facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogajuf Roosendaal

Yogajuf Roosendaal

Info

Yoga volgen zoals jouw lijf beweegt. Aerial, hatha, flow, yin, sup yoga en yoga op maat. Ook verschillende lessen voor kids. Toegankelijke lessen op een rustige, sfeervolle locatie met veel ruimte

Geschiedenis

Beoefen yoga met liefde voor je lijf. Voor iedereen is er een yogavorm die bij hem of haar past.
Hatha, hatha flow, stoel yoga of yin. Allen bedoeld om de geest tot rust te brengen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af.



"Yogajuf Roosendaal geeft verschillende yoga groepslessen.Yinyoga, Hathayoga , Yoga op maat, Aerialyoga & Supyoga.Deze lessen zijn geschikt voor iedereen. Er wordt rekening gehouden met lichamelijke klachten.Tijdens de lessen komen aan bod:MeditatieAdemoefeningenYogahoudingenEen fijne combinatie om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te komen.Naast wekelijkse yogalessen biedt de yogastudio ook mini yoga retreats aan. Zowel binnen als buiten.Een geheel verzorgde dag met yoga, vegetarische lunch,meditatie en verwennerij.De yogavormen kunnen verschillen van hatha, yin, aerial of supyoga."
Adres: Ettingstraat 14a, 4703GL Roosendaal
Telefoonnummer: 0650605888
Stad: Roosendaal
Route: Ettingstraat 14a
Postcode: 4703GL


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: AERIAL YOGA Roosendaal, Zwangerschapsyoga Roosendaal, SUP yoga Roosendaal, Suppen Roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga Studio Roosendaal Yoga Studio Roosendaal 851 meter Yoga, voor iedereen, op elk niveau. De lessen worden gegeven door ervaren yogadocente...
Gaya for Kids - Kinder en tieneryoga kindercoach Gaya for Kids - Kinder en tieneryoga kinderc... 2 km Kinder- en tieneryoga en kindercoaching in Roosendaal.
The Soulcircle The Soulcircle 2 km Een prima plek om te trainen en workshops te geven. Het heeft een mooie sfeervol binn...
YogiHeart YogiHeart 2 km Mijn beide dochters hebben een Kinder massage gehad bij Saskia en zeggen daar dit ove...
Ciara's Yoga Ciara's Yoga 2 km Mijn yogalessen gaan uit van een zachte aanpak en zijn opgebouwd uit een mix van yoga...
Pilates Flow Pilates Flow 3 km kleinschalige lessen in klassiek pilates
Yogacentruminbalans Yogacentruminbalans 3 km Audrey is een fijne yoga docente en doet dit met hart en ziel en vol enthousiasme. De...
Recensies
Omdat ik merkte dat ik behoefte had aan zowel fysieke en mentale ontspanning ben ik op zoek gegaan naar plekken om yoga te beoefenen en wat ben ik blij dat ik bij Karin terecht ben gekomen! Ik volg de hatha lessen en het is véél meer dan alleen ontspanning. Wat een weldaad voor je lichaam en geest. Het levert me ontspanning, energie en positiviteit. Daarnaast geeft Karin op een fijne manier tips tijdens de les. Ik kijk altijd uit naar de yoga les; wat een cadeautje voor jezelf!
Ik volg sinds een tijdje Yin yogalessen bij Yogajuf Roosendaal. Wat een weldaad voor je lichaam. Hier had ik eerder mee moeten beginnen. Ik heb geen vergelijking met andere yogalessen, maar de lessen van Karin zijn super. Je voelt je welkom. De sfeer is prettig, laagdrempelig. Je krijgt goede begeleiding hoe de oefeningen uit te voeren, wordt gecorrigeerd waar nodig, maar er is ook ruimte voor stilte. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis en kijk alweer uit naar de volgende les. Fijne bijkomstigheid is de ruimte, lekker licht en rustig en je kunt er prima parkeren.
Vorig jaar ben ik begonnen met Yin Yoga bij Karin van de Yogajuf in Roosendaal en ik moet zeggen ik ben verslaafd. Al na de eerste les vroegen mijn nicht en ik yogamaatjes en bff’s aan elkaar “voel jij je ook zo goed?”. Nou geweldig! Het is heerlijk, na de yogales ben ik echt ontspannen en de volgende dag voel ik me als herboren. De dagen na de yoga merk ik ook dat het mijn paardrijden verbetert. Ik heb een eigen paard en rijd vnl. dressuur. Hierbij is het belangrijk dat je je goed bewust bent van je eigen lichaam, de symmetrie en loslaten in je eigen lichaam om zo ook je paard te helpen dit te doen. Dan word je een geheel met je paard. Nooit verwacht dat dit daarbij zou helpen, maar het is echt waar. Karin geeft je tijdens de lessen een vertrouwd gevoel en helpt je de poses op een goede en fijne manier te doen. Haar stem kan je in soort meditatieve staat brengen en de les vliegt voorbij. Ik vind het altijd weer jammer als het voorbij is en kijk dan al uit naar de volgende les.
Mijn ervaring met de yin yoga bij Karin is dat het heel goed voelt voor mijn lijf. Ik had veel klachten. Allerlei pijntjes. Door de oefeningen die Karin geeft op de yoga avond én de manier waarop ze dat doet, voel Ik me veel beter. Echt een aanrader!! Het is voor alle leeftijden. Vooral fijn als je wat beperkt bent in je bewegingen.
De lessen van Karin zijn heerlijk afwisselend. Er wordt goed rekening gehouden met wat je op dat moment kunt. Is dus voor iedereen toegankelijk omdat er tijdens de les altijd een alternatief wordt geboden. Er hangt een relaxte sfeer tijdens de lessen en na afloop heb ik weer heerlijk positieve energie!
Ken je dat, dat je je spijkerbroek aantrekt en staat te wankelen op één been? Ik had dat vaak en meestal ging ik dan ook maar zitten om mijn broek aan te trekken, maar sinds ik wekelijks yoga doe heb ik daar geen last meer van. Daarbij ervaar ik veel meer rust in mijn hoofd. Gedachtes dwalen minder af, concentratie is beter en voor mij niet onbelangrijk, ik heb geen negatieve gedachtes meer. Ik volg les bij Karin en ze begeleid super goed. Haar stem is prettig om naar te luisteren, haar voorbeeld goed te volgen en ze heeft aandacht voor iedereen. Zelf doe je met aandacht en liefde voor je lijf oefeningen waar je spieren van inspannen maar ook ontspannen en je gewrichten soepel blijven of worden. Wanneer je een oefening nog niet kunt is dat geen probleem. Ik kan mijn enkel nog niet in mijn nek leggen, maar ik merk wel dat het lijf soepeler wordt. Tot slot is de studio ruim en mag je gebruik maken van de matten, kussens en dekens die aanwezig zijn in de studio. Eerlijk gezegd heb ik geen reden gevonden waarom je yoga niet zou doen. Ik ben er blij mee!
Bij yogajuf Roosendaal heb ik kennis mogen maken met yoga. Het is een hele fijne rustgevende Studio met een zeer professionele yogajuf. Ze ontvangt je hartelijk en helpt je met tips en adviezen tijdens de les. Elke week is de les anders, wat maakt dat je soms ook verrast wordt met nieuwe uitdagingen. En dat is leuk! Ik kijk er elke week weer naar uit om naar de les te mogen gaan.
Ik volg yinyoga bij Karin en dit zijn heel fijne lessen. Door de houdingen waar je 5 minuten stil in blijft zitten/ liggen, worden je spieren en bindweefsel op een zachte manier opgerekt. Stille lessen met een zacht muziekje en zachte begeleiding. Heel fijn en rustgevend! Een aanrader voor iedereen!
Ik heb nu 4 lessen Yoga, lief voor je lijf gehad en ben super enthousiast! De lessen zijn goed opgebouwd met een bodyscan, actieve oefeningen en een ontspanning op het laatst. Karin heeft een fijne stem om je te begeleiden en geeft duidelijk aan dat wat je niet kan niet hoeft. Ik had nooit gedacht yoga te kunnen doen vanwege lichamelijke beperkingen, maar bij Karin krijg ik het toch voor elkaar oefeningen te doen waarvan ik niet had verwacht dat het mogelijk was. De ruimte is heel prettig, de juf is fantastisch...wat wil je nog meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid