facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zalencentrum de Harmonie

Zalencentrum de Harmonie
"Ons doel- Verenigingen een plek bieden om te repeteren en hun activiteiten te organiseren.- Een locatie bieden voor vergaderingen en presentaties voor groot en klein publiek.- Fiets en wandelliefhebbers een plek bieden om even de benen te strekken en te ontspannen onder het genot van een hapje en drankje.- Een tweetal zalen aanbieden voor feesten en partijen. Alles is bespreekbaar- De mensen die niet in de gelegenheid zijn dagelijks verse maaltijden te bereiden, een verse maaltijd aanbieden, die ze bij ons kunnen eten of thuisbezorgd krijgen.- Een 4-tal ruime hotelkamers aanbieden voor de mensen die wat langer willen blijven.- Menu en drankenkaart aanbieden waar voor iedereen iets lekkers opstaat.OFTEWEL: WELKOM ALLEMAAL"
Adres: Grotestraat 9, 6067 BP Linne
Telefoonnummer: 0475461676
Stad: Linne
Route: Grotestraat 9
Postcode: 6067 BP



op zoek naar gerelateerd: Harmonie Lentekrans Linne, Harmoniezaal Linne, Brasserie De Harmonie, Booking com harmonie Linne, Harmoniezaal Linne broodjes, Restaurant Linne, Spokentocht Linne, Eetcafe Linne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe den tegel Cafe den tegel 222 meter Altijd wat te lachenService: 5/5
Eetcafé Linne Eetcafé Linne 267 meter Super aardige eigenaar. Gisteren gebruik gemaakt voor ‘n jubileum feest van het zaalt...
Recensies
Er is niet veel keus in Linne, maar hier zit je prima. Gezellig klein bruin cafe/restaurant. Avondje prima gegeten voor een nette prijs. Volgende dag op het terras een heerlijke borrelplank gekozen.
Hartelijk bedankt voor de verzorging van mijn afscheid pensioenfeest. Alles netjes geregeld zoals afgesproken. Alles was perfect verzorgd, eten was heerlijk, zeer goed verzorgd. Bediening zeer vriendelijk. Echt een aanrader voor feestjes ed.
Een leuk restaurant met een terras in het mooie dorpje Linne. Een ideale uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving en langs de Maas. Er komen hier een aantal wandelingen van Wandelgids zuid Limburg voorbij en de Harmonie, met een ruime parkeergelegenheid voor de deur en een prima horeca, nodigt uit tot een hapje en een drankje voor of na de wandeling. Op de kaart prijken diverse smaakvolle gerechten en hapjes, terwijl de dranken kaart een zeer uitgebreide selectie aan speciaal bieren staat. Dit gecombineerd met een vriendelijke en behulpzame bediening zorgt voor een aangenaam verpozen. Niet alleen een pauze plek bij een van de wandelingen, maar ook een omweg waard om eens lekker een hapje te eten of een paar uurtjes op het terras te genieten.
Fantastisch brasserie goede bediening ,super personeel ,mensen ik hoop dat het voor jullie een top jaar wordt na al de ellende die er was geweest.
Heel erg leuk hotel! Kamers ruim maar wel gedateerd. De eigenaar en de vriendelijke prijzen maken dat ruimschoots goed! Eten was heerlijk en gezellige sfeer. Veel lokale die er komen eten, dat is voor mij altijd een goed teken.
Slechte ervaring bij brasserie. Voor de lunch 2 x brood + kroketten besteld, na 50 minuten nog steeds niets gekregen. Ook werd er niet gevraagd of wij nog iets wilden drinken. Bij afrekening van onze 2 consumpties naar onze kroketten gevraagd, het enige antwoord van betreffende dame was: 'sorry'. Dame is absoluut ongeschikt voor de horeca.
Eten was lekker en voldoende, alleen vond ik persoonlijk de kruiden op de frietjes te zout. Ook de bediening is erg vriendelijk.
Goed, gezellig en betaalbaar eten. Leuk terras vriendelijk personeel en leuke eigenaar Paul. Ik hoop dat op termijn de omgeving het ook weer mogelijk maakt om een muziekje aan te zetten. Gelukkig ook zonder muziek voldoende gezelligheid. Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid
Vandaag lekker willen lunchen, op de site lekker gemaakt met het menu en het terras zou open zijn. Helaas alles dicht en geen verwijzing naar de echte openingstijden. Vlgs zoover vandaag gesloten, na intensief zoeken op de Harmonie site gevonden dat ze pas vanaf 1600 uur open zouden zijn. Communicatie mag wat dat betreft beter!
Wat een leuke aktie, heerlijke oliebol gekregen. Goede sfeer, top locatie en hartelijk ontvangst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid