facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YuMe Assen

YuMe Assen

Info

YuMe Sushi & Grill gevestigd in het markante pand 'marktzicht'

Adres: van Riebeeckstraat 5, 9401 AA Assen
Telefoonnummer: 0592318104
Stad: Assen
Route: van Riebeeckstraat 5
Postcode: 9401 AA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: yume assen menu, yume assen reserveren, yume assen afhalen, yume assen actie, yume assen prijslijst, yume assen korting, yume assen parkeren, yume assen kerst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eat Japan Assen Eat Japan Assen 415 meter Om 20:25 besteld en het was er binnen een kwartier! Snelle en goede service, lekkere ...
Ichiban Sushi Ichiban Sushi 483 meter Dat deze chef er altijd zelf is en niks uit handen geeft, geeft al aan dat hij het be...
Fuji Sushi En Grill Fuji Sushi En Grill 722 meter Tijdens het eten misten wij iets... SMAAK! Eigenlijk niets was goed op smaak, sausjes...
Fujiassen Fujiassen 736 meter Parkeren bij De Nieuwe Kolk, oversteken en de roltrap op. Je wordt ontvangen door een...
Recensies
Het eerste wijntje was niet koud, toen de 2e kwam was deze ook lauw. Na hier een melding van gemaakt te hebben kregen we ijsklontjes erbij want de koeling werkte niet goed. We zaten binnen in de hoop dat ze airco hadden maar ipv airco hadden ze de deuren los en dus vliegen binnen. Het eten was ok maar veelal dezelfde kruiden, weinig smaaksensatie. De vis was erg zoutig waardoor je wel extra drinken nodig had exclusief Een dure vreetschuur zonder sfeer.
Prima gegeten. Smaak van de sushi en de warme gerechten was goed. In het weekend behoorlijk prijzig om hier met een gezin te eten. Sommige restaurants hebben de keuze, inclusief drinken tegen een meerprijs. Hier is dat niet, dat is jammer. Personeel is vriendelijk en bediening vlot.
Wat hebben wij hier heerlijk gegeten. Veel nieuwe dingen geproefd en alles was even goed en vers. De bediening is vriendelijk en snel. De sfeer in het restaurant is top!
De kwaliteit van de sushi is beduidend minder dan voorheen. Zo hebben we vandaag afgehaald en ontvingen we ebi maki die zo sterk naar vis en oude frituur rook en smaakte dat we alles weg gegooid hebben. Ook de crispy rol was zo slof en zompig dat het niet meer lekker was. Voor de de riante prijs die je betaald voor afhalen mag je meer verwachten.
Super lekkere "All you can eat" sushi tent. Beste restaurant ever in dit genre!! Het eten in onwijs vers en is steeds binnen 5 na bestelling via de tablet op je tablet al op tafel. Veel te lekker dus te veel gegeten hier. En het personeel is ook nog eens erg aardig. Waanzinnig restaurant en hartstikke een aanrader. Zie hieronder een impressie van alle hapjes die we hadden gekozen en gegeten hebben.
Zo'n all you can eat concept is leuk als het personeel het ook bij kan houden. 1 ronde voor 2 personen elk 3 gerechten duurde wel een halfuur om bij de tafel te komen. Als je maar 2,5 uur de tijd hebt krijg je dus ook niet veel. De sushi was warm en in combinatie met rauwe vis is dat absoluut geen slecht idee. Ik heb met voedselvergiftiging die nacht nog een paar uur boven de wc gehangen. Was een aantal jaar eerder hier geweest en verschrikkelijk om erachter te komen hoe ver het achteruit is gegaan!
Heerlijk gegeten gisteravond. Zoals we gewend zijn. Alleen bediening had ik bij sommige mijn twijfels. 1 moment werd het bordje bijna op de tafel gegooid, ging best hard. Dat is zo'n moment van oké rustiger kan ook, maar als we nog 45 minuten op de klok hebben en er wordt gevraagd aan ons op een bepaalde toon of we uit gegeten zijn en ze alles mee mag nemen vond ik wel apart. Dit was niet de eerste keer dat ik het hoorde, eerder al op de avond bij een tafel naast ons, die meneer zei er komen nog dingen, maar als reactie zei ze wel maar de kan ik wel een deel meenemen.
Erg lekker gegeten, goede prijs vriendelijk personeel, binnen licht trendy maar vooral belangerijk, strak en schoon, iets aan de prijzigere kant maar je krijgt daar ook een hoge kwaliteit voor terug van oa sushi maar ook veel opties die allen onbeperkt beschikbaar zijn en ook voor mensen die minder van sushi houden zijn er vele opties! Voor zeewier, wasabi, en "cured ginger" moet je wel apart vragen maar word gratis geleverd, dranken zijn ook prijzig dus raad aan van te voren te drinken, Kortom zeer tevreden Vegetarische menuopties: Vegetarishe sushi, pokebowl, maar ook chapignons shitake en nog enkele andere opties Kindvriendelijkheid: Geschikt voor gezinnen Parkeren: 120 gok ik Rolstoeltoegankelijkheid: Ophoging voor entree, en heb eerder gezien dat medewerkesr je helpen op je plaats te komen als nodig, wel zijn de gangpaden iets krapper Speciale dieetwensen: Geven korting voor mensen met een maagverkleining
Wat we bestelden was heerlijk. De bediening onpersoonlijk en gehaast. Tot 2 keer toe kwamen er dingen niet op de tafel uit bestelrondes. De toetjesbar is behoorlijk gereduceerd en de kwaliteit van het ijs onder de maat. Wel hygiënisch dat je het niet meer zelf hoeft te pakken. Ook rustiger door minder geloop. Tot slot, jammer dat er maar 1 soort tapbier is... De volgende keer gaan we naar Ubbena voor een Sushi etentje. Uitvinden of dat beter is.... Parkeren: Ruim parkeerterrein. Spaarzaam verlicht.
Wat een lekkere sushi zeg!!! Het was allemaal precies goed en heerlijk vers. Ik heb er ontzettend van genoten. Het is een mooie grote sfeervol restaurant met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Geen gedoe dus met je auto ergens in een parkeergarage parkeren om vervolgens de vier mijl naar het restaurant te moeten lopen. Ik heb een super leuke en lekkere avond gehad. Ik kom snel weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid