facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Lageveld

Het Lageveld

Info

Het Lageveld is een onvergetelijke recreatieplek, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur.
Het Lageveld, daar kan alles!



"Het Lageveld in Wierden is een onvergetelijke recreatieplek, vol waterpret, sportieve uitspattingen en indrukwekkende natuur.Het park bestaat uit een recreatieplas met zonneweiden, grasland en bos. De plas is 6.5 ha groot en heeft een oeverlengte van circa 1.7 km inclusief de eilanden. De plas bestaat uit een diep deel de surfvijver en een ondiep deel de zwemvijver en de kleutervijver."
Adres: Vriezenveenseweg 57, 7641 PE Wierden
Telefoonnummer: 053-4876521
ln.dlevegalteh@ofni
Stad: Wierden
Route: Vriezenveenseweg 57
Postcode: 7641 PE



op zoek naar gerelateerd: het lageveld entree, lageveld wierden parkeren, buitengoed het lageveld, lageveld festival, het lageveld blauwalg, het lageveld recreatieplas, activiteiten lageveld wierden, lageveld wierden openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zand & Water Zand & Water 262 meter Vergader- en evenementen locatie: Zand & Water, een unieke vergaderlocatie pal aan he...
E-Flyboarding Experience Center. E-Flyboarding Experience Center. 351 meter Met familie een middag Fly Boarding inclusief Barbecue geboekt. De instructies waren ...
Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel 2 km Hallo, wij hebben een 8 pers huisje gehuurd afgelopen november , maar o o o , wat ged...
Zalencentrum Het Anker Zalencentrum Het Anker 3 km Afgelopen weekend tapas gegeten bij Anno 1987. Super goed concept met erg vriendelijk...
Recensies
Mooi zwemstrand. Goed en veilig zwemwater. Netjes afgezet naar diepte. Leuke speeltoestellen. Mooi peuterbad met watervallen. Voldoende ruimte op het grasveld en strand. Er werd regelmatig schoongemaakt en het zag er dan ook netjes uit. Toiletgebouwen voldoende aanwezig. Horecapunt voor snacks, drinken en ijsjes. Toegang is gratis, maar wel betaald parkeren.
Mooie parkeerplaats, mooie ligweides met voldoende schaduwplekken. Speelplaatsen voor de kleintjes en duiken vanaf vlotten voor de ouderen. Genoeg eetgelegenheid en toiletten. 6 euro parkeerkosten voor een dag
Leuk zwemwater met een afgezet stuk speciaal voor kleine kinderen. Redelijk netjes onderhouden allemaal. Parkeertarief van 6 euro is ook nog netjes. We komen zeker nog vaker zwemmen.
Geweldige plek om met de kinderen naar toe te gaan. Het is erg ruim opgezet, veel speelmogelijkheden, met en zonder water. Zie foto's. Er is een klein gedeelte waar je bodyweight oefeningen kan doen. Voor de oudere kinderen/volwassenen. Verder zijn er wc's aanwezig, is er een plek om snacks te kopen. En zijn er meer dan voldoende bankjes, vuilnisbakken en schaduwrijke plekken. Een heerlijke plek om te sporten, een kinderfeestje te houden of gewoon lekker te relaxen.
Heerlijk, voor jong en oud genieten. Ook een geschikte plek voor bootcamps e.d. volleybalveld, speeltoestellen, toiletten, eet/drink gelegenheid aanwezig. Mooi aangelegde natuurrecreatie plek. Van september tot en met april betaald parkeren voor 2 euro, van april t/m augustus 5 euro. Abonnement ook mogelijk. Ook gedeelte met water aanwezig voor kleine kinderen. De openbare toiletten zijn hier niet altijd even schoon en onderhouden, dat is het enige minpuntje.
Fijne locatie om met je kinderen heen te gaan. Prachtige recreatieplas met speciale stukken met speeltoestellen en water speel spul voor de mini’s. Parkeren voor een hele dag kost maar 5 euro, woon je in de buurt? Dan raad ik je aan een jaar kaart te kopen voor parkeren!
Mooi uitzicht en mooi plek om even lekker te genieten. Ideaal om met wat vrienden of met de familie even een frisse lucht te halen. Er zijn speel plekken voor jong en oud en een meertje waar je een frisse duik kan maken. Verder kan je ook nog op een grasveld zitten/liggen. Heerlijk om gewoon even tot rust te komen.
Altijd leuk om met de kids heen te gaan. Helder water en niet te diep. Ook het baby peuterbad is schoon en stinkt niet. Daarnaast is het eten in de horeca goed betaalbaar. Kortom een leuke dag gegarandeerd.
Altijd prachtig hier, je kan er heerlijk aan het water zitten en zwemmen. Ijsje eten en mountainbiken kan ook! Helaas mogen bij het water geen honden komen.
Mooi recreatie gebied met veel gras, zand en water. Voor kinderen is er nog een apart badje en ze kunnen spelen met water en diverse speeltoestellen. We hadden lekker weer, het was top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid