facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogastudio Namaste

Yogastudio Namaste

Info

In India is namasté een gebruikelijk hindoeïstisch gebaar om de goden en elkaar te groeten en respect te tonen. Hierbij worden de handpalmen tegen elkaar gedrukt. De vingers wijzen naar boven en zijn iets richting het hoofd gebogen.

Geschiedenis

Aerial Yoga, Hatha, Kundalini, Yng, Do-In Japanse yoga, Zwangerschapsyoga, Yoga voor ouderen en voor de mensen met beperkingen, Yoga voor mannen.

Adres: Dennenbosweg 15, 7556CB Hengelo, Overijssel, Netherlands
Stad: Hengelo
Route: Dennenbosweg 15
Postcode: 7556CB



op zoek naar gerelateerd: Pilates Hengelo, Yoga voor ouderen Hengelo, Zwangerschapsyoga Borne, Yoga Enschede, Namasté betekenis, Yoga Hengelo tuindorp, Yoga Tuindorp, Yoga Delden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Well with Yoga Well with Yoga 2 km Well with Yoga biedt verschillende vormen van yoga, waaronder ook zwangerschapsyoga. ...
Puur-Eigen coaching en yoga Puur-Eigen coaching en yoga 41 km Puur-Eigen is een praktijk voor coaching, yoga en Bachbloesemremedies. Theekransjes-...
Recensies
Aanrader. Mooie sfeervolle locatie met twee zalen en bovenal fijne en deskundige yoga docenten. Daarbij hebben ze naast een breed aanbod van yoga stijlen ook regelmatig leuke workshops en extra XL yoga themabijeenkomsten. Zoals afgelopen kerst waarbij de opbrengst is gedoneerd aan de voedselbank. Super!
Yoga Centrum Namasté is een regelrechte aanrader. En waarom? Omdat er voor iedereen een passende les is. Op ieder tijdstip van de dag gedurende de week. Maar! Het meest positieve van Yogacentrum Namasté is dat er voor iedereen individuele aandacht is Waar iedereen gelijk is; of je al jaren yoga lessen volgt of net begint, het maakt niet uit. Yogacentrum Namasté is een warm bad. Gedragen door Marina Casci en haar team. Ik ben nog iedere dag blij dat ik daar mijn yoga lessen mag volgen.
Al bijna vijf jaar ben ik trouwe klant van yogastudio Namaste. Ik ben blij met de keuze van de verschillende yogavormen, de deskundige docenten en de vrijheid om zelf in te schrijven op de lessen. Een goede balans tussen ontspanning en inspanning.
De docenten zijn ontzettend warm en kundig. Het aanbod van yogalessen is heel gevarieerd en de sfeer in de yoga ruimte draagt bij aan de mogelijkheid om totale ontspanning te ervaren.
Super! Ik wou dat ik hier bij mijn eerste zwangerschap al heen was gegaan voor de zwangerschapsyoga. De docenten zijn heel kundig en begeleiden op een prettige manier. Ook de ruimtes zijn fijn en warm ingericht.
Yoga studio namaste een fijne plek om even alle spanningen los te laten. Veel aanbod van verschillende lessen en van hoge kwaliteit. Ook heel fijn dat er zowel in de ochtend als in de avond les wordt gegeven. Voor iedereen wat wils.
Een genietmoment in de drukte van de week. Zeer ontspannen zwangerschapsyoga met focus op ademhalingsoefeningen. De docent is deskundig en geeft praktische tips en oefeningen voor tijdens en voor de bevalling. Zeker aan te raden!
Na een blessure ben ik weer terug bij de yoga. Het voelt als thuiskomen. Mijn ademhaling, de oefeningen.....zo fijn voelt het. Ik voel me weer fit, rustig en na elke les weer ontspannen. Heerlijk. Namaste.
Bij Yogacentrum Namasté krijg je waardevolle lessen die doorwerken in je dagelijkse leven. Je leert bewuster met jezelf om te gaan, te luisteren naar de signalen van je lichaam en krijgt de juiste houdingen en technieken aangeboden om je lichaam en geest in balans te brengen. Fijne docenten die zich echt in je verdiepen. Ik ben er voor een cursus zwangerschapsyoga naartoe gegaan en ben 3 jaar later nog steeds met veel plezier lid!
Yogastudio Namasté is een geweldige, ontspannen plek die wordt gerund door een vrouw en team met veel liefde en passie voor yoga. Door de persoonlijke aandacht, fijne ruimte, lieve én bekwame docenten echt een heel fijne plek voor ontspanning. Ik spreek uit ervaring door het volgen van zwangerschapsyoga en de yin-yang lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid