facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogacentruminbalans

Yogacentruminbalans

Info

Fijne rustige mooie plek voor Yoga, Meditatie, Kundalini Yoga, Bewustwording, inspiratie, Ademoefeningen, ademsessie/ademcoaching, coaching, Mindfulness, Ontspanning, tot rust komen, Doterra etherische oliën en aandacht.

Adres: Egbertdonk 13, 4707VN Roosendaal
Telefoonnummer: 0165544167
Stad: Roosendaal
Route: Egbertdonk 13
Postcode: 4707VN



op zoek naar gerelateerd: Yogajuf Roosendaal, Yin yoga Roosendaal, Yoga Roosendaal tolberg, Meditatie Roosendaal, Zwangerschapsyoga Roosendaal, Pilates Roosendaal, Kinderyoga Roosendaal, Anja Maas yoga Roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pilates Flow Pilates Flow 725 meter kleinschalige lessen in klassiek pilates
Yoga Studio Roosendaal Yoga Studio Roosendaal 2 km Yoga, voor iedereen, op elk niveau. De lessen worden gegeven door ervaren yogadocente...
The Soulcircle The Soulcircle 3 km Een prima plek om te trainen en workshops te geven. Het heeft een mooie sfeervol binn...
YogiHeart YogiHeart 3 km Mijn beide dochters hebben een Kinder massage gehad bij Saskia en zeggen daar dit ove...
Ciara's Yoga Ciara's Yoga 3 km Mijn yogalessen gaan uit van een zachte aanpak en zijn opgebouwd uit een mix van yoga...
Gaya for Kids - Kinder en tieneryoga kindercoach Gaya for Kids - Kinder en tieneryoga kinderc... 3 km Kinder- en tieneryoga en kindercoaching in Roosendaal.
Yogajuf Roosendaal Yogajuf Roosendaal 3 km Omdat ik merkte dat ik behoefte had aan zowel fysieke en mentale ontspanning ben ik o...
Recensies
Audrey is een fijne yoga docente en doet dit met hart en ziel en vol enthousiasme. De kwaliteit van de lessen is hoog. Mocht je lichamelijk niet in staat zijn om een oefening mee te doen, dan bedenkt ze een workaround voor je. Je mag bij haar gewoon jezelf zijn. De yogastudio is een lichte, open ruimte met uitzicht op de tuin. Er hangt een prettige sfeer. Er is vloerverwarming wat erg aangenaam is in de winter! De lessen zijn zowel online als fysiek te volgen. Prettige bijkomstigheid is dat de lessen worden opgenomen alleen Audrey in beeld overigens. Handig, want zo kun je de les naderhand terugkijken. Kortom: een aanrader!
Al ruim vijf jaar doe ik yoga bij Audrey. Elke week kijk ik er weer naar uit. Elke les is anders en ik voel echt het effect dat een yogales op mij heeft. Heerlijk! Bijkomend voordeel vind ik dat mijn lijf er lekker sterk van wordt en soepel. Ik ervaar Audrey altijd als superenthousiast en heel kundig. Stap voor stap begeleidt ze je in een houding en zo voel je je lichaamsbewustzijn groeien. Doordat Audrey ook kundalini yoga geeft, komen er ook kundalini oefeningen in de gewone yogalessen. Ik vind dat heel prettig, want deze oefeningen doen iets met je op een heel andere manier. Daarnaast is het elke keer weer een cadeautje om in haar mooie studio te mogen zijn, die pas is verbouwd en heel smaakvol is aangekleed.
Wanneer je van plan bent om yogalessen te gaan volgen, dan zou ik zeker een proefles gaan nemen bij Yogacentrum in Balans. Audrey is ontzettend enthousiast en kundig. Ze weet je meteen op je gemak te laten voelen. Het is een feestje om in haar mooie yogastudio te mogen zijn en de sfeer is altijd erg aangenaam en prettig. Ook met de andere yogi’s. Iedere week is het weer een verassing wat voor een fijne les het gaat worden. Tegenwoordig worden de lessen ook verrijkt met de heerlijke essentiële oliën van doTERRA. Essentiele oliën kunnen lichaam en geest ondersteunen bij het zelfherstellend vermogen. Audrey gaat iedere keer op zoek naar de juiste olie die aansluit bij het thema van haar les. Naast dat het ook gewoon lekker ruikt, vind ik het echt een super fijne combinatie. En ik ben ontzettend positief verrast door de uitwerking van de oliën. Ruim 3 jaar geleden ben ik bij Audrey begonnen met Kundalini yoga. Deze vorm geeft je lichaam energie en het relaxt de mind. Het heeft mij echt zo goed geholpen tijdens mijn burn-out. Inmiddels ben ik overgestapt naar haar Hatha flow les, puur omdat de lestijd privé beter uitkomt. Welke les ik ook bij Audrey volg, het is altijd even fijn. Een heerlijk momentje voor mijzelf. Ik kom altijd weer helemaal opgeladen terug van de les. Voor jouw yogalessen zit je bij Audrey aan het juiste adres!
Ik ben sinds 7 jaar yogalessen aan het volgen bij Yogacentrum in Balans. Iedere keer in het midden van de week vind ik het heerlijk om me van de opgebouwde spanning van de eerste helft te ontdoen. Het brengt me zoveel ontspanning dat het me de beste nacht van de week oplevert. Toen ik bij Audrey begon, kwam ik als een houten Klaas binnen. Wanneer ik nu zie hoeveel leniger ik nu ben geworden en wat het effect heeft op mijn lage rugpijn is voor mij de wekelijkse yoga een stukje van mijn leven geworden wat ik niet meer zou willen missen. En dit alles in de heerlijke ambiance van de yogastudio en met de professionele begeleiding van Audrey.
Yoga Centrum in Balans is een pareltje in Brabant met heerlijke yoga-lessen zoals de bijzonder krachtige Kundalini Yoga. Maar er is meer te ervaren daar: er worden muzikale, bezielde concerten gegeven, sjamanistische gong-avonden, en Audrey is een schat van een mens en altijd vrolijk en open om mensen nieuwe dingen in haar centrum te laten ervaren! Ik heb erg genoten van haar lessen en vond het heerlijk om er zelf les te geven. Erg bijzondere plek om thuis te komen bij jezelf! Echt de moeite waard
Ik heb jaren trouw de Yoga lessen van Audrey bij Yoga Centrum in Balans gevolgd en ik vind het heel jammer dat dit door mijn verhuizing niet meer mogelijk is. Met name de manier van lesgeven sprak me heel erg aan, altijd vol enthousiasme, liefde en passie en met thema's die je in je dagelijkse leven mee kan nemen. Yoga is namelijk meer dan houdingen het is een levenswijze. De kwaliteit kan ik niet anders dan zeer professioneel noemen. Ik vind het nog steeds ongelooflijk wat de lessen van Audrey altijd met me hebben gedaan. Het is moeilijk uit te leggen, maar waar het op neer komt is dat na iedere yoga les, ik weer terug werd gebracht naar mezelf ,de essentie van mijn leven en met een gevoel van intens gelukkig te zijn.
Met Audrey had ik direct een fijne klik. Ze is spontaan, warm, geïnteresseerd en bovenal erg kundig. De lessen zijn afwisselend, leuk en soms zelf grappig. Op een prachtige locatie, even tijd voor je zelf en uiteindelijk innerlijk groeien, wie wil dit niet.
De ademsessies bij Rob waren een ware verademing. Ik zit nu stukken beter in mijn vel en leef veel bewuster in het nu. Mijn hoofd is helderder en ik ga makkelijker op mijn doel af. Wat ik ervaren heb is dat de verbonden ademhaling inderdaad de energie als een rivier door blokkades heen stuwt en daarmee de "verstopping" eruit spoelt, waardoor lichaam en geest weer in de "flow" komen. Dat klinkt misschien zweverig, maar daar moet je dan ook maar niet over nadenken. Dat er iets in gang wordt gezet tijdens een ademsessie is duidelijk merkbaar : Ik voelde me bij Rob zeer op mijn gemak. Hij loodst je prima door de sessie heen en weet daarbij ook goed uit te leggen hoe het werkt en wat je kunt verwachten.
De kaiut les van gisteren heeft mij ontzettend veel deugd gedaan. Ik ben nog steeds aan het nagenieten. Eerst twijfelde ik om te komen, want ik had pijn in mijn nek, lage rug en hartstreek, maar dat is volledig weg nu. Zalig!
Gisteren een kaiut yoga les gehad, de pijn in mijn schouder is na weken last te hebben gehad verdwenen! Echt super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid