facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl

Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl

Info

Zeilvakanties in de Egeïsche Zee. De schepen zijn bemand, dus zeilervaring is niet nodig. Ontdek het ultieme vakantiegevoel aan boord met gelijkgestemden.

Geschiedenis

Meezeilen in Turkije. Zon, zee, zeilen, relaxen, onthaasten, goed gesprek, lekker wijntje; wat wil je nog meer? Kortom de ultieme vakantie.



"Wij organiseren luxe 'Blue Cruises' voor mensen die méér willen dan een standaard zonvakantie in Turkije. We laten u graag de minder toeristische kant van Turkije en Griekenland zien. Op onze vaarroutes komt u op de mooiste plekjes langs de kust. Ook nemen we u graag mee voor een tochtje aan land. U verblijft niet in drukke en grote resorts, maar op onze ruime en comfortabele schepen. Als het even kan hijsen we de zeilen."
Adres: Het Moer 2, 3823 WN Amersfoort
Telefoonnummer: 033 4571797 (MAVI Travel)
Stad: Amersfoort
Route: Het Moer 2
Postcode: 3823 WN



op zoek naar gerelateerd: MAVI Travel
Recensies
Heerlijke zeiltrip gemaakt!! Zeilen en genieten van alles wat geboden wordt aan boord en er om heen: snorkelen, genieten van heerlijke maaltijden, af en toe aan wal waar je de sfeer van relaxen maar ook actief zijn zonder moeite voort kan zetten. Het blijft voor mij één van de top vakantiebestemmingen. Tot ziens aan boord.
Een unieke ervaring door de vriendelijke bemanning, lekker lokaal eten en verrassende natuur. Een aanrader wanneer je wil uitwaaien op de middellandse zee.
Voor een mooie tijd op de middellandse zee ben je hier op het juiste adres.
De beste vakantie ooit! Heerlijk eten; een zeer uitgebreid ontbijt met verse fruit. Elke dag een uitgebreide warme lunch, en het avondeten bestaat uit 3 gangen. Elke dag wat anders. Twee avonden gebarbecued, verse vis, verschillende soorten vlees. En alles wordt zo voor je op tafel gezet. De bemanning is fantastisch, niets is ze te veel. Ruime hut, goede matrassen, eigen douche en wc, hut wordt elke dag schoongemaakt. Elke dag uren gezeild. Ik heb eindelijk weer een paar boeken gelezen. De meest ontspannen vakantie ooit!
Wat een fantastische reis op de boot van kapitein Nedim en z'n crew! Het ontbrak ons werkelijk aan niets. Niets fijner dan 's ochtends in een prachtige baai van de boot in het water springen om vervolgens aan te schuiven bij een riant ontbijt. Chef Ibrahim verdient een speciale vermelding: Elke dag iets anders lekkers op tafel.
Een fantastische vakantie waar je helemaal tot rust komt. Je hoeft nergens aan te denken, alles wordt door de geweldige bemanning en kapitein gedaan. Verzorging is excellent. Lezen, zwemmen, excursies alles wat je wenst kan geregeld worden.
Prachtige zeiltochten en vriendelijke bemanning. Overgerens heel goed georganiseerd en super goed eten.
Dankzij het vriendelijke en kundige advies van Ingeborg een geweldige vakantie gehad...
Bijzondere zeilcruises. Sailing, Service and a Smile!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl.

Amersfoort bootverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Het Moer 2 amersfoort boottochtreisbureau kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sloepverhuur Vathorst Sloepverhuur Vathorst 3 km Fantastische manier om in 2 uur de wijk Vathorst te ontdekken, het moderne Giethoorn...
Fietsboot Eemlijn Fietsboot Eemlijn 3 km Beste medewerkers van de Fietsboot. Het waren FANTASTISCHE, onvergetelijke uurtjes va...
Aan het roer Aan het roer 3 km Huur een sloep en vaar over de prachtige Eem, de enige rivier die volledig op Nederla...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid