facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaal Mulder Hardenberg

Zaal Mulder Hardenberg

Info

Zaal Mulder

Geschiedenis

Café en Zalencentrum Mulder aan de Gramsbergerweg 68 te Hardenberg. Voor al u feesten en partijen, vergaderingen of gewoon gezellig borrelen. Als jouw feest een écht feest moet zijn, ben je bij ons aan het juiste adres.

Adres: Gramsbergerweg 68, 7772 PB Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31523261534
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Gramsbergerweg 68
Postcode: 7772 PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 03:00
Dinsdag: 09:00 - 03:00
Woensdag: 09:00 - 03:00
Donderdag: 09:00 - 03:00
Vrijdag: 09:00 - 03:00
Zaterdag: 09:00 - 03:00


op zoek naar gerelateerd: Zaal Mulder kegelen, Zaal Mulder Facebook, Verjaardag vieren Hardenberg, Buffetten Hardenberg, Sevens Hardenberg, Warm en koud buffet Hardenberg, Back Home Hardenberg, Hapjes bestellen Hardenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sevens Hardenberg Sevens Hardenberg 2 km Geweldig. Wij hebben ons bruiloftsfeest hier gehouden. Wat een lieve en meedenkende m...
Café Docks Café Docks 2 km Geweldig genoten goed eten mooi uitzicht en een top gastheer de apple crumble is scha...
Station dwergpiraat Station dwergpiraat 3 km de gezelligste keet van hardenberg
Recensies
Gezellig bedrijfsfeestje gehad hier. Eten was lekker en werd goed bijgevuld. Vriendelijke personeel. Kegelen was er ook leuk.
We waren daar met personeel een avondje uit, goede bediening en leuk vermaakt soort van casino avond, lekker gegeten ook werd goed bij gevuld als er dingen op waren zeker voor herhaling vatbaar.
Netjes er binnen en heel vriendelijk personeel toen we hadden gesjoeld
We hebben er een verjaardag gevierd, het was prima verzorgd, hielden heel erg rekening met voedselallergie. Heel vriendelijk personeel. Een aanrader.
Goede en gezellige sfeer voor al uw feesten en partijen. Tevens kunt u er ook kegelen.
Leuke zaal en Cafe gedeelte! Prima bediening. Kom er graag!
We hebben bij zaal mulder ons brui­lofts­feest gehouden. Zaal Mulder denkt mee in oplossingen en is realistisch. Een bruiloft vieren in coronatijd.. het heeft ons 1,5 jaar doen wachten maar, het was super. De sfeer, de zaal en het personeel is goed!
Ben hier zakelijk geweest. De eigenaar is heel erg vriendelijk meer dan behulpzaam. Geen moeite te veel. Eten was heerlijk. Personeel vriendelijk en goed.
Beetje oudbollig maar functioneel.
Gezellige feestzaal en heerlijke snacks bij de borrel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid