facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YourTravel Agent Marion van Baren

YourTravel Agent Marion van Baren

Info

Ik sta voor u klaar met persoonlijk reisadvies! Vertel mij wat uw wensen zijn en ik help u verder met het uitzoeken van een heerlijke vakantie.

Geschiedenis

Ik ben Marion van Baren. Na 14 jaar ervaring in de reisbranche en de vele reizen die ik zowel voor werk als privé heb gemaakt, is het nu tijd dat u profiteert van mijn passie en kennis!

Met mijn enthousiasme voor het reizen en jarenlange ervaring in de reisbranche sta ik voor u klaar om uw droomreis met u uit te zoeken, of dat nou een stedentripje dichtbij, een zon- en/of actieve vakantie, honeymoonreis, kindvriendelijke reizen of een cruise is.

Heeft u speciale wensen die u nergens terug kunt vinden? dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. Door verschillende bouwstenen op de juiste manier te combineren, bezorg ik u de gewenste vakantie.

Ik ben iemand die eerlijk is en het zegt als de uitgekozen bestemming of accommodatie minder goed bij u past.
Ik zal dan samen met u op zoek gaan naar een passend alternatief.
Dat is mijn meerwaarde voor u!

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden? Dan maken we een afspraak, waar en wanneer het u uitkomt.
Ik kom graag bij u aan huis, of u bent van harte welkom bij mij thuis. Wilt u liever het contact per telefoon en/of e-mail dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Ik durf te beweren: Nog nooit was het uitkiezen van een reis net zo leuk als de reis zelf!

Voordelen op een rijtje:
• U hoeft de deur niet uit
• U krijgt advies op tijden dat het u uitkomt, ik ben ook bereikbaar buiten kantooruren
• U krijgt veel persoonlijke aandacht
• U heeft een vast aanspreekpunt vanaf het 1e contact tot na terugkomst van de reis
• De service kost niets meer dan een regulier reisbureau, daardoor geschikt voor alle doelgroepen!
• aangesloten bij ANVR/SGR, zekerheid, veilig en vertrouwd

Ik hoop snel kennis met u te mogen maken!

Adres: Kortegolf 3, 3404 EM IJsselstein
Telefoonnummer: +31622815432
Stad: IJsselstein
Route: Kortegolf 3
Postcode: 3404 EM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golftrip4u Golftrip4u 948 meter Afgelopen dagen een midweek doorgebracht in Parijs en 2 dagen golf gespeeld. We hebbe...
Uit in IJsselstein Uit in IJsselstein 968 meter Gezellig binnen stad met veel restaurants en cafés
Carptripz Carptripz 2 km Een zeer positieve ervaring. Mijn zoon wilde er een paar dagen uit met mij, na 1 tele...
Campers Canada Campers Canada 2 km Ondanks onze relatief last minute reservering voor een camper, heeft Campers Canada o...
Delos Yachtcharter Delos Yachtcharter 4 km Geweldig weekend gehad. Met 10 mannen op de ijsvogel , een mooi , compleet en lux mot...
Recensies
we zijn afgelopen week voor 8 dagen naar Dubai geweest met verblijf in het Delta Marriott hotel echt heel goed bevallen, wat een vriendelijke mensen en heel fijne ervaring een super ontbijt buffet met heel erg veel keus , super bedden voor herhaling vatbaar , de tips van Marion ook heel leuk voor tripjes, en fijn via de app ook direct antwoord als je iets te vragen had ,goede ervaring en enthousiast
Wij gingen voor het eerst vliegen naar het buitenland. Nog nooit eerder gedaan. Marion heeft ons gezin 17 en 14 jaar goed geholpen met alles uitzoeken, vragen die we hadden over de vlucht en ons hotel. Elke vraag via Whatsapp beantwoorden ze heel snel. Marion heeft ons fantastisch geholpen met haar inzet, deskundigheid, persoonlijkheid en vriendelijkheid. Onze eerste keer buitenland, en onze eerste keer met Marion smaakt naar meer! Dus benader Marion! Zij kan jouw vragen en wensen omzetten in een onvergetelijke vakantie!
# Altijd vriendelijk en enthousiast # Bereid je op ieder moment te woord te staan ook in de avond uren # Professioneel, weet veel over de bestemming en de accomodaties # Helpt je bij het invullen van de vereiste papieren ivm corona # Denkt mee wat bij jou past qua accommodatie Kortom wij zijn zeer tevreden over Marion en raden het zeker aan om bij Marion je reis te boeken! Marion bedankt voor je vriendelijke, snelle en professionele service! We hebben genoten van onze vakantie! En bedankt voor je attente kaart bij terugkomst van onze vakantie!
In de korte tijd dat ik met Marion werk, merk ik dat zij veel bestemmingskennis heeft en daarnaast ook zicht heeft op de wat onbekendere accommodaties. Juist die niet-zo-mainstream-plekken spreken me erg aan. De 'verborgen' hotels en villa's zijn dus wel via haar te boeken. Ik weet bij wie ik moet zijn wanneer ik een luxe vakantie in een rustig gebied wil boeken.
Super fijne ervaring met Marion! Aan de hand van je wensen komt ze met leuke voorstellen die ik zelf niet had gevonden. En dat terwijl ik naar mijn idee heel internet had afgezocht! Onze reis naar Ibiza was tot in de puntjes geregeld en we hebben genoten van deze prachtige bestemming, dankjewel!
Helemaal top! De korte samenvatting van de hulp en de reis die door Marion is geregeld. Met zeer veel zorg en goede uitleg hebben we heel erg genoten van onze formule 1 reis naar Monte Carlo, Monaco!
Alle complimenten aan Marion! Super goede hoost voor, tijdens, en na onze vakantie We komen zeker bij je terug, nogmaals dank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid