facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoshida Sports

Yoshida Sports

Info

sportcentrum voor conditietraining, vechtsport en zelfverdediging.

Openingstijden
ma-vr 16:30 21:30
di-wo-do 17:30 22:30
za 9:00 12:00
zo gesloten

Geschiedenis

Met een mix van verschillende sporten is Yoshida Sports zó breed dat iedereen er wel iets van zichzelf in terugziet. De pers schreef al eens over 'de grote wereld achter de kleine deur'. En het is een feit dat Yoshida Sports wordt geleid vanuit een gevoel van warmte.



"Wij richten ons bewust op recreanten, mensen die lekker willen bewegen zonder enige verplichting", zegt eigenaar Joost van Poorten. Die ontspannen en ongedwongen sfeer voel je meteen bij binnenkomst. Hier is alles in evenwicht.



Wil je meer weten over ons aanbod van verschillende sporten klik door en bekijk de verschillende mogelijkheden. We maken in onderverdeling in zelfverdediging, fitnesscircuittraining, vechtsport en conditietraining.



"Met een mix van verschillende sporten is Yoshida Sports sinds 1987 zó breed dat iedereen er wel iets van zichzelf in terugziet. De pers schreef al eens over 'de grote wereld achter de kleine deur'. En het is een feit dat Yoshida Sports wordt geleid vanuit een gevoel van warmte."Wij richten ons bewust op recreanten, mensen die lekker willen bewegen zonder enige verplichting", zegt eigenaar Joost van Poorten. Die ontspannen en ongedwongen sfeer voel je meteen bij binnenkomst. Hier is alles in evenwicht."
Adres: Energielaan 15-15a, 5405 AD Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413-259101
Stad: Uden
Route: Energielaan 15-15a
Postcode: 5405 AD


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:30
Dinsdag: 17:30 - 22:30
Woensdag: 17:30 - 22:30
Donderdag: 17:30 - 22:30
Vrijdag: 16:30 - 20:30
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: PEUTERDANS Uden, Boksles Uden, Krav Maga Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dansschool UDANCE Dansschool UDANCE 34 meter Keurig en netjes behandeld
Personal Fitness Nederland - Uden Personal Fitness Nederland - Uden 244 meter Heb tot volle tevredenheid meegedaan aan het programma "fit achter het stuur&quo...
Clubpt Clubpt 249 meter Super sporten daar lekker bezig geweest
Personal Training Group Uden Personal Training Group Uden 396 meter Super fijne begeleiding. Het is meer dan sporten alleen. Totale begeleiding om je per...
Sportstudio Next Level Sportstudio Next Level 430 meter Super gezellige sportschool, kleinschalig maar een groot aanbod van diverse groepsle...
Ki-Gym Ki-Gym 457 meter Geen overdreven machogedrag maar gewoon lekker sporten. De leraar heeft alles goed in...
Chonjikwan Martial Arts Centre Uden-Netherlands Chonjikwan Martial Arts Centre Uden-Netherla... 552 meter Heel fijne mensen. Heel leuk georganiseerde internationale stages.
Hockeyclub Uden Hockeyclub Uden 557 meter Altijd gezellig om een wedstrijd te kijken van het team van onze zoon. Goeie sfeer!
Dames Jong 2 Uden Dames Jong 2 Uden 564 meter Hallo allemaal, Welkom op de teampagina van Dames Jong 2 uit Uden! Via deze weg will...
Tennisvereniging LTC Uden Tennisvereniging LTC Uden 573 meter Nette club, iets te weinig parkplaatsen. Organisatie vriendelijk en flexibel.
Schietsport Vereniging Doelbewust Schietsport Vereniging Doelbewust 616 meter Geweldige schietvereniging
rksv UDI'19/CSU rksv UDI'19/CSU 830 meter UDI’19 in een notendop
CrossFit HillFit Uden CrossFit HillFit Uden 854 meter Perfecte plek om hard aan je fitheid te werken, maar ook veel plezier te hebben met p...
De Keien Atletiek De Keien Atletiek 883 meter Mooie atletiek baan met tribunes. Goede organisatie
Turnen Dames V&K Uden Turnen Dames V&K Uden 1 km Hier plaatsen wij de wedstrijdverslagen, foto's en filmpjes van onze turnsters! Zij t...
Fenix Uden Fenix Uden 2 km Hele fijne club om mee samen te werken. Fijn dat we nu maar 1 aanspreekpunt hebben en...
Elke Sport en Begeleiding Elke Sport en Begeleiding 2 km Geen berg te hoog, geen doel onbereikbaar!
Blij in Balans Blij in Balans 2 km Professionele begeleiding in het gehele proces rondom het afvallen. Je leert te om te...
Recensies
Eenmaal binnengekomen in de grote wereld achter de kleine deur, weet je dat deze deur eenmaal geopend, niet meer gesloten wordt. In alle mogelijkheden wordt meegedacht en oplossingen zijn er of worden genomen. Superbedrijf met aandacht voor de mens, dankjewel Joost en Jet
Echte toppers,kunnen heel goed met kinderen over weg.. ze leren spelenderwijs maar ook serieuse lessen.. er is geen betere..
Yoshida Sports is voor mij een 2de thuis. Een fijn huiselijk gevoel bij binnenkomst met vriendelijke mensen. Je word er heel goed begeleid en getraind door ervaren mensen. Er word met veel respect met elkaar omgegaan en grenzen worden gerespecteerd. Iedereen is gelijk bij Yoshida Sports. De eigenaar en eigenares zijn liefdevolle en warme mensen. Al je benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Yoshida. De diversiteit aan sporten is groot, er is veel keuze zodat je goed kan kijken wat echt bij je past. Kortom, ben je opzoek naar een sportschool die laagdrempelig is en waar je lekker kan sporten op je eigen niveau en tempo? Kom eens langs en neem een kijkje naar “de grote wereld achter de kleine deur”
Ik sport al sinds m’n 14e bij Yoshida al 22 jaar, veel positieve veranderingen en groei mee gemaakt van mezelf en van Yoshida. Ook al ben je een tijd afwezig geweest het voelt altijd weer als thuis komen. Momenteel maak ik gebruik van personal training, je wordt hier persoonlijk begeleid door Joost, die je telkens weer weet te verassen en uit te dagen. Dit alles wordt op een professionele manier begeleid. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ush!
Yoshida is echt een super fijne sportplek. Ik kom er al meer dan 10 jaar en vind het heerlijk om wekelijks even los te gaan bij Joost. Zeer professioneel, veiligheid voorop, gedreven en vol met passie runnen Joost en Jet hun bedrijf. Elke week opnieuw stap ik blij en voldaan de deur uit daar! Aanradertje! 'Je hoeft niet snel te zijn als je maar op schiet'!
Begin 2021 heb ik contact opgenomen met Joost voor personal training. Nadat ik vroeger topsport heb gedaan vond ik sporten al jaren niet meer leuk, mijn conditie was niet meer geweldig en de drempel om weer te beginnen was dan ook best hoog. Maar Joost wist daar meteen mee om te gaan, je op je gemak te stellen, te kijken en vooral luisteren wat jij nodig hebt, niet kan of juist WEL kan. Zo ben ik sporten echt weer leuk gaan vinden en ik ga nu heel veel plezier naar Yosida Sports toe. Of het nou voor personal training is of voor de fijne groepslessen het is allebei een feestje om heen te gaan! Dank je wel Joost voor je vertrouwen, luisterend oor en dat ik niet meer aan de zuurstof moet bij een rondje hardlopen . Ik hoop dat je nog vele mensen op deze manier mag helpen.
Yoshida is een fijne sportschool, wat voelt als thuis. Je komt dan ook letterlijk en figuurlijk de huiskamer binnen. Iedereen is welkom en er word dan ook oo een leuke manier getraind. Iedereen kan mee doen op zijn/haar eigen niveau. Wanneer je geen vaste trainings partner hebt, is er altijd wel iemand die met jou wil trainen.
Yoshida Sports! De gym waar ik de basis van het kickboksen heb geleerd. Techniek, conditie, kracht maar ook belangrijk de gezelligheid tijdens het sporten. Helaas destijds afscheid moeten nemen van de gym in Uden. Echter nooit gestopt met de sport en inmiddels weer veel extra ervaring opgebouwd bij Team van Roosmalen en Team Ling Ho in ‘s-Hertogenbosch. Yoshida sports is een prachtige school met mooie sportzalen. Goede faciliteiten qua kleedruimtes/douches. Genoeg geschreven, snel tijd om eens langs te komen met wat sportvrienden uit Den Bosch op een spar avond in Uden! 20 rondes a 2 min? Gr. Tijn
Wat een fijne omgeving om te mogen sporten. Altijd een warm welkom en persoonlijke aandacht. Er wordt hard gewerkt door iedereen. “Je hoeft niet snel te zijn als je maar opschiet”…..Stimuleren en motiveren dat kan Joost als de beste. Met goede, stevige muziek lukt het altijd om het beste uit mezelf te halen! Net even dat extra’s te kunnen geven waardoor ik weer met een voldaan gevoel de les kan afsluiten. Ik hoop nog vele jaren bij Yoshida te mogen sparren met mijn maatje!!
Ik ben al meer dan 10 jaar lid van Yoshida. De reden is dat Yoshida naast een plek waar hard getraind en gesport wordt. Ook een ontzettend veilige, fijne en prettige omgeving om te zijn. Iedereen is meer dan welkom en je voelt je direct thuis! Wil je een stap maken in de sport of train je al jaren en ben je opzoek naar een fijne plek is dit the place to be!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid