facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Docks

Café Docks

Info

Cafe Docks

Geschiedenis

Heerlijk genieten aan de Hardenbergse Vecht, dat is waar grand cafe Docks voor staat! In een compleet vernieuwde ambiance kunt u genieten van alles wat grand cafe Docks u te bieden heeft; zorgvuldig geselecteerde producten die met liefde voor u bereid en geserveerd worden en een ouderwetse warmte, gezelligheid en gastvrijheid. Of het nu gaat om verse koffie met gebak van de plaatselijke bakker, een goed verzorgde lunch of een heerlijk diner uitsluitend bereid met dagverse produkten, grand cafe Docks verzorgt het graag voor u. Voor de weekendborrel is GC Docks absoluut de ideale locatie; onder het genot van uw favoriete borrel genieten van het uitzicht over de Vecht, mooier wordt het niet!

Grand cafe Docks ligt op het parkeerdek aan de insteekhaven van de Overijsselse Vecht, aan de rand van het centrum van Hardenberg. U zult ervaren dat wat het pand van buiten mist aan warmte en gezelligheid ruimschoots wordt gecompenseerd door het warme en maritieme karakter van grand cafe Docks. De complete inventaris is met oog voor detail aangepast, warmte en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor het nieuwe gc Docks, en dat is precies wat wij onze gasten willen bieden. Ook het prachtige terras is met een aantal subtiele details aangepast aan de sfeer die u binnen aantreft, gecombineerd met de prachtige parasols met verlichting en verwarming voorspelt het een hele lange zomer te worden aan de Overijsselse Vecht...

Bourgondische bieren, mooie wijnen, ambachtelijke en dagverse produkten en gastvriendelijkheid met een glimlach zijn de ingredienten die u vanaf 21 juni 2011 bij ons kunt verwachten.

Adres: Gedempte Haven 4, 7772 VD Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523760069
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Gedempte Haven 4
Postcode: 7772 VD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sevens Hardenberg Sevens Hardenberg 574 meter Geweldig. Wij hebben ons bruiloftsfeest hier gehouden. Wat een lieve en meedenkende m...
Station dwergpiraat Station dwergpiraat 1 km de gezelligste keet van hardenberg
Soos Morgenlicht Soos Morgenlicht 2 km Ontmoetingsplek voor jongeren uit Hardenberg Baalder & Baalderveld. Organiseert activ...
Zaal Mulder Hardenberg Zaal Mulder Hardenberg 2 km Gezellig bedrijfsfeestje gehad hier. Eten was lekker en werd goed bijgevuld. Vriende...
Recensies
Geweldig genoten goed eten mooi uitzicht en een top gastheer de apple crumble is schandalig lekker geen moeilijke keuzes 3 voorgerechten 3 hoofdgerechten en 2 nagerechten
Hier kun je in de zomer heerlijk op het terras zitten langs de haven. Cocktails zijn hier lekker, maar de service is vaak ver te zoeken. Met een paar uitzonderingen, sommige mensen in bediening zijn wel super!
Eten zag er prima uit en smaakte heerlijk ! Vriendelijke service.
Fijn terras in de zon uit de wind en aan de vecht vriendelijk personeel en heerlijke hapjes
Een aanrader, lekker terras met nog zon in de avond. Er mag op het terras worden gerookt. Naast een uitgebreide bierkaart en hapjeskaart biedt docks ook nog een daghap aan voor een kleine prijs! Wij hebben lekker gezeten met goede service.
Mooi plekje aan de Vecht, ik kom er zeker terug in een ander jaargetijde om te genieten van het uitzicht! Erg mooie kaart met verrassende gerechten, waarvan de meeste ook als tapas is te bestellen! Ook de bediening is attent, de inrichting warm, kortom een aanrader!
Pluspunten + Gezellig terras / sfeertje. + Snelle en vriendelijke bediening. + Prijs kwaliteit verhouding eten. Minpunten - de ligging ten opzichte van de stad.
Erg leuk restaurant met - vanaf het terras - mooi uitzicht op de vecht. Hebben met vier personen hier super lekker gegeten! De bediening was TOP!
Leuk en mooi café waar je ook erg lekker kunt eten. Mooi groot terras met uitzicht op de Vecht. Vriendelijk personeel en goede service.
Misschien niet het meest originele interieur maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de smakelijke tapas en de uiterst vriendelijke, correctie bediening. Prijzen zijn zeer schappelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid