facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Linne

"Een gezellig eetcafé met zowel een binnen- als een buitenterras. Wij bieden de mogelijkheid om even tot rust komen met een verfrissend drankje of een hapje eten uit ons samengesteld menu. Ook voor softijs en milkshakes kunt u bij ons terecht. Verder verkopen wij rond de zomertijd verschillende soorten schepijs.Wij beschikken over een extra zaal incl. een bar waar u terecht kan voor speciale gelegenheden. Voor nadere uitleg kunt u ons telefonisch bereiken."
Adres: Marktstraat 20, 6067 BV Linne
Telefoonnummer: +31475224881
Stad: Linne
Route: Marktstraat 20
Postcode: 6067 BV


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 23:00
Dinsdag: 14:00 - 23:00
Woensdag: 14:00 - 23:00
Donderdag: 14:00 - 23:00
Vrijdag: 14:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe den tegel Cafe den tegel 233 meter Altijd wat te lachenService: 5/5
Zalencentrum de Harmonie Zalencentrum de Harmonie 267 meter Er is niet veel keus in Linne, maar hier zit je prima. Gezellig klein bruin cafe/rest...
Recensies
Super aardige eigenaar. Gisteren gebruik gemaakt voor ‘n jubileum feest van het zaaltje. Top lokatie. Allemaal goed verzorgd uiteraard ook in goed overleg.
Zal ik eerst beginnen met de lay out van het café, het ziet er mooi uit, de indeling is praktisch. Je loopt naar binnen en kunt meteen aan de rechterkant heerlijk ijs bestellen. Er is een grote keuze aan smaken en je kunt ook ijscoupes. Ook aan de bar krijg je een warm gevoel van de bediening. Heel veel respect naar de jongedame achter de bar, ze doet vrijwel les alleen en het lukt haar uitermate goed. Ik ben erg blij met de ligging van het café. Het ligt lekker centraal in Linne en ook tussen Roermond en Echt, dus ook heel fijn als een tussenstop om even iets drinken of te eten.
Mooie zaak met fijn beschut terras. Lekker eten met zorg bereid. Heerlijk ijs en de beste en vriendelijkste bediening in de hele regio! Aanrader en een bezoek meer dan waard.
Heel vriendelijk, netjes, lekkere spullen en niet te vergeten…. Betaalbaar. TOP
Lekker ijs ! Lekker biertje ! Lekker zitten achterom ! Bediening is super ! Nog even wachten op de lekkere frietjes ! ‍ Nieuwe eigenaar gekregen kwaliteit een stuk minder . Je proeft gewoon het oude vet aan de frieten . Bah .
Een echte aanrader! Aardig personeel. Eten word met zorg, liefde en passie bereid . Heerlijke verse sushi . Mooie schone en ruime zaak. Voor ieder gezinslid wat wils.
Heel hartelijk personeel, echt service gericht. Lekker gebakken frites, niet vettig. Veel keuze uit vegetarische snacks. Mooie zaak met een groot, gezellig terras.
Heerlijk ijs, prima friet, goede snack's
Heerlijk ijsje gegeten
Heerlijke friet en snacks gegeten! Ook de sushi smaakte goed en was het personeel vriendelijk en verwelkomend. Een aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid