facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werken in de Kempen

Werken in de Kempen

Info

De vacaturesite van de Kempen.

Geschiedenis

De vacaturesite van de Kempen.

Onze taak

werkenindekempen.nl zorgt voor een betere zichtbaarheid en vindbaarheid van bedrijven en vacatures. De Kempen staat bol van werkgelegenheid. Nu gaan we het echter zien!

Label

Werken in de Kempen is hét platform van de regio waar werkgevers en werkzoekenden bij elkaar komen. Een brede dienstverlening maakt dit mogelijk, samen met een grote community Kempenaren die ons volgt via onze vacaturesite, vacaturekrant of via onze gespecialiseerde recruiters. Als partner ontzorgen wij bedrijven op het gebied van personeelswerving en bemiddeling.

Wat Werken in de Kempen doet?

- Werk Buro: recruitment [werving & selectie, detachering en payrolling]
- Media Buro: advertising [vacaturesite, vacaturekrant en social media]
- Merk Buro: marketing [HR marketing, online marketing, employer branding]

Onze dienstverlening is een vernieuwende en unieke combinatie in de regio. Ons enthousiaste team van professionals gaat tot het uiterste om mensen blij te maken!



"Welkom bij Werken in de Kempen! Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de Brabantse Kempen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Of je nu zelf op zoek wilt naar een nieuwe baan of juist wilt dat wij jou gaan helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Wij hebben de meeste vacatures in de regio; van Veldhoven tot Hilvarenbeek en van Oirschot tot Reusel. Onze recruitmenttak kan jou helpen met het maken van de juiste keuzes, waarbij we uiteraard kijken naar jouw persoonlijke wensen.Ook voor werkgevers bieden wij dienstverlening op maat. Plaats je vacatures op onze vacaturesite of laat onze recruiters je helpen bij het vinden van nieuw personeel via detachering of werving & selectie.Werken in de Kempen; Voor een baan op fietsafstand."
Adres: Oude Provincialeweg 68, 5527 BR Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0497 21 00 26
ln.nepmekedninekrew@ofni
Stad: Hapert
Route: Oude Provincialeweg 68
Postcode: 5527 BR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: werken in de kempen parttime, werken in de kempen indeed, werken in de kempen facebook, vacatures eersel, werken in de kempen banenbeurs, vacatures bladel, werken in de kempen hapert, werken in bergeijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yooker Yooker 2 km Yooker is een professioneel en dynamisch team, dat altijd voor je klaar staat en supe...
HAPERT Aanhangwagens HAPERT Aanhangwagens 2 km Ik had al 2 aanhangwagens van hapert die prima voldoen. Bewust gekozen om ook een ba...
Recensies
Ik werk als interim corporate recruiter voor Profel Nederland in Eersel. Wij maken gebruik van het platform Werken in de Kempen om onze vacatures te plaatsen. Het is een mooie website, handig in gebruik en het ziet er allemaal strak uit. Via deze weg hebben wij ondertussen 3 nieuwe collega's mogen aanwerven. Lars, onze accountmanager, is goed op de hoogte hoe je het beste iemand kan aanwerven, hij geeft goed advies en tips. Lars volgt zijn klanten goed op en weet de verbinding te maken. Werken in de Kempen is een voorloper op vlak van employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, marketing, recruitment en kent de regionale markt erg goed. Wij zijn een tevreden klant!
Ik ben ontzettend goed geholpen. Ik was erg zoekende met het vinden van een nieuwe uitdaging. Tijdens het gesprek hebben ze samen met mij een profiel samengesteld en aan de hand daarvan hadden zij een aantal bijpassende vacatures. Het was een heel fijn gesprek, ze denken echt met je mee en willen je heel graag helpen. Binnen een week had ik al verschillende sollicitaties lopen en uiteindelijk een heel leuk bedrijf gevonden dankzij werken in de kempen. Een echte aanrader als je zoekende bent dus!
Mijn ervaring met Werken in de Kempen is zeer positief! Binnen 6 weken een baan gevonden voor een mooie stap in mijn carrière. Van een uitgebreid kennismakingsgesprek, naar een goede begeleiding met tips voor in de praktijk. Mijn complimenten aan Kristel. Goed gedaan en ontzettend bedankt!
De mensen van Werken in de Kempen zijn toppers! Ik heb met verschillende recruiters te maken gehad, maar Werken in de Kempen is voor mij de eerste die verder kijkt dan mijn CV. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en om een passende werkgever te vinden. Ze zijn erg betrokken bij het proces en ze staan altijd voor je klaar. Ik ben ontzettend enthousiast en kan ze iedereen aanraden!
Ben zeer tevreden bij jullie .Heel fijn gesprek gehad en binnen een paar dagen hadden ze een nieuwe baan voor me gevonden.Ze hebben gekeken waar mijn interesse liggen en wat ik leuk vind. Bedankt allemaal.
Ze hebben mij goed geholpen om te achterhalen welke functies het beste bij mij zouden passen. Daarna heb ik enkele vacatures doorgestuurd gekregen welke mogelijk interessant zouden zijn. Na enkele gesprekken en tussentijds fijn contact met werken in de Kempen nu een nieuwe baan gevonden. Zeer tevreden over hoe dit is verlopen!
Behulpzaam, professioneel team met goed luisterend oor. Ze zijn echte toppers. Het was voor hen makkelijk een goede match te vinden en nu werk ik voor een fijn bedrijf.
Super fijn geholpen. Binnen 2 dagen mocht ik op gesprek komen. Ze keken naar mijn wensen en wat bij mijn niveau paste. Werken in de Kempen is dat zelfde gesprek gaan kijken wat ze aan vacatures op hadden staan. Binnen een week kon ik op gesprek komen bij een bedrijf in Waalre! Hier ben ik uiteindelijk op aangenomen en heb super veel zin om aan de slag te gaan! Heb je vragen of wil je hulp, je hoeft ze maar te appen of te bellen en dan helpen ze die zelfde dag nog, en anders laten ze wat weten dat het wat langer kan duren. Werken in de Kempen is zeker een aanrader!
Superteam, ze nemen de tijd om naar je te luisteren en zoeken actief mee naar een baan. Binnen een week op gesprek en aangenomen bij een bedrijf in Eersel. Super veel zin in. Dank je wel allemaal Groetjes Hanneke
Begin oktober terecht gekomen bij Werken in de Kempen. Een heel fijn intakegesprek met Laura gehad. Al snel had ik mijn eerste sollicitatie gesprek. Binnen 3 weken was het rond. Een nieuwe baan. Helemaal uit mijn comfortzone maar met alle hulp van Laura begin ik aankomende week vol zelfvertrouwen aan mijn nieuwe uitdaging. Super blij dat ik deze stap heb gezet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid