facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golftrip4u

Golftrip4u

Info

Voor een klantgerichte service en uitgebreide kennis en ervaring in het organiseren van golfreizen en golfevents.



"Onze dienstverlening is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring in het organiseren van golfreizen naar binnen- en buitenland. Naast een eerlijke prijs krijgt u bij ons de service die u als klant verdient."
Adres: Amerikalaan 10, 3404 ZS IJsselstein
Telefoonnummer: +31302545957
Stad: IJsselstein
Route: Amerikalaan 10
Postcode: 3404 ZS



op zoek naar gerelateerd: Golfreis Zweden, Golftoernooi Portugal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YourTravel Agent Marion van Baren YourTravel Agent Marion van Baren 948 meter we zijn afgelopen week voor 8 dagen naar Dubai geweest met verblijf in het Delta Marr...
Uit in IJsselstein Uit in IJsselstein 1 km Gezellig binnen stad met veel restaurants en cafés
Carptripz Carptripz 2 km Een zeer positieve ervaring. Mijn zoon wilde er een paar dagen uit met mij, na 1 tele...
Campers Canada Campers Canada 3 km Ondanks onze relatief last minute reservering voor een camper, heeft Campers Canada o...
Delos Yachtcharter Delos Yachtcharter 4 km Geweldig weekend gehad. Met 10 mannen op de ijsvogel , een mooi , compleet en lux mot...
Recensies
Afgelopen dagen een midweek doorgebracht in Parijs en 2 dagen golf gespeeld. We hebben de Rydercup baan golf Nationaal en de relatief onbekende bosbaan Golf de Domont. Op beide locaties werden wij zeer netjes ontvangen. Vooral de onbekende baan de Domont heeft hele goede lunch/diner faciliteiten tegen heel betaalbare prijzen. Ik vond de Domont een verrassend leuke baan om te spelen. Golf National is uiteraard van wereldniveau. Wij verbleven in een hotel buiten de stad Hôtel Barrière Le Grand Hôtel. Met de trein stonden we In 15 min op Gard du Nord. Het hotel heeft een uitgebreide spa waar kosteloos gebruik van kon worden gemaakt. In het hotel is 1 van de betere restaurants uit de omgeving. Waar tegen meerprijs gebruik van kan worden gemaakt. Frans van Golftrip4u heeft deze trip zoals altijd weer top geregeld. Iedere keer als wij met mijn vrouw of met "de mannen" ergens heen gaan maakt hij een tripje op maat. Mvg, John Jansen
Golftrip4u heeft een heerlijke golf reis naar Agadir Marokko geheel naar onze wens tot in de puntjes verzorgt! Dit keer voor 4 personen. Geheel ontzorgt hebben we een week kunnen genieten van 5 prachtig golfbanen in de omgeving van Agadir met zeer aangename temperaturen en december. Het eten in het hotel was goed, de golfbanen spectaculair en ook de transfers prima geregeld. Het verblijf in het hotel was aangenaam, maar kon hier en daar nog wel naar een hoger niveau. Kleine kamer en niet voorzien van drinkwater en waterkoker. Volgende keer misschien 1 sterretje upgraden! Grote klasse verder! De organisatie van onze volgende golfreis krijgt Golftrip4u zeker weer gegund!
De golftrip naar El Rompido in Zuid - Spanje was prima verzorgd. Groot fijn resort van alle gemakken voorzien met erg ruime appartementen zeer comfortabel om te delen voor 2 singles. Twee fantastische 18 holes golfbanen pal naast het resort gelegen. Al met al een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!!
Twee maal per jaar gaat Galecop Golf met gasten golfen in Spanje . Ook dit voorjaar zijn we met een groep weggeweest. Golftrip4u heeft op basis van onze wensen een prachtige reis georganiseerd. Van transfer, hotel, golfbanen tot en met vluchten alles werd prima geregeld. Een aanrader voor al je golfvakanties.
Van 16 tm 19 juni met de Oranjeleeuwgolf en verzorgd door Golftrip4u naar Gut Heckenhof geweest. Alles tot in de puntjes geregeld. Prima communicatie. We hebben top dagen gehad.
Golftrip4U perfecte organisatie en host van golftrips en toernooien in o.a. Spanje, Portugal!
Alles goed geregeld. Alle zorg uit handen genomen. 7 overnachtingen . El Rompido goed hotel fijne kamer. Ben onervaren speler maar heb genoten van de banen en de omgeving . Voldoende buggy,s en goede service . Zeker voor golf reizen in de toekomst zullen wij gebruik maken van Golftrip4u, Frans bedankt.
Op golfvakantie geweest met vrienden naar Souillac in de Dordogne, geregeld door Golftrip4u. We hadden het verkeerde huisje gekregen, maar met tussenkomst van Frans toch het juiste huisje gekregen. Schitterende uitdagende golfbaan en zeker voor herhaling vatbaar.
Dank voor de organisatie. Zeer betrouwbaar en goede organisatie van ons jaarlijkse golf weekend! Op naar 2023.
Via Golftrip4u twee nachten geboekt op Stiemerheide. Het hotel, het restaurant en de golfbaan zijn prachtige plekken om een paar dagen door te brengen. We hebben heerijk gegeten en de golfbaan ligt heel mooi tussen de bomen. Een klein minpuntje waren de greens, die waren hier en daar beschadigd. Frans, bedankt voor de goede organisatie, op naar de volgende trip!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid