facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zalencentrum Het Anker

Zalencentrum Het Anker

Info

Kennis en ervaring gecombineerd met passie voor het vak – dat maakt Zalencentrum het Anker tot een feestlocatie, die meer te bieden heeft.
Bel ons op: 0546-571754 of kijk op www.zalencentrumhetanker.nl

Geschiedenis

Zalencentrum Het Anker – de feestlocatie voor elke gelegenheid.

Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Zalencentrum het Anker in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.

Onze koks verwennen u en uw gasten met de heerlijkste gerechten, buffetten en hapjes. Samen met onze medewerkers doen wij er alles aan om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Maak eens vrijblijvend een afspraak – wij laten u graag zien wat we te bieden hebben.



"Restaurant Anno 1987. Uitstekend tapas restaurant voor een scherpe prijs en culinair genieten.Heeft u iets te vieren? Wilt u in stijl vergaderen? Een bijzonder event organiseren? Wat u ook zoekt – bij Restaurant Anno 1987 in Wierden bent u aan het juiste adres. Binnen of buiten, trendy of traditioneel – onze sfeervolle zalen bieden altijd de passende locatie voor elke groepsgrootte en smaak, voor elk programma én budget.Onze koks verwennen u en uw gasten met de heerlijkste gerechten, buffetten en hapjes. Samen met onze medewerkers doen wij er alles aan om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen."
Adres: Wilhelminastraat 28, 7642 CS Wierden
Telefoonnummer: 0546 571 754
Stad: Wierden
Route: Wilhelminastraat 28
Postcode: 7642 CS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:30
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 02:00
Zaterdag: 09:00 - 01:30
Zondag: 13:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Het Atelier Wierden, Tapas bestellen Wierden, Anno 1987, Zaal huren Wierden, Ontmoetingscentrum Wierden, Restaurant Wierden, Nieuw restaurant Wierden, Buffet Sterk Wierden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StJansgebouw StJansgebouw 343 meter Mooie entourage, aardig personeel.
Golfclub de Koepel Golfclub de Koepel 3 km Mooie uitdagende baan die fantastisch onderhouden is. Ontvangst en horeca zeer gastvr...
Zand & Water Zand & Water 3 km Vergader- en evenementen locatie: Zand & Water, een unieke vergaderlocatie pal aan he...
E-Flyboarding Experience Center. E-Flyboarding Experience Center. 3 km Met familie een middag Fly Boarding inclusief Barbecue geboekt. De instructies waren ...
Paviljoen het Lageveld Paviljoen het Lageveld 3 km Gastvrij personeel. Heerlijk gegeten en netjes bediend.
Het Lageveld Het Lageveld 3 km Mooi zwemstrand. Goed en veilig zwemwater. Netjes afgezet naar diepte. Leuke speeltoe...
Restaurant de Tolplas Restaurant de Tolplas 7 km Er kan gewoon een bestelling gedaan worden en afgehaald worden.
Recensies
Afgelopen weekend tapas gegeten bij Anno 1987. Super goed concept met erg vriendelijk personeel. De tapas kaart is erg uitgebreid en voor elk wat wils. Elk gerecht wordt mooi geserveerd en de tapas waren op kwalitatief hoog niveau. Wij komen zeker terug! Aanrader! Een aanwinst voor Wierden. Vegetarische menuopties: Meer dan voldoende opties op vegetarisch gebied. Kindvriendelijkheid: Er is een zeer kindvriendelijke sfeer bij Anno 1987. Parkeren: Meer dan genoeg parkeer mogelijkheden. Speciale dieetwensen: Op vegetarisch gebied is er een ruim aanbod.
Eten was oké prijs kwaliteit er werd onder het eten tussentijd afgeruimd storend de nota van de drankjes klopte niet er over gemaild, geen reactie. Eerste en laatste keer gegeten.
Heerlijk tapas gegeten met een social deal. De voorgerechtjes en de hoofdgerechtjes zijn lekker en gevarieerd. Telkens weer benieuwd hoe het volgende gerechtje smaakt. De bediening was attent en vriendelijk. Het restaurant zag er mooi, warm en gezellig uit. Een aanrader!Eten: 4/5
Heerlijke tapas, mooie ruime kaart! Vriendelijk en attent personeel. Jammer dat we niet vaker in de buurt van Wierden zijn.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Een aanrader. Gaan wij zeker nog een keer naar toe. Ga zo door Richard en Sebastian.
Eten super, bediening vriendelijk. Wachttijden eeuwig, in 2 uur 2 ronden gehad waarvan 1 ronde is overgeslagen. Dit vervolgens aangegeven, kregen een excuses, maar daarna was het wachten weer even lang. In 2.5 uur tijd haal je hier dus max 2 rondes. Erg jammer want het eten verdient zoveel betere service.
Heerlijk gegeten en top service! Personeel was erg vriendelijk er werkt snel. Het eten was van goeie kwaliteit en smaakt heerlijk, aanrader dus!
Vol verwachting maar wat een tegenvaller. 1.5 uur wachten op de 1e gang, onmogelijk om in 2.5 uur de beloofde 5 gangen geserveerd te krijgen en weinig aandacht van de bediening. Veel gerechtjes hebben eenzelfde smaak, zelfde sausje en missen aandacht. Restaurant is sfeervol gestyled maar de locatie doet niet sfeervol aan. Helaas geen aanrader.
Echt lekkere gerechtjes die je veel variatie bieden en je krijgt meer dan genoeg. Er is voor ieder wat wils en dat voor een eerlijke prijs. Aanrader!
Voor het eerst uiteten bij dit restaurant. Er ging veel mis eten duurde heel erg lang, net als drinken. Er ging denk ik iets mis in de communicatie tussen de bediening. Uiteindelijk wel excuses gekregen. Maar wij zouden hier niet nog eens heen gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid