facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yooker

Yooker

Info

Yooker is uw partner op het gebied van webdesign. Realisatie van uw persoonlijke wens naar een moderne website.

Geschiedenis

Yooker is een modern & flexibel internetbureau gespecialiseerd in communicatie.

Adres: Industrieweg 23, 5527AJ Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31681736152
Stad: Hapert
Route: Industrieweg 23
Postcode: 5527AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kahlo Websites | Teksten (SEO) | hosting Kahlo Websites | Teksten (SEO) | hosting 1 km Kahlo Websites | Copywriting (SEO)
Werken in de Kempen Werken in de Kempen 2 km Ik werk als interim corporate recruiter voor Profel Nederland in Eersel. Wij maken ge...
Sport- en Spelmateriaal Sport- en Spelmateriaal 2 km *Goed persoonlijk en uitgebreid advies *Ervaring in sportlessen geven *Ervaring in ...
Recensies
Yooker is een professioneel en dynamisch team, dat altijd voor je klaar staat en super werk doet. Hele mooie site gemaakt. Yooker heeft al mijn wensen in de site en alle functionaliteiten aangepast. Verder hebben ze heel veel know-how en kunnen je ook goed adviseren. Een absolute aanrader!
Top bedrijf! Voor onze stichting hebben ze een nieuwe website gebouwd. Denken goed mee en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Echt een aanrader!
Een aanrader. Yooker heeft voor ons een mooie en duidelijke website gemaakt. Ze hebben al onze wensen kunnen verwerken in de website. Zijn altijd bereikbaar, en ook snel met het oplossen van problemen.
Ik heb bij Yooker mijn logo en visitekaartjes laten ontwerpen. Ik ben erg tevreden over de medewerking en resultaat. Bovendien erg snelle response bij eventuele vragen. Aanrader!
Top bedrijf! Yooker heeft voor mij een site gemaakt precies zoals ik hem wou hebben. De site ziet er zeer netjes uit, contact verliep ook vlot en er werd goed meegedacht. Kortom een aanrader!
Heel fijn bedrijf! Erg enthousiast. Luisteren goed naar je wensen en denken mee in passende oplossingen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid