facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Fitness Nederland - Uden

Personal Fitness Nederland - Uden

Info

Wil jij afvallen? Je energieker voelen? Of je conditie verbeteren? Wat je doel ook is, voor iedere sporter wordt er een persoonlijk plan opgesteld!



"Bij Personal Fitness Nederland coachen wij je naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven.Onze gecertificeerde personal trainers in Uden kunnen je o.a. helpen met:- 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat- Fitter, strakker en sterker worden- Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou- Tegen het scherpste tarief uit de regioWij werken met onze bewezen methode die uit drie pijlers bestaat:- Beweging: trainen met jouw personal trainer en in kleine groepjes- Voeding: individueel advies afgestemd op jou- Mental coaching: jij je gedachten de baas wordt en zelfverzekerd in je vel zitWij geven altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 22.000 Nederlanders volgden het programma met succes! Ben jij de volgende?"
Adres: Protonenlaan 30, 5405NE Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0618335918
Stad: Uden
Route: Protonenlaan 30
Postcode: 5405NE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 11:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aerial Arts Uden Aerial Arts Uden 72 meter Ontzettend fijne dans/yoga/fitness school. De eigenaresse is echt top, in de lessen v...
Body Style Uden Body Style Uden 107 meter Vandaag weer les gehad van Ruvienne. Ze zag aan de manier waarop een andere persoon ...
Dansschool UDANCE Dansschool UDANCE 219 meter Keurig en netjes behandeld
Energy Factory The Energy Factory The 226 meter Leuke dansles voor mijn meisje van 9
Yoshida Sports Yoshida Sports 244 meter Eenmaal binnengekomen in de grote wereld achter de kleine deur, weet je dat deze deur...
Basic-Fit Basic-Fit 380 meter Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
Basic Fit Basic Fit 394 meter
Clubpt Clubpt 480 meter Super sporten daar lekker bezig geweest
Schietsport Vereniging Doelbewust Schietsport Vereniging Doelbewust 576 meter Geweldige schietvereniging
Tennisvereniging LTC Uden Tennisvereniging LTC Uden 593 meter Nette club, iets te weinig parkplaatsen. Organisatie vriendelijk en flexibel.
Sportstudio Next Level Sportstudio Next Level 661 meter Super gezellige sportschool, kleinschalig maar een groot aanbod van diverse groepsle...
Ki-Gym Ki-Gym 688 meter Geen overdreven machogedrag maar gewoon lekker sporten. De leraar heeft alles goed in...
Hockeyclub Uden Hockeyclub Uden 688 meter Altijd gezellig om een wedstrijd te kijken van het team van onze zoon. Goeie sfeer!
BodyVision Healthclub BodyVision Healthclub 693 meter Superfijne, kleine sportschool met gemoedelijke sfeer. Veel persoonlijke aandacht en ...
Dames Jong 2 Uden Dames Jong 2 Uden 697 meter Hallo allemaal, Welkom op de teampagina van Dames Jong 2 uit Uden! Via deze weg will...
Chonjikwan Martial Arts Centre Uden-Netherlands Chonjikwan Martial Arts Centre Uden-Netherla... 716 meter Heel fijne mensen. Heel leuk georganiseerde internationale stages.
De Keien Atletiek De Keien Atletiek 825 meter Mooie atletiek baan met tribunes. Goede organisatie
rksv UDI'19/CSU rksv UDI'19/CSU 889 meter UDI’19 in een notendop
Recensies
Heb tot volle tevredenheid meegedaan aan het programma "fit achter het stuur" dat werd aangeboden door de taxibranche. Quincy heeft mij opnieuw laten beseffen hoe belangrijk bewegen in combinatie met de juiste voeding is. Afgezien van het feit dat ik 8 kilo lichter ben en nog steeds langzaam maar zeker afval, voel ik me echt veel fitter en soepeler. Als je wat ouder wordt is het erg belangrijk om daaraan te blijven werken. Daarom ga ik verder met trainen, wel wat dichter bij huis. Tot slot wil ik Quincy en ook stagiaire Job hartelijk danken voor hun zeer motiverende inzet, hoedje af!!!
Quincy is een zeer kundige no nonsense trainer. De trainingen een op een en de groepstrainingen kleine groep zijn afwisselend. Bij blessures past hij het aan. Er is een fijne sfeer, een grapje op zijn tijd maar ook hard werken om het beste uit jezelf te halen. Ook fijne trainingen gehad van Job. Bedankt toppers!
Mijn eerste jaar zit erop. Quincy en Bryan zijn gemotiveerd en denken goed met je mee als je met een blessure zit. Ze weten je steeds weer te motiveren om een stapje extra te zetten. De combinatie van personal training en groepstraining werkt fijn voor mij, omdat ik zo aan mijn eigen doelen kan werken en in een groep gemotiveerd om een uur te knallen. Mijn doel om aan mijn zwakke rug na een whiplash te werken is bereikt en de eerste 10 kilo is eraf. Wil je mooie resultaten, maar ook lol tijdens de training? Dan zeg ik doen.
De belangrijkste reden voor mij om voor PFN te kiezen is de totaalaanpak die zij hanteren. Quincy is zeer kundig in het kiezen van trainingsmethoden die passend zijn voor mij. Beperkingen of blessures zijn geen probleem. Quincy kent veel alternatieven. Hij kan goed luisteren en weet me uit te dagen zodat ik alles uit mezelf haal. Dit is nu na een jaar samenwerken onverminderd en dat heb ik bij geen enkele reguliere sportschool zo ervaren. Ik heb mijn doelen gehaald en ik blijf graag sporten bij PFN.
Ik heb individuele en groepslessen gevolgd en ben hier zeer tevreden over. Je werkt aan je persoonlijke doelen, die ook regelmatig geëvalueerd worden. Naast de trainingen kun je werken met een app met voedingsschema’s. De sfeer is relaxed, je wordt gestimuleerd om jezelf steeds iets meer uit te dagen en gaat met een voldaan gevoel naar huis. Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie en eventuele blessures. Door de trainingen zit ik weer beter in mijn vel, voel me energieker en heb bijna geen last meer van mijn rug.
Ik heb een jaar een lidmaatschap gehad met 1 op 1 training en groepslessen onder leiding van Quincy. Ben enorm tevreden met de ervaring die ik gehad heb. Quincy is een no-nonsense en erg betrokken trainer met verstand van zaken. Ondanks mijn frozen shoulder heb ik volop mee kunnen trainen omdat hij on the fly mijn oefeningen kan aanpassen.
Ben nu een half jaar bezig en heb zojuist oneindig verlengd! Waarom? Persoonlijke, no-nonsense aanpak, helder en duidelijk. Weet mij tot dingen te brengen waarvan ik zelf niet wist dat ik het kon. Absoluut geen pusher! Lekker relaxed. Ik zit lekker in mijn vel wat ook veel strakker zit en heb meer energie. Wat wil je nog meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid