facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogabeach

Yogabeach

Info

Yogalessen in diverse stijlen. gediplomeerde en gepassioneerde docenten voor professionele yogalessen

Geschiedenis

Yogabeach geeft Hatha yogalessen op maandagochtend in Warmond en op maandag- en woensdagavond in Voorhout. In het voorjaar, zomer en najaar op donderdag- en zondagochtend op het strand in Noordwijk bij strandpaviljoen Bries.Het hele jaar door organiseert Yogabeach, naast de reguliere lessen, workshops. In zomer vinden deze plaats op het strand. Yogabeach geeft ook privélessen en ademtherapie. Ook bedrijven zijn aan het juiste adres bij Yogabeach voor incidentele of structurele yogalessen. Weleens aan een yogales op het strand gedacht voor je vriendengroep of vrijgezellenfeest?



"Er bestaat voor mij niets mooiers dan mijn passie voor yoga te delen en zo ook andere mensen te laten ervaren hoe yoga je leven nog mooier kan maken."
Adres: Schoolstraat 44, 2202 Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-45079283
Stad: Noordwijk
Route: Schoolstraat 44
Postcode: 2202



op zoek naar gerelateerd: Yin Yoga Noordwijk, Zwangerschapsyoga Noordwijk, Yoga Noordwijkerhout, Elke van Weezel, Yoga Voorhout, PUUR Noordwijk, Zwangerschapsyoga Voorhout, Yoga Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga by Esther Yoga by Esther 2 km Na een roerige periode in mijn prive leven, ben ik blanco begonnen aan de adem en rus...
Mind Walk Noordwijk Mind Walk Noordwijk 2 km Mind Walk Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefe...
Kind Moment Kind Moment 3 km Yoga, meditatie, coaching & workshops in Noordwijk, Amsterdam en Haarlem
Recensies
Wat een heerlijke workshop Yoga op het strand hebben wij gehad als onderdeel van ons teamuitje. Michelle wist iedereen te boeien op een leuke, ontspannen manier. En dat is toch knap met zo'n diverse groep. Met ook nog leuke fotoshoot als afsluiter, is deze workshop echt een aanrader.
Vier dagen ondergedompeld in totale ontspanning tijdens een yoga reis; diverse vormen van yoga en meditatie, goed gezelschap, prachtige accommodatie Can Portell, 123Ole in Spanje, heerlijk eten en een heel fijne yogadocente Michelle. Beslist een aanrader voor iedereen die even op wil laden op een heel ongedwongen manier.
De yogavakantie bij Can Portell in Spanje is in een woord geweldig! Wat een fijne locatie, heerlijk eten en niet te vergeten fijne yoga lessen. Michelle verrast je en is enorm betrokken. Kortom een aanrader!
Een prachtige yogaschool met een zeer uitgebreid aanbod en voor ieder wat wils. Daarbij geeft Michelle les op meerdere locaties, echt super fijn! Alle docenten zijn goed opgeleid, vriendelijk en betrokken. Kortom, een must go!
Zo veel verschillende lessen... Voor elk wat wils! Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid