facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsboot Eemlijn

Fietsboot Eemlijn

Info

Varen, fietsen, natuur

Geschiedenis

Toeristische lijndienst over de Eem en Randmeren.

Adres: Grote Koppel, Amersfoort
Telefoonnummer: +31651942279
Stad: Amersfoort
Route: Grote Koppel



op zoek naar gerelateerd: Rondvaart Amersfoort met lunch, Eemlijn Grote Koppel Amersfoort, Veerbaas Eemlijn, Pontje over de Eem, Eemroute fietsen, Vertrektijden fietsboot Amersfoort, Veerdienst Almere Huizen 2020, Fietsboot reserveren
Recensies
Beste medewerkers van de Fietsboot. Het waren FANTASTISCHE, onvergetelijke uurtjes varen met jullie. We zijn in Amersfoort opgestapt en hebben elke seconde genoten van de omgeving. Jullie waren als personeel heel hulpvaardig en gezellig. De boot is prachtig schoon en boven zitten gaf een bijzonder vakantie gevoel. Nu 3 dagen later ben ik nog aan het nagenieten. BEDANKT ALLEMAAL. TOP!!!!!!!
Beste bemanning ,we gingen voor 2 etappes, maar de gids was zo goed dat we de rit volledig hebben uitgedaan een mooie beleving, Waar we echt van genoten hebben. Doe zo verder ,bedankt voor de leuke herinnering.
Wij hadden gisteren een geweldige dag op de Eemlijn! We waren met een groep Oekraïense vluchtelingen, waarvan een groot deel in een rolstoel. De bemanning was fantastisch, dacht mee, hielp mee en verzorgde ons geweldig. Sommige mensen waren gestresst of bedrukt toen we aan boord gingen, maar gaandeweg de tocht, zag je steeds meer plezier en ontspanning op hun gezichten. Daar was het het perfecte uitje voor, lekker rustig met een kopje koffie in de zon en het landschap aan je voorbij zien glijden. Mensen van de Eemlijn, ontzettend bedankt voor dit heerlijke dagje, het heeft veel voor de mensen betekend!
Vandaag met de Eemlijn van Amersfoort naar Huizen meegevaren. De informatie die aan boord verteld wordt over de omgeving is op een leuke manier verteld. Versnapering te verkrijgen.Leuke en prettige ervaring. Een aanrader voor iedereen die, met of zonder fiets, en betaalbaar.
Leuke dagtrip. Heel vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Genoten van de omgeving. Ook de kleinkinderen vonden het een heel leuke ervaring.
Super leuk deze boot. Veel te zien.
Het is leuk om het mee te maken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Fietsboot Eemlijn.

Amersfoort boottochtreisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Koppel amersfoort boot-/veerbootbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Fietsboot Eemlijn adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Fietsboot Eemlijn. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Fietsboot Eemlijn delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl Zeilen met Adam Voyages - www.mavitravel.nl 3 km Heerlijke zeiltrip gemaakt!! Zeilen en genieten van alles wat geboden wordt aan boord...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid