facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yourhosting

Yourhosting

Info

Toonaangevend full service hosting en IT bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Klanten waarderen onze service met een 8,4! Storing? Kijk op status.yourhosting.nl

Geschiedenis

Yourhosting is een toonaangevend full service hostingbedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van webhosting en webdesign. Met Yourhosting Business bieden we maatwerk hosted ICT-oplossingen voor onze zakelijke klanten. We onderscheiden ons met bereikbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijke service. Klanten waarderen onze service met een 8,4! Storing? Kijk op status.yourhosting.nl



"Yourhosting is een van de grootste hostingproviders van Nederland, gespecialiseerd in shared hosting en VPS, domeinnamen, SSL, en clouddiensten zoals Office 365. We zijn er voor iedereen. Of het nu voor een grote of kleine onderneming is, of voor thuis. Al meer dan 15 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven. Met een team van gedreven experts onderscheiden we ons als premium webhoster door onze deskundigheid, klantvriendelijkheid en vergaande service, wat onze klanten waarderen met een 8,5."
Adres:
Stad: Zwolle


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Yourhosting pakketten, Yourhosting opzeggen, Webhosting, Website hosting WordPress, Hosting website betekenis, Hostnet, Domein hosting vergelijken, Goedkope hosting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Resello Resello 0 meter Wij doen nu al langer zaken met Resello en ervaren Resello als een fijne en betrouwba...
Versio Versio 16 meter Al jaren klant, maar de support is de laatste jaren extreem verslechterd. Vroeger kon...
Time2impress Time2impress 399 meter Net intake gedaan. Wacht af waar ze mee komen. Ben benieuwd
Buro Vloed Buro Vloed 2 km Enthousiaste vriendelijke mensen, oog voor detail. Daarnaast denken ze goed mee met m...
EgoMedia EgoMedia 2 km Webdesign, grafisch ontwerp en hosting
F&J webcreation F&J webcreation 4 km Hét online marketing webbureau uit Zwolle. En wij laten online ECHT voor je werken! ...
Pointeast Pointeast 4 km 100% focus op SharePoint.
IMPRES IMPRES 4 km IMPRES is een partij in Zwolle die goed meedenkt over digitale oplossingen. In ons ge...
De Websmid De Websmid 4 km We zijn superblij met onze nieuwe website van de Websmid! :- Een kundig en enthousias...
Rope Solutions BV Rope Solutions BV 4 km Rope Solutions is een dynamisch bedrijf waar we een simpele visie nastreven: software...
MixCom MixCom 4 km Professioneel bedrijf met zeer competente medewerkers.
Afslagzuid Afslagzuid 4 km Afslagzuid! Bureau voor creatieve communicatie.
Peppix Benelux Peppix Benelux 5 km Wij zijn zeer tevreden over de fantastische website die Peppix heeft afgeleverd. Same...
Bosman ICT Services Bosman ICT Services 5 km Snelle service en altijd een passende oplossing
Recensies
We werken al jaren samen met Vevida. Deze partij is onderdeel van Yourhosting. De laatste maanden hebben we veel te maken gehad met downtime van onze websites. De communicatie rond deze storingen is zeer slecht en ze kondigen onderhoud gewoonweg niet aan. Deze week zijn er weer website down gegaan, dit was de derde keer in twee weken! UPDATE 08/11/2022 Beste René, Uiteraard hebben we elke keer dat al onze websites down waren contact gezocht met jullie. Dan krijgen we het bekende verhaal van een storing... Wij hebben meerdere websites draaien die de afgelopen maanden zonder overdrijven meer dan 10 keer down zijn gegaan zonder dat we vooraf of achteraf fatsoenlijke uitleg krijgen. Dit is wat mij betreft echt schrijnend.
Kort geleden de website van de muziekvereniging maar verplaatst naar yourhosting omdat wij totaal niet tevreden waren met de vorige host. Ik dacht dat het wel makkelijk te verhuizen zou zijn maar nadat ik per ongeluk zoal de mail als website helemaal uit de lucht heb gehaald kon de webservice beiden gelukkig helemaal redden en dat binnen 2 dagen! Wij hadden alle mail weer terug en de website weer werkend. Echt super top geregeld door Richard en ook super blij dat het allemaal zo snel te realiseren was! Communiceren met deze partij gaat een heel stuk sneller en prettiger dan met de vorige host, en ik zou iedereen aanraden om dus deze host te gebruiken! Ook de verhuisservice trouwens, want die werken echt super prettig met je mee!
De klantenservice heeft mij vlot en adequaat geholpen. Ik krijg veel mails binnen en die ruim ik voornamelijk op in verschillende mappen. Er komt ook veel 'rommel' binnen en die wil ik zo snel mogelijk verwijderen. Opeens lukte dat niet meer; ik kreeg steeds een foutmelding en de mails bleven gewoon in de mailbox staan. Heel irritant. De klantenservice liet mij weten dat ik een vinkje in de Instellingen aan moest zetten en gaven mij de juiste instructies om dat te doen. Super: nu werkt het weer!!
13 jaar lang bij YourHosting een pakket gehad voor mijn websites. Altijd goede service en kwaliteit van diensten. Ik heb 3 tot 4 kleine websites met weinig traffic, dus een klein pakket voldeed. Helaas is het beleid per 2022 gewijzigd, waardoor je met meer dan 1 website automatisch het Premium+ pakket hebt wat ruim 3x zo duur is. Voor een 1 kleine website is dit prima geschikt. Maar voor mij werden deze kosten te hoog voor wat ik nodig had. Bij beëindiging van mijn contract en alles overzetten naar een nieuwe hosting provider ben ik met goede service en meedenken geholpen door David. Voor mij was de prijs- en beleidswijziging de enige reden om over te stappen, wat ik jammer vind, anders was ik gewoon bij YourHosting gebleven.
Al maanden zag ik op tegen het migreren van onze website en mail van onze huidige provider naar Yourhosting. We hadden al een account lopen bij Yourhosting voor een andere website. Onze huidige provider gaf steeds vaker problemen en ging nu tegen hoge kosten voor zijn klanten !! de servers aanpassen, dus daarom uiteindelijk besloten om ook deze tweede website bij Yourhosting onder te brengen. Ik kwam in contact met Thommas en hij heeft me enorm goed en snel geholpen. Zeer professioneel en na een paar keer contact te hebben gehad zal alles vanaf vandaag via Yourhosting gaan draaien. 5 Sterren en een dikke 10 met een griffel.
Al jaren ben ik tevreden klant bij Yourhosting en vandaag had ik een vraag over mijn huidig hostingpakket of deze nog wel passend is voor mijn huidige wensen. Dit bleek van niet. Ik kan terug naar een goedkoper pakket, hoe fijn is dat :-! En daarin ben ik superfijn geholpen en geadviseerd door Mariam. Heel vriendelijk, snel en vakkundig advies. Ik blijf nog wel even klant bij Yourhosting :-.Top!
Tegenwoordig valt Argeweb onder Yourhosting. Eigenlijk geen goede ervaring mee kunnen opdoen. Wel slechte. Ze zoeken niet het contact met de klant maar zijn er juist op gefocust alles te automatiseren en klant het zelf te laten uitzoeken. Opzeggen of verhuizen van domeinnaam wordt lastiger gemaakt ipv makkelijker. Als een bedrijf vooral winst en gemak voor ogen heeft boven klantenservice, dan moet je toch oppassen en liever verder kijken en soms ook gewoon bij een ander meer betalen. Dan voelt geld uitgeven iig terecht. Ik zeg alles op en verhuis de boel.
Super support! Ik heb recentelijk een nieuwe website gemaakt en had wat problemen om deze live te krijgen. Het antwoord op mijn vraag was helaas niet terug te vinden in de faq. Dus dan maar even een e-mail naar support. Daar werd ik super geholpen door Alex en Thommas. Na wat over en weer geschreven te hebben werd mij duidelijk dat ik iets niet goed gedaan had. Ik begreep niet goed wat de oplossing was en voordat ik het wist had support het voor mij opgelost en m’n nieuwe website stond live. Het is fijn als je ergens terecht kunt met je vragen. Maar het is dat kleine beetje extra dat het contact zo plezierig maakt. En dat kleine beetje zorgde ervoor dat mijn website voor mij werd live gezet en ik aanvullend advies kreeg.
De klantenservice is telefonisch bijna niet bereikbaar. Sta iedere keer weer 30 minuten in de wacht. Het kennisniveau van de klantenservice is beneden peil, en ze zijn niet in staat om efficient tot oplossingen te komen. Mijn overeenkomst moest een tenaamswijziging krijgen en een ander pakket. Zeer eenvoudig en simpel zou je denken. Ongelofelijk hoeveel email, telefoon en aparte formulieren ik heb moeten invullen. Verwijzen naar hun administratie die je dan weer zelf apart moet e-mailen. Zeer klantonvriendelijkheid, inefficient en zeker niet meedenkend. De administratie beschikt ook niet over het verwachte kennisniveau en onderling wordt er blijkbaar niet overlegd tussen klantenservice en administratie. Zeer frustrerend. Ook de prijzen zijn misleidend.
Bij Yourhosting werkt lieve Thommas, Je let op de punten en de komma’s Hoe jij me hebt geholpen bij de mail... Elke vraag die ik je stelde, niets was je te veel Ik kan nu weer mailen als een dolle Mijn mailbox is nu niet meer traag en volle Dus Thommas je bent mijn grote held Ik wilde dat ik je veel eerder had gebeld Dank voor je hulp, ben opgelucht dat je alles zo naadloos hebt overgezet. 1000 x dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid