facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Websmid

De Websmid

Info

De Websmid bouwt professionele en succesvolle webshops (Prestashop) en websites (Wordpress) incl. ontwerp, hosting, zoekmachine optimalisatie en support.

Geschiedenis

U wilt het online maken? Daar wil De Websmid u graag bij helpen. Ons doel is niet het bouwen van een website of webshop maar vooral om u online succesvol te maken. Samen met u bekijken we op welke wijze we dat het beste kunnen doen. Wij bieden u daarvoor alle benodigde diensten zoals design en fotografie, website/webshop bouw, maatwerk applicaties, zoekmachine optimalisatie, Adwords campagnes, hosting, domeinnaam registratie etc.

In alles kijken wij goed naar de kosten en de mogelijke opbrengsten want investeren mag maar het moet natuurlijk wel renderen.



"De Websmid helpt je om online succesvol te zijn. Wij bouwen niet alleen een betere website in WordPress of webshop in PrestaShop maar verzorgen ook de volledige SEO en SEA. Vanzelfsprekend nemen we je ook de hosting en het onderhoud uit handen."
Adres: Assiesplein 10, 8011 XD Zwolle
Telefoonnummer: 038-7601601
Stad: Zwolle
Route: Assiesplein 10
Postcode: 8011 XD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Website laten maken Zwolle, PrestaShop specialist, PrestaShop kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IMPRES IMPRES 484 meter IMPRES is een partij in Zwolle die goed meedenkt over digitale oplossingen. In ons ge...
F&J webcreation F&J webcreation 522 meter Hét online marketing webbureau uit Zwolle. En wij laten online ECHT voor je werken! ...
Rope Solutions BV Rope Solutions BV 731 meter Rope Solutions is een dynamisch bedrijf waar we een simpele visie nastreven: software...
Peppix Benelux Peppix Benelux 1 km Wij zijn zeer tevreden over de fantastische website die Peppix heeft afgeleverd. Same...
Buro Vloed Buro Vloed 2 km Enthousiaste vriendelijke mensen, oog voor detail. Daarnaast denken ze goed mee met m...
EgoMedia EgoMedia 4 km Webdesign, grafisch ontwerp en hosting
Time2impress Time2impress 4 km Net intake gedaan. Wacht af waar ze mee komen. Ben benieuwd
Yourhosting Yourhosting 4 km We werken al jaren samen met Vevida. Deze partij is onderdeel van Yourhosting. De laa...
MixCom MixCom 6 km Professioneel bedrijf met zeer competente medewerkers.
Afslagzuid Afslagzuid 6 km Afslagzuid! Bureau voor creatieve communicatie.
Bosman ICT Services Bosman ICT Services 8 km Snelle service en altijd een passende oplossing
Recensies
We zijn superblij met onze nieuwe website van de Websmid! :- Een kundig en enthousiast team stond vanaf dag 1 voor ons klaar om ons te helpen aan een nieuwe website. Goede communicatie, veel creatieve input, altijd enthousiast en geen verrassingen achteraf. Kortom, wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen die een professionele partner zoekt voor zijn bedrijf voor het bouwen van een nieuwe website de Websmid van harte aanraden! Hartelijke groeten, Team TRAFF
Hebben letterlijk al onze zorgen overgenomen en nemen je perfect mee in het gehele traject! Een echt aanrader voor wie zijn website en google op rolletjes wil hebben! Mochten ook de ontwerpen gebruiken voor de bestickering van de bussen.
Wij zijn met onze webshop Snoepstore.nl overgestapt naar de Websmid.nl uit Zwolle, omdat onze webshopbouwer Jarno de Vries ook een topper geen tijd meer had, Alles wat ze ons beloofd hebben is waarheid geworden, de overgang verliep vlekkeloos, kleine probleempjes werden gelijk opgelost, het design van de webshop is schitterend vernieuwd.. De websmid.nl is een professioneel bedrijf met hele aardige mensen en betrouwbaar en betaalbaar. Sinds we onze webshop over laten zetten hebben naar de websmid.nl zijn onze bestellingen bijna verdubbeld en we waren al heel druk. Dus mocht je ooit een webshop laten bouwen, of over willen stappen naar een professionele webshopbouwer, dan zit je hier goed! vriendelijke groet Gerrit Pijpers Snoepstore.nl
C.L.Meijer autobekleding Meubelstoffering zijn heel erg tevreden over De Websmid. Zeer goede communicatie, en mocht je problemen hebben ....deze worden heel snel opgepakt, en het team gaat door tot alles naar volle tevredenheid is.
Deskundige medewerkers die met je meedenken en je website passend maken op maat. Zeer toehankelijk en gemakkelijk te bereiken via mail en telefonisch. Mijn complimenten!!!!
Snelle en flexibele partner gevonden voor onze webshop. Transparante communicatie en opvolging. Zeker een aanrader op gebied van webshops & websites.
De WebSmid, een aanrader als je op zoek bent naar een goede en snelle website bouwer en betaalbaar!.
Ik ben zeer tevreden over De Websmid. Goede communicatie, punten worden snel opgepakt, en men gaat door tot alles naar volle tevredenheid is.
De Websmit BV heeft uitstekend werk geleverd voor mijn bedrijf KV Koeriersdiensten. De communicatie loopt erg snel en soepel en het resultaat mag er zijn! Een mooi logo, website, flyers en visitekaartjes laten ontwerpen. Zeer blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid