facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reisbureau Reisgraag.nl

Reisbureau Reisgraag.nl

Info

Reisbureau Reisgraag.nl is gevestigd in Ravenstein. Op onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van winacties, nieuws en meer.

Geschiedenis

Reisgraag.nl is een reisbureau. Op onze website vind je veel reisinformatie zoals landeninfo en leuke artikelen. Maar je vindt er ook ervaringen over reisorganisaties, vakantieverhalen en reisnieuws!

Producten

Op www.reisgraag.nl vind je onder andere:

- Land- en plaatsinformatie
- Ervaringen en beoordelingen
- Tips en aanraders
- Reisverslagen
- Nieuwtjes
- Leuke acties



"Service reisbureau in Ravenstein. Aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds. Klanten waarderen onze service met een 9,6. Bij ons kun je online boeken, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor. Wij werken samen met bekende reisorganisaties uit Nederland zoals TUI en Corendon, buitenlandse reisorganisaties en organiseren ook zelf reizen naar o.a. Mauritius, Ijsland en Puglia."

"Service reisbureau in Ravenstein. Aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds. Klanten waarderen onze service met een 9,6. Bij ons kun je online boeken, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor. Wij werken samen met bekende reisorganisaties uit Nederland zoals TUI en Corendon, buitenlandse reisorganisaties en organiseren ook zelf reizen naar o.a. Mauritius, Ijsland en Puglia."
Adres: Stationssingel 120e, 5371BB Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486412199
ln.gaargsier@ofni
Stad: Ravenstein
Route: Stationssingel 120e
Postcode: 5371BB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Het team van Reisgraag heeft ons de perfecte reis aangeboden Dubai - Malediven voor ons 10 jarig jubileum. Het was een mooie goed verzorgde reis. Alles verliep vlekkeloos. Voor vetrek nog de benodigde papieren gehad netjes in een mapje en natuurlijk niet te vergeten de mooie kaart. We komen zeker terug voor de volgende avontuur. Wij zullen dit reisbureau zeker aanraden. Goede service “Reisgraag”
Reis naar Rhodos geboekt via Reisgraag..alles perfect geregeld en de communicatie liep perfect. We willen iedereen dan ook Reisgraag adviseren als Reisbureau. Monica en Team Reisgraag bedankt voor de fantastische reis naar Rhodos en volgende reis zal weer via Reisgraag geboekt worden gr Peter en Anouk
We zijn net terug van een weekje Zakynthos. Het was een heerlijke, goed verzorgde reis allemaal tot in de puntjes verzorgd door reisbureau Reisgraag. Met af en toe een appje met de vraag of alles naar onze zin is. Dat was het zeer zeker! We komen weer terug voor een volgende keer. Alle lof voor team van Reisgraag!
Stedentrip naar Kopenhagen met verblijf in hotel Absalon is heerlijk geweest. Hotel ligt op loopafstand van centraal station en centrum. Fietsen gehuurd bij het hotel en zelf de prachtige stad rondgefietst. Vele mooie stadsparken en kastelen gezien. Ook de wisseling van de wacht bij het paleis was indrukwekkend. Met de trein 35 min. naar Zweden Malmö geweest. Ook daar lekker rondgefietst. Reisbureau Reisgraag, Dank je wel voor het regelen van deze , voor ons, onvergetelijke mini-vakantie.
Wij zijn net terug van een rondreis op Mauritius. Prachtige reis gehad en veel gezien van het eiland. Team van Reisgraag heeft ons vooraf goed geïnformeerd over van alles en om ook goed op onze 1e locatie te komen. Helaas hadden wij de pech , dat we onze overstap in Parijs naar Mauritius hebben gemist. En we konden dan pas weer 24 uur later vertrekken. Zij hebben er werk van gemaakt en konden toch nog 7 uur eerder vertrekken met een andere maatschappij. Top geregeld.
Fijn reisbureau, alles perfect geregeld . Heel behulpzaam en heel snel antwoord. Tijdens de reis wordt er ook contact met je opgenomen of alles naar wens is , super attent . Ook bij terugkomst. Niks anders dan lof mijn volgende reis zal ik beslist weer bij hun boeken Op vakantie geweest naar de Malediven , echt een aanrader, super vakantie.
Reisbureau Reisgraag heeft ons wederom een fantastische vakantie bezorgt in het mooie Kaapverdië. Wat zijn wij altijd blij met jullie goede ideeën en zo behulpzame en vriendelijke medewerkers.
Wat een geweldige reis hebben wij gehad. Prachtige accommodaties van tenten, tot Bubbles, jungle en strand alles verliep heel soepel. Zelfs voor mooi weer was gezorgd. Vooraf goed overleg gehad en de juiste keuzes samen gemaakt. Bedankt Sanne en Reisgraag.
Een prachtige rondreis door Puglia gemaakt mede dankzij het persoonlijke en professionele contact met Reisbureau Reisgraag. Al in de voorbereiding werden alle puntjes op de i gezet. Alle reispapieren in een verzorgd mapje thuis gestuurd gekregen. Onze reis kon beginnen. Alle accomodaties waren dikke prima en de persoonlijke touch werd ook in Italië voortgezet. Ik kan iedereen de rondreis door Italië aanbevelen, echte aanrader. Wij boeken een volgende vakantie graag weer bij Reisgraag. Nogmaals hartelijk dank aan het hele Reisgraag team!
Fijn geholpen, de reispapieren via mail en per post. Een apje met fijne vakantie en op je vakantie en apje of alles goed gaat en of we een goede reis hebben gehad. Echt
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Reisbureau Reisgraag.nl.

Ravenstein reisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Stationssingel 120e kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Reisbureau Reisgraag.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Reisbureau Reisgraag.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Reisbureau Reisgraag.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luxe vakanties Luxe vakanties 0 meter Hou ons in de gaten voor de mooiste luxe (en betaalbare) vakanties!
TUI at Home Karin van Veldhoven TUI at Home Karin van Veldhoven 516 meter De makkelijkste én betrouwbaarste manier om uw vakantie te regelen! Ik kom naar u toe...
Zelf Goedkoop Verhuizen Zelf Goedkoop Verhuizen 969 meter Wij zijn op 5 juli van Apeldoorn naar Den Bosch verhuisd. Wij hebben Roeland als zeer...
De pollepel De pollepel 1 km De Pollepel is een NCC camping in Ravenstein vernoemd naar het mooie park wat direct ...
Maastricht Maastricht 105 km Maastricht is a city and a municipality in the southeast of the Netherlands. It is th...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid