den Bosch verhuisd. Wij hebben Roeland als zeer vakkundig en geduldig ervaren. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd, hij komt zijn afspraken na en is niet duur. U kunt hem met een gerust hart uw verhuizing laten regelen. Wij waren meer dan tevreden en er is tijdens de verhuizing niets beschadigd of genesneuveld.
Roeland is een zeer kundig, beheerst en professioneel verhuizer. In een mum van tijd verhuisd van Breda naar een tijdelijk onderkomen totdat onze nieuwbouwwoning klaar is. Zodra dat het geval is, maken we absoluut weer gebruik van ZelfGoedkoopVerhuizen! Dankjewel, Roeland!
Roeland is een man met een goed hart. Hij heeft ons al 2x verhuisd en allebei de keren enorm fijn en deskundig geholpen. Gaat zuinig om met je spullen en pakt alles zorgvuldig in. Een echte aanrader.
Verhuizing Drunen-Kaatsheuvel. Fantastische verhuizer. Heeft verstand van zaken en werkt hard. Zo snel en zo vloeiend hadden wij het ons van te voren niet voorgesteld Wij zijn meer dan tevreden. Eerlijke vakmensen bestaan echt! Dankjewel, Roeland!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Zelf Goedkoop Verhuizen.

Ravenstein verhuizer

openingstijden, locatie, vervoer. Kuiperstraat 17 ravenstein reisbureau kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Zelf Goedkoop Verhuizen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Zelf Goedkoop Verhuizen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Zelf Goedkoop Verhuizen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid